IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Tuesday, May 17, 2011

APA MASALAH SI KHAIRY NIH? CELAH KANGKANG GATAL SANGAT KA?

Tuesday, May 17, 2011
KJ dapat bola tanggung untuk menampilkan dan menonjolkan dirinya semula. Isu Kristian-Islam dilihat boleh meningkatkan populariti dan membuktikan kefasihannya. Apatah lagi dia adalah Ketua Pemuda BN.

Dan seperti biasa, kalau KJ mula bersuara, bermakna ada sesuatu yang memang sangat tidak kena. Tatkala semua pihak diminta bertenang dan kurang memperkatakan tentang perkara tersebut bagi membolehkan kerajaan dan pihak berkuasa melakukan siasatan, si Ketua Pemuda UMNO ini pula memilih sebaliknya.

Mujurlah pengikutnya tidak seramai mana. Mujurlah hampir tak ada orang yang mahu mengutip kata-katanya, kecuali portal berita pembangkang yang kita tahu motif mereka bagi setiap siaran berita.

Apa sebenarnya yang KJ nak cuba buktikan? Setakat bercakap dan mengutuk blogger, rasa-rasanya kesemua blogger boleh buat dan sememangnya buat. Sedangkan taraf Khairy Jamaluddin bukannya taraf blogger yang tak pi mengaji di Cambridge, Oxford mahupun University of Sussex.

Ada perkara personal yang sangat merungsingkan Khairy Jamaluddin ka dalam hal ini? Twitter dan laporan Malaysian Insider semuanya menunjukkan, Khairy memberikan 'sentuhan peribadi' kepada penulis blog yang bernama Zakhir Mohamad atau Big Dog. Sehinggakan Khairy Jamaluddin memperolok-olokkan bentuk tubuh Zakhir yang besar.

Khairy nak cuba kasi panas lagi ker isu ini? Tak mahu biar polis siasat?

Atau sebenarnya ada udang di sebalik batu? Kenyataan yang dikeluarkan Khairy, aksyen sahaja untuk Bigdog tetapi sebenarnya untuk Najib Abdul Razak? Ker macam tu sebenarnya?

2 comments:

Anonymous said...

Tak mahu biar polis siasat?
Apa polis tak bolih pakai buat, banyak kes2 ditutup begini saja. Tak payah kes mana tahu sendiri saja, lagipun rkayat bukan buta, pekak atau bisu.

Anonymous said...

KJ HARAMJADAH

Blog Archive

Labels