IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Thursday, December 23, 2010

GAMBAR BOGEL GIRLFRIEND TERSEBAR, TERLOPONGKAH PEMAIN-PEMAIN BOLA SEPAK MALAYSIA?

Thursday, December 23, 2010
Menjelang perlawanan akhir Piala Suzuki antara Malaysia dan Indonesia, pelbagai cerita mulai kedengaran di dunia Internet. Sudah pasti antara yang paling hangat dan paling top adalah cerita tentang Jennifer Jasmin Kurniawan, teman wanita kepada Irfan Bachdim, salah seorang daripada pemain bola sepak pasukan Indonesia. (HARIAN METRO)

Gambar-gambar Jennifer Jasmin Kurniawan yang merupakan kacukan Indonesia-Jerman separa bogel, tiga suku bogel dan bogel, menjadi daya tarikan untuk diperkatakan. Sekalipun dikatakan gambar-gambar tersebut adalah gambar-gambar lama iaitu ketika Jennifer Jasmin Kurniawan masih lagi seorang model di Jerman, namun ia tetap dicari oleh 'peminat-peminat'nya.

Irfan Bachdim bukanlah orang politik. Dia hanyalah seorang pemain bola sepak. Jennifer Jasmin Kurniawan juga bukanlah orang politik. Dia hanyalah seorang model dan kebetulan menjadi teman wanita kepada Irfan Bachdim. Namun aksi-aksi peragaan hangatnya tetap mendapat tempat.

Sebabnya, nama Irfan Bachdim sebagai pemain bolasepak sedang mula meniti di bibir para peminat bola sepak negara tersebut.

Semakin terkenal nama seseorang, sebarang gambar bogel atau aksi-aksi lucah akan menjadi lebih 'berharga' dan 'dicari'. Itu adalah hakikatnya di mana-mana sahaja ceruk rantau dunia ini. Monica Lewinski tidak akan terkenal sekalipun dia melakukan aksi blow job di tengah-tengah khalayak ramai seandainya orang yang 'dihembusnya' itu bukan Bill Clinton, Presiden Amerika Syarikat pada waktu itu. Wan Azizah Wan Ismail juga hanyalah seorang pakar perubatan wanita biasa sekiranya suaminya bukanlah Anwar Ibrahim yang disabitkan dengan kesalahan meliwat jubor jantan.

Dan Nik Abdul Aziz Nik Mat hanyalah ustaz biasa, jikalau tidak kerana cakap-cakap agamanya yang membingungkan dan menimbulkan kekeliruan, terutama sekali apabila memberi jawapan balas dalam bentuk ASSOBIYYAH untuk menyokong kelompoknya!!!

3 comments:

dzimba MMIM said...

good dan syabas..ulasan menarik

blogenstarz said...

WOWWWWW

Very sexy and unbreakable !

Wake UP! said...

Artikel yang lucu sekali. hehehe

Blog Archive

Labels