IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Thursday, July 7, 2011

WANITA PKR SELAK KAIN TUNJUK SELUAR DALAM SEBAB MARAHKAN HISHAMUDDIN!!!

Thursday, July 7, 2011
Macam biasa, puak yang paling meroyan adalah Wanita PKR yang diketuai oleh Zuraidah Mak Lampir. Marah sungguhlah mereka apabila pihak kerajaan dan polis tidak mengendurkan kawalan ke atas keselamatan negara apabila operasi menahan, merampas dan mengambil keterangan daripada para penghasut BERSIH terus dijalankan tanpa sebarang tanda-tanda yang menunjukkan ia akan dihentikan.

Dengan penuh kebodohan, Zuraidah Mak Lampir menyatakan, Perdana Menteri harus mengarahkan Hishamuddin Hussein Onn agar menghentikan arahan menangkap dan membanteras penghasut-penghasut yang ingin mencetuskan kekacauan kerana Hishamuddin telah melanggar titah Yang Dipertuan Agong.

Entah titah yang mana, hanya si Mak Lampir itu sahaja yang tahu. Sebabnya dalam titah khas tuanku, tidak ada satu pun kenyataan yang menunjukkan baginda bersetuju dengan demonstrasi dan huru-hara yang akan ditimbulkan oleh BERSIH 2.0. Bahkan Duli Tuanku menitahkan agar demonstrasi dibatalkan kerana ia lebih banyak mendatangkan keburukan berbanding kebaikan.

Dalam hal ini, yang melanggar titah perintah Duli Tuanku adalah BERSIH dan Pakatan Rakyat. Memanipulasikan titah khas tuanku, merupakan perbuatan paling keji dan tak tahu malu yang ditunjukkan oleh para pemimpin Pakatan Rakyat, terutama sekali oleh bekas rakyat Singapura seperti Zuraidah Mak Lampir!!!

Tang bahagian mana Zuraidah Mak Lampir menyatakan Duli Tuanku telah memberikan perkenan kepada perhimpunan tersebut? Dalam keadaan begitu nyata pun, Zuraidah masih lagi nak menipu dan memesongkan pemikiran rakyat Malaysia? (BACA DI SINI)

Apakah dia fikir rakyat Malaysia lebih bodoh daripada orang Melayu Singapura yang boleh ditunjal-tunjal kepalanya oleh Lee Kuan Yew sehingga mereka terpaksa keluar dan menjadi rakyat Malaysia sepertimana Zuraidah sendiri?

Tuduhannya bahawa Hishamuddin melanggar titah perintah KDYMM Yang Dipertuan Agong sebenarnya tidak lebih daripada MENYELAK KAIN MENUNJUKKAN SELUAR DALAMNYA yang kotor kepada orang ramai!!!

Kesian Zuraidah... dia sentiasa meroyan... lebih-lebih meroyan lagi apabila pada PRU13 akan datang, Zuraidah terpaksa mencari kawasan lain pula untuk ditandingi kerana dia bukan sahaja dibenci oleh orang UMNO tetapi juga orang PAS dan PKR Ampang!!!

Persoalannya, kalau dia selak kain dan tunjuk seluar dalamnya, ada orang berahi ke?

0 comments:

Blog Archive

Labels