IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Tuesday, December 7, 2010

GAMBAR BOGEL BINI MENTERI, KEMBALI!!!

Tuesday, December 7, 2010
Gambar seorang DATIN yang sedang mandi bogel di dalam sebuah bilik air mewah, kini beredar di Internet dengan bebasnya. Beberapa keping gambar DATIN itu sedang beraksi dengan penuh ghairah di dalam bilik air, dikesan mula beredar pada FEBRUARI 2010.

Mungkin ada yang mengenali DATIN berkenaan terutama apabila suaminya dikatakan merupakan seorang Menteri dalam politburo Malaysia.

Berdasarkan penyebaran gambar bogel DATIN tersebut, motif utama adalah untuk menjatuhkan lawan politik. Salah satu cara terbaik untuk menutup mulut atau mematikan kerjaya seorang ahli politik adalah dengan mencari sudut-sudut yang memalukannya atau yang terkait rapat dengan maruah.

Isteri adalah sosok yang paling sesuai digunakan untuk menjatuhkan suaminya. Maruah aurat yang merupakan TABOO dalam masyarakat Malaysia adalah senjata yang paling ampuh. Apatah lagi dalam era ICT di mana Internet menjadi kuasa pendesak yang sangat efisien, gambar-gambar atau visual sebegini dapat diedarkan secara meluas dan bebas berbanding kaedah konvensional.

Bukan seorang dua yang jatuh akibat visual bogel... salah seorang daripada mereka adalah Chua Soi Lek yang kemudiannya kembali semula ke persada kuasa politik dengan menggunakan isu Perlembagaan dalam jaringan menjatuhkan Ong Tee Kiat, Val Paari anak lelaki Sammy Vellu dengan video lucah membabitkan isterinya, Shaila Nair, V.P. Vijendran bekas Timbalan Speaker Dewan Rakyat dengan koleksi video-video panasnya selain aksi DATIN TERLAMPAU yang cukup popular sebelum ini dan VCDnya mendapat sambutan yang sangat hangat dan Elizabeth Wong, ADUN Bukit Lanjan yang mempamerkan hutan simpanannya menerusi gambar-gambar yang dirakamkan oleh teman lelakinya yang bernama HELMI.

Maka berhati-hatilah kita dengan kamera terutama ketika melakukan hubungan intim. Biarpun atas nama 'koleksi kenangan', ia akan bertukar menjadi kedurjanaan apabila jatuh ke tangan orang lain, terutama yang baru belajar-belajar nak upload gambar ke dalam Internet!!!

0 comments:

Blog Archive

Labels