IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Thursday, April 8, 2010

ANWAR 'ROMPAK' BLOG RUPA-RUPANYA

Thursday, April 8, 2010
Sibuklah kisah APCO dan elemen Zionis di dalam PDRM dicanangkan oleh Anwar Ibrahim. Dan sibuk jugalah juak-juak serta BIAWAK-BIAWAK PEMAKAN BANGKAINYA memainkan isu, sehinggakan TOK BADUT terkenal di Parlimen pun melalak-lalak sama menyamakan UMNO dan APCO.

Rata-rata ingat, itu adalah isu baru yang BERJAYA DIDEDAHKAN oleh Anwar Ibrahim. Ternyata selepas diselidiki, ianya cerita basi. Ianya cerita pada zaman KEKACAUAN akibat KEHADIRAN seorang PERDANA MENTERI dan ANAK MENANTU di dalam sistem pentadbiran negara.

Blog Rocky Bru menceritakan tentang perangai buruk Anwar Ibrahim yang mencuri daripada seorang bekas wartawan. Wartawan yang bernama Johari Ismail itu, telah membuat laporan polis terhadap SI PENCURI bernama ANWAR BIN IBRAHIM (dan nama kuniahnya yang dipopularkan oleh Mat Sabu).

Nama Johari Ismail akan membawa kita ke sebuah blog bernama SI BONGKOK TANJUNG PUTERI. Dan tarikh di mana dia membuat laporan polis adalah pada 14 Julai 2008. Dengan kata lain, APCO Worldwide dan AsiaSoft, telah wujud pada zaman sebelum Najib Abdul Razak menjadi Perdana Menteri Malaysia.

Dan ini menimbulkan satu lagi misteri besar buat kita semua... mengapa beria-ia sangat Khairy Jamaluddin bertanyakan tentang APCO Worldwide kepada Anwar Ibrahim di Dewan Rakyat? Apa sebenarnya yang cuba dilindungi dan apa sebenarnya yang cuba 'ditembak'?

Terima kasih Tun Dr. Mahathir kerana membawakan Internet dan mengembangkan industri maklumat di kalangan rakyat Malaysia dengan perjanjian dasar LANGIT TERBUKA ketika keseluruhan rakyat Malaysia BUTA KOMPUTER DAN INTERNET dahulu. Setidak-tidaknya semua laporan, bukti dan fakta yang tersimpan di dalam BANK INTERNET sampai ke tangan rakyat.

Kepada Anwar Ibrahim... anda adalah PENCURI IDEA ORANG LAIN!


1 comments:

Anonymous said...

kata ler apa saja pada Anwar..peliwat, pembohong, pencuri atau apa saja.

Bagi ahli2 PAS..beliau adalah wira agama dan bangsa.

Bagi DAP, MIC, MCA, GERAKAN..dll Anwar adalah aset bagi mereka.

Blog Archive

Labels