IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Sunday, February 20, 2011

KATANYA ADA KENA-MENGENA DENGAN ADUN.... SKANDAL SEKS LAGI!!!!

Sunday, February 20, 2011
Yang sampai cumalah beberapa keping gambar dalam bentuk JPEG. Penjelasannya tidak banyak tetapi adalah berbunyi... ADUN... ANAK ADUN... BINI ADUN... SKANDAL ADUN.... Negeri mana punya ADUN, tidak juga disebut. Boleh jadi ADUN di Malaysia, boleh jadi juga ADUN di Zimbabwe sekalipun ada nama dan tempat yang disebutkan tidak mempunyai kemiripan dengan mana-mana bahagian di Afrika sana.

Bagaimanapun, dalam satu kiriman e-mel susulan, disertakan pula sebuah fail 3gp yang biasanya merupakan aplikasi video yang digunakan di dalam handphone. Sama seperti gambar-gambar yang boleh jadi dipetik dari klip video berkenaan yang hanya mereka yang mahir sahaja boleh melakukannya, tidak juga diberikan penjelasan terperinci kecuali ADUN... ANAK ADUN... BINI ADUN... SKANDAL ADUN.... nama dan tempat yang dimaksudkan.


Ini adalah tiga keping gambar daripada sebahagian yang dihantar ke smcucutokwan@gmail.com. Seandainya ada yang mengenali, mengetahui atau sangat maklum dengan perkara ini, silalah berhubung dengan Cucu Tok Wan menerusi email berkenaan. Itupun kalau anda tidak takut dengan hukuman yang sedang menanti sekiranya maklumat anda hanyalah sebuah FITNAH.

Dua tiga hari lepas, banyak blog yang memainkan isu tentang seorang ADUN di Kelantan yang katanya, keciciran telefon tangannya. Amat malang, telefon tangan itu jatuh ke tangan seorang blogger dan pada masa yang sama, seorang facebooker... atau telefon itu diserahkan kepada seorang blogger atau facebooker (?)....

Diberitakan, apa yang tersimpan di dalam telefon tersebut selain nombor-nombor penting, adalah MMS dan SMS yang sangat erotik dan mampu menegang apa yang kendur bagi seorang lelaki normal.

Tidaklah pula diketahui sama ada gambar-gambar yang dihantar ke email Cucu Tok Wan mempunyai kaitan dengan kes berkenaan. Terlebih-lebih malang, memandangkan komputer yang digunakan adalah jenis out-of-date, tak dapatlah pula Cucu Tok Wan untuk mengakses fail 3gp berkenaan, sekaligus melihat apa sebenarnya aksi di dalamnya yang dilaporkan panas dan mendedahkan wajah sebenar jantan yang membuatkan si perempuan di dalam gambar yang dihantar terjelir dan terpejam renik biji matanya tanda kesedapan.

Nota: Diharapkan si penghantar berita ini berpuas hati dengan artikel yang disiarkan ini sekalipun tidak menyebut nama orang berkenaan atau tempat di mana aksi tersebut dilakukan sebagaimana yang terlampir. Sebabnya, ia bukanlah suatu yang pasti, apatah lagi pada zaman yang SANGAT MENCABAR ini. Dan seperkara lagi, Cucu Tok Wan bukanlah Tian Chua yang menfitnah Najib Abdul Razak dengan Altantuya tetapi sampai sekarang, Anwar Ibrahim duk pakai buah fitnah itu untuk tutup kemaluannya.

6 comments:

Anonymous said...

Gambar lama ni bro.. apsal ngan video ni?? kalo lu masuk website ala2 melayu boleh, lu bley jumpa klip video ni..

Anonymous said...

Jangan post lagi pasal gambar ni...

ni gambar dari 3gp file..

Gambar budak2 nakal tak senonoh..

Anonymous said...

yup, jgn layan video tu, video beberapa tahun lepas,..dah mcm2 version tajuk diaorg buat...

Anonymous said...

wei....peha ada celulite..

Anonymous said...

good job bro...kena hati2 dgn pemberi maklumat tu...klu berahsia sgt, mhkn saja nak kenakan ko..kena siasat dulu baru dedah ye tak...so tak le kita tergolong drpd golongan pemfitnah..tak pasal2 kena saman cam blogger pembangkang tu...

Anonymous said...

Kalau nak publish artikal tu, bro biar yang serious. Journalistic punya artikal. Apa kata orang nanti Blog pro Umno ni tak ada kualiti.'Pasaran'. Malu kita bro kalau pengunjung PR masuk.
Depa bayar RM3 kat cyber senghaja na browse blog pro umno...kenapa ini yang aku dapat?

Blog Archive

Labels