IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Saturday, July 30, 2011

RAZMAN HAKIMI ABDULLAH...APA PERLU ANDA JADI PENIPU?

Saturday, July 30, 2011
Siapa mangkuk nih? Kenalkah dia siapa Cucu Tok Wan atau dia sekadar tahu tentang The Flying Kick tetapi tidak mengenali siapa Cucu Tok Wan atau -AA?

Kepada MANUSIA LINTAH bernama RAZMAN HAKIMI ABDULLAH yang merupakan seorang FACEBOOKER, tolong berhenti daripada menggunakan nama Cucu Tok Wan atau The Flying Kick atau mana-mana blogger, kononnya kami semua berada di bawah JAGAAN anda!!!

Minta maaflah RAZMAN HAKIMI ABDULLAH... perbuatan anda cukup hina. Anda berbohong, berdusta, membelit dan menipu semata-mata untuk membolehkan anda makan nasi!!!

Jangan fikir anda boleh MENGANJING-ANJINGKAN orang lain dengan sesuka hati serta mengaku Cucu Tok Wan berada di bawah PELIHARAAN anda padahal orangnya pun anda tidak pernah kenal atau berjumpa apatah lagi berbual!!!

Agak-agaknya, ANDA KENAL ATAU TIDAK dengan Cucu Tok Wan kalau pengendali The Flying Kick berdiri di hadapan anda? Anda boleh menafikan perkara ini tanpa sebarang perasaan sepertimana anda mengaku kononnya kami semua di bawah anda. Tiada apa-apa yang hendak dihairankan kerana dasar manusia tidak bermaruah seperti anda, akan berbuat apa-apa sahaja, asalkan dapat projek!!!

Inilah golongan yang menjadi duri dalam daging kepada UMNO.... UMNO menyimpan terlalu banyak LINTAH dan PARASIT seperti Razman Hakimi Abdullah.

Jangan ingat, pembohongan anda boleh hilang ghaib begitu sahaja. Zaman sekarang, dinding pun boleh bercakap!!! Dan kesilapan paling besar anda ialah, anda memberitahu seseorang bahawa KAMI ADALAH BLOGGER PELIHARAAN ANDA, sedangkan orang itu sangat mengenali blogger-blogger yang anda sebutkan!!!

0 comments:

Blog Archive

Labels