IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Monday, January 31, 2011

ANAK GADIS PAS KENA ROGOL!!!

Monday, January 31, 2011
Kemelut yang melanda bumi Mesir, belum menampakkan sebarang tanda-tanda akan surut dan reda. Semakin ramai rakyat Mesir keluar untuk menunjuk perasaan, malahan mengambil kesempatan untuk turut sama melakukan jenayah tanpa takut kepada undang-undang. Kemarahan terhadap rejim Hosni Mubarak turut diambil kesempatan oleh para penjenayah untuk turut sama bermaharajalela.

Rakyat Malaysia dianggarkan 11,000 orang, masih berada di Mesir. Jenayah kekerasan dan pencabulan, berleluasa di bumi Mesir. Prison break terbesar turut berlaku. 5000 orang penjenayah terlepas keluar dari penjara dan menggunakan kesempatan ini untuk memuaskan nafsu mereka.

Ada berita yang mengatakan, pelajar Malaysia telah dirompak dan dalam satu kes, melibatkan seorang pelajar yang telah dirogol apabila rumah yang mereka diami telah dipecah masuk oleh penjenayah.


Bagi puak-puak di Malaysia yang sangat gembira dan mengalu-alukan agar apa yang kononnya dikatakan sebagai 'KEBANGKITAN RAKYAT' berlaku di Malaysia, tentunya berita ini juga menyenangkan hati mereka. Apatah lagi, demonstrasi rakyat Mesir turut mensasarkan balai polis, lapangan terbang, dan segala kemudahan lain telah dimusnahkan.

Lebih menggembirakan puak-puak ini ialah apabila para demonstrator tersebut merogol dan melakukan kekejaman sesuka hati, sekaligus menakutkan orang awam. Dengan cara itu, kerajaan akhirnya akan tunduk dan mengalah. Penggulingan kuasa akan berlaku dengan lebih cepat.

Pastinya mereka yang MENGHALALKAN demonstrasi dan penunjuk perasaan mempunyai alasan yang terbaik untuk menghalalkan apa yang sedang berlaku di Mesir di samping menyalahkan kerajaan Mesir sedia ada. Malah tidak kurang juga, akan ada FATWA-FATWA yang mengatakan, demonstrasi adalah sesuatu yang diharuskan bagi menumbangkan pemerintahan yang dianggap kejam manakala natijah yang berlaku ketika demonstrasi tersebut hanyalah perkara kecil.

Boleh jadi juga pelajar Malaysia yang dirogol itu adalah anak gadis seorang ahli PAS!!!!

4 comments:

ayiz said...

sahabat2 saya banyak yg sedang berada di Mesir..mohon semua berdoa buat saudara2 kita di sana..setakat berita yang didapati..pelajar2 malaysia di cairo dan iskandariah kini sume sudah ditempatkan bersama dalam dua tempat berbeza...Malaysia sedang dalam perancangan membawa rakyat malaysia keluar dari bumi mesir...

ataih pagaqqq said...

Alhamdulillah.... Moga2 negara kita dijauh dengan perkara sebegini... kepada manusia2 yang inginkan kejadian ini merebak ke negara ini... fikirkan la buruk baiknya dahulu.... jangan syok sendiri saja... kena ataih batang hidung hang pa... qeyau ayaq mata daqah skali pun.. xguna dah...

Anonymous said...

jenis sama2 x bertamadun je yg akan sokong kejadian di mesir tu :-(

Anonymous said...

Hudud d kelantan cepat laksanakan. Jgn tanguh mcm kes liwat nuar ada aja alasan..

Blog Archive

Labels