IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Friday, April 29, 2011

KLIP VIDEO LUCAH TERBARU ANWAR: PEMANTAU PKR DAN ANWAR 24 JAM DI YOUTUBE!!!

Friday, April 29, 2011
Empat video baru yang disalurkan ke Youtube seolah-olah mencabar kejantanan Anwar Ibrahim, ternyata berjaya disekat oleh pihak tertentu atau dalam bahasa halusnya, ditarik balik oleh Youtube kerana 'melanggar polisi Youtube tentang bogel dan kandungan lucah'.

Memetik kenyataan MALAYSIAN INSIDER, keempat-empat video tersebut lebih garing dan lebih daring berbanding dua video sebelum ini. Sebabnya keempat-empat video terbaru itu mengandungi aksi-aksi pertarungan ganas orang yang kelihatan seperti Anwar Ibrahim dengan China Doll.

Setiap satu video tersebut berdurasi 4 minit lebih. Dalam salah satu video, China Doll berkenaan melakukan oral seks ke atas lelaki yang kelihatan seperti Anwar Ibrahim. Kedua-duanya melakukan hubungan seks selama lebih kurang lima minit.

Berdasarkan daripada apa yang tertera di Youtube, ternyata hanya video yang berjudul 'Part4.avi' sahaja yang sempat ditonton oleh 7 orang pengunjung. Manakala tiga yang lain, tidak sempat ditonton walaupun ketika dilayari, tertera pada masa video tersebut diletakkan, melebihi 6 jam.

Mungkin kerana kurangnya 'publisiti' dan kepantasan pemantau-pemantau yang diupah oleh Anwar Ibrahim dan PKR, maka video berkenaan berjaya dilupuskan dari Youtube. Bagaimanapun, penulis percaya, video berkenaan pasti akan muncul semula seperti dua video sebelum ini di laman yang sama.2 comments:

Belalang Hijau said...

ala, x sempat tgk...

ngee...

mohdhafifi said...

ade yg jage 24 jam eh

hebatt...

Blog Archive

Labels