IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Friday, June 10, 2011

SI BANGANG MANA DUDUK DALAM PUTRAJAYA HOLDINGS?

Friday, June 10, 2011
Pastinya TERDAPAT RAMAI PEMBANGANG, PEMBAHLOL dan SI BODOH yang diletakkan di Putrajaya Holdings. Kalau tidak, takkanlah mereka langsung tidak mampu berfikir secara waras dan tidak prihatin kalau tidak pun sensitif dengan isu agama.

Putrajaya Holdings merupakan PBT untuk bandar Putrajaya. Majoriti kakitangan dan pegawai PJH kelihatan seperti beragama Islam dan berwajah seperti orang Melayu.

Konsert akhir Akademi Fantasia yang lagho serta penuh kemaksiatan akan diadakan di dataran bertentangan dengan Masjid Besi Putrajaya.

Jadahnya, konsert sebegitu dibuat di hadapan masjid? Perhatikan gambar di atas dan bagi mereka yang pernah sampai ke Putrajaya, akan tahu di manakah kedudukan masjid tersebut serta kawasan yang dijadikan sebagai tapak konsert!

Apa ke benak sangat penguasa di PJH? Sudah tidak ada tempat lainkah untuk dibuat segala macam maksiat seperti AKADEMI FANTASIA selain dari tempat itu? Putrajaya terlalu kecilkah dan datarannya pula memang satu? Kenapa tak buat terus dalam masjid yang bertingkat-tingkat itu? Bukankah itu lebih mudah dan mendekatkan golongan muda kepada solat berjemaah sebelum terkinja-kinja? Malah peserta-peserta Akademi Fantasia yang rata-ratanya kelihatan seperti orang Melayu dan beragama Islam pun, boleh bersolat selain mentazkirahkan para jemaah dengan tarian, lagu dan nyanyian mereka?

Tiada sebarang ucapan yang boleh diberikan kepada PENGUASA PJH melainkan ANDA ADALAH MANUSIA YANG PALING BANGANG PERNAH KERAJAAN GAJIKAN!!!3 comments:

Anonymous said...

Cerita lama ni pasti sudah mematangkan penulis yang bangang... Di putrajaya, pihak pbt adalah perbadanan putrajaya, manakala pihak pemaju swasta adalah pjh. Kelulusan untuk buat konsert atau apa2 aktiviti adalah di bawah pbt... Tulis anda memperlihatkan kebangangan anda... X buat homework.

Anonymous said...

Bangang..pjh xada apa2 kaitan bodoh

Anonymous said...

Yg bongok PERBADANAN PUTRAJAYA BUKAN PUTRAJAYA HOLDING . Bwt research dulu. Event maksiat mmg org atasan umno yg luluskan

Blog Archive

Labels