IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Thursday, March 17, 2011

SATU LAGI BUKTI KECERDIKAN PAS MENJAHANAMKAN NEGARA!!!

Thursday, March 17, 2011
Kalau tak percaya, pergilah dengar ceramah-ceramah para pemimpin PAS. Sekali dengar seolah-olah mereka sahajalah yang paling bijak, paling terer dan makhluk istimewa Allah Taala yang dianugerahi otak bersaiz lebih besar berbanding manusia biasa. Para pemimpin UMNO semuanya bodoh-bodoh belaka. Mana-mana agensi ekonomi, semuanya tidak tahu apa-apa tentang ekonomi dan kewangan.

Hakikatnya, mereka hanyalah kumpulan SI BEBAL dan SI BODOH yang berserban dan berkopiah putih dan bercakap dengan slang Arab untuk menunjukkan betapa sejadah dengan dahi mereka bagaikan aur dengan tebing.

PAS Kedah apabila berjaya merampas Kedah daripada UMNO seharusnya telah berjaya menjadikan negeri itu sebagai sebuah negeri yang jauh lebih maju berdasarkan cakap-cakap mereka sebelum ini yang MEMBODOH-BODOHKAN para pemimpin UMNO. Segala-galanya telah tersedia untuk PAS Kedah. Pendek kata, PAS Kedah masuk perintah negeri tersebut dengan melenggang kangkung kerana segala-galanya dah ada.

Dan TEMPAYAN EMAS KEDAH adalah Kulim Hi-Tech Park. Dengan segala pelaburan yang ada di taman teknologi tersebut, PAS Kedah hanya perlu membuat penyelenggaraan dan hanya perlu memperkukuhkan apa yang telah tersedia di samping menambah sedikit lagi jumlah pelaburan.

Malangnya, apa yang berlaku ialah, semenjak Kedah diperintah PAS, Kulim Hi-Tech tidak ubah seperti sebuah syarikat yang sedang menghadapi daftar muflis. Sudahlah jumlah pelaburan masuk berkurangan dengan teruk kerana tenaga kerja yang duk ada sekarang, hanyalah SEKAWAN KAMBING-KAMBING LIAR YANG TAKUT DENGAN HUJAN, bahkan keuntungan yang diperolehi juga sangat merosot.


Kalau yang dah sedia ada dan boleh menjanakan pendapatan pun, PAS boleh memufliskan dengan senang hati, maka bayangkanlah apa yang akan berlaku kepada negara ini, jikalau PAS dibenarkan berkuasa.... tidak keterlaluan kalau dikatakan, PAS akan menukarkan Malaysia menjadi sebuah lagi Afghanistan dengan retorik-retorik agama yang melindungi KEBEBALAN mereka mentadbir sebuah negeri yang sudah sedia kaya menjadi papa kedana!

Nampaknya PEROMPAK dan LANUN sekarang sudah bertukar pakaian dan KELIHATAN LEBIH ALIM daripada ORANG ALIM SELAIN MENUDUH ORANG LAIN SEBAGAI PEROMPAK!!!

DUNIA! DUNIA!!!

2 comments:

Anonymous said...

Assalamualaikum...

Saya tidak setuju dengan anda..adakah anda pergi kawasan Kulim Hi-tech itu?anda tahu apa itu Kulim Hi-Tech...hati2 kalo nk lepaskan marah....Saya adalah pekerja Majlis Perbandaran Kulim.Kulim Hi-Tech tidak muflis.malah patut dibanggakan..Kulim Hi-tech bangun dengan pentadbirannya sendiri dengan duit mereka sendiri [guna mandat ahli politik BN utk dpt kawasan tu].Kulim Hi-tech adalah hak milik pensendirian..bukan bawah takluk perbandaran maka bukan tangungjawab kerajaan negeri naik turunnya Kulim Hi-tech itu.saya marah pada kenyataan anda. Sultan Kedah pasti berduka cita dengan kenyataan anda... SAya harap awak delete statement ini.kerana ia mungkin akan menambah kemarahan penduduk Kulim n Kedah

Anonymous said...

Anon 3:21 pm

hang tak faham tentang GLC kut? Bila masa pulak ada dalam posting tu yang mengatakan KHTP dah muflis? Hang dah baca dan tengok laporan perolehan KHTP beberapa tahun sebelum ini? Hang dah bandingkan dengan Technology Park yang lain, terutama yang di Senai sana nun yang terima bekas CEO KHTP bila orang PAS ambikalih KHTP. Sapa kata KHTP tu pakai duit sendiri?

Lain kali baca banyak-banyak. Jangan duk dengar ceramah lebih-lebih... bila baca tu, jangan duk baca harakah saja. Baca juga bahan-bahan yang lain.

Blog Archive

Labels