IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Thursday, April 21, 2011

VIDEO SEKS 'SIAPA ANWAR' DAN 'SKANDAL SEKS MAT SABU' PULA DIMINTA SIASAT!!!

Thursday, April 21, 2011
Bekas Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur, Mat Zain Ibrahim meminta agar polis memulakan siasatan ke atas video-video seks yang dikaitkan dengan Anwar Ibrahim pada tahun 1999. Mat Zain Ibrahim berkata, polis perlu menyiasat sama ada video-video tersebut mempunyai kaitan dengan trio Datuk T.


Sekitar 1999, penggunaan Youtube masih belum popular. Walaupun Internet pada ketika itu merupakan medium yang sangat berkesan untuk promosi politik terutama sekali golongan yang menyokong Anwar Ibrahim, video-video yang dimaksudkan oleh Mat Zain Ibrahim tidak dimuatnaikkan.

Sebaliknya video-video seperti 'Siapa Anwar' dan 'Skandal Seks Mat Sabu' banyak dicetak di atas cakera padat dan diedarkan ke seluruh negara secara menyeluruh. Termasuk juga adalah cakera-cakera video yang mengandungi perbualan dan rayuan Anwar Ibrahim kepada 'skandal-skandalnya' menerusi telefon, juga pengakuan-pengakuan daripada beberapa orang pasangan Anwar Ibrahim, sama ada wanita mahupun lelaki. Turut dirakamkan adalah pengakuan adik angkat Anwar Ibrahim yang sangat popular itu, Sukma.

Sebahagian daripada rakaman tersebut telah pun dimuatnaik ke Youtube dan boleh ditonton oleh orang ramai tanpa sebarang sekatan.


Permintaan daripada bekas Ketua Siasatan Jenayah Kuala Lumpur itu, dijangka akan menghangatkan semula cerita tentang video seks Anwar Ibrahim pada tahun 1999 dan akan tersebar secara lebih meluas dan boleh 'dinikmati' oleh semua orang, terutama sekali generasi baru yang sekadar mendengar cerita sahaja sebelum ini.

3 comments:

Sudir said...

Mana pegi norlaila nih?

House PK said...

Laila memang cun Flying Kick oi, setiap kali aku dengar rakaman ni, syok betul aku dengar suara Laila...

Anonymous said...

SURUH LA ULAMA DALAM PAS DAN PKR BUAT SEMBAHYANG HAJAT DAN BACAAN YASIN AGAR PELAKUN ANWAR TU GILO MEROYAN. DEPA TENTU BERSEMANGAT NAK BUAT KERANA DEPA YAKIN PELAKUN TU BUKAN NWAR. PASTU KITA BULEH TENGOK NWAR MASUK WAD SAKIT BELAKANG PELAKUN MASUK WAD GILO. KALAULAH ADA PELAKUN, KALAU TADAK AKU TAK TAHU LAH, KUT KUT SAT NWAR MASUK WAD GILO SAT MASUK WAD SAKIT BELAKANG. TAPI BERANIKAH NWAR MINTA TOLONG ULAMA DALAM PAS DAN PKR. APA-APA PUN OLIH KERANA NWAR DIANAYAI OLIH UMNO ELOKLAH NWAR MINTA TOLONG DEPA IKHTIARKAN KERANA DOA ORANG TERANIAYA TIADA HIJAB.

Blog Archive

Labels