IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Monday, April 4, 2011

GEMPAR!!!! INIKAH VIDEO LUCAH 'ANWAR IBRAHIM'?

Monday, April 4, 2011

Jengah sana sini, akhirnya penulis 'tertonton' satu adegan video dalam sebuah blog sahabat... agak menarik kerana terdapat tulisan Thailand yang menjadi label video berkenaan... tetapi lelaki yang bertuala itu, kelihatan MIRIP BENAR dengan ANWAR IBRAHIM...

Maka timbullah pertanyaan, adakah ini video lucah yang sedang hebat diperkatakan di seluruh negara sehingga mengundang minat besar Wall Street Journal, media yang menyokong kuat Anwar Ibrahim? Adakah ini videonya yang membuatkan seluruh kepimpinan Pakatan Rakyat meracau dan Anwar Ibrahim membuat penafian dengan mengatakan perutnya tidak sebuncit pelaku di dalam video tersebut?

Anda tonton dan nilaikanlah sendiri!!!

8 comments:

Anonymous said...

Masak doa solat hajat mega dah di pertontonkan didepan mata sekarang.

r0 said...

bro, ni yg dato T punya video ke... or versi lain yg dikatakan oleh ummi?

Anonymous said...

kalu buncit begini, dalam sebulan, opss, dua minggu leh kuruskan ..

Anonymous said...

tak boncet sgtla, sbb ikatan towel kat perut tu yg buat nampak boncet

Anonymous said...

muka dia tu, mmg sah muka dia la..tapi badan tu tak tau..sbb dah lama tak tgk dia bogel..hahahaha

Anonymous said...

janji dpt belasah china doll.........kahakhak

Anonymous said...

manada buncit..bodohla sape kata buncit tu..tengok la pintu tu pun bengkok...

dino69 said...

biarkan siluncai terjun dengan labu-labunya....

Blog Archive

Labels