IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Saturday, September 17, 2011

BINI MAT SABU FOBIA BAU NONOK DI MUKA LAKI DIA!!!!

Saturday, September 17, 2011

Dua gambar di atas merupakan bukti tentang 'BETAPA RAMAINYA PENCACAI UMNO YANG MEMBAWA WARTAWAN SERAMAI-RAMAINYA' di hadapan rumah Mat Sabu, berdasarkan SMS yang dihantar oleh Normah Alwi, bini Mat Sabu.

Beberapa orang anggota Persatuan Bekas Polis telah mengadakan bantahan dan cuba menyampaikan memorandum kepada Mat Sabu di rumahnya, di Guar Petai semalam. Bagaimanapun, Mat Sabu tiada di rumah, manakala Normah Alwi juga tiada di rumah kerana dikatakan menjaga bapanya yang sedang sakit di hospital.

Dikatakan 'PARA PENCACAI UMNO DAN WARTAWAN SERAMAI-RAMAINYA' itu telah menyerbu rumah Mat Sabu pada pukul 8.00 malam. (RUJUK SINI) Bagaimanapun, adalah difahamkan, demonstrasi mini itu dilakukan lebih awal.

Kesian Normah Alwi... mungkin sakit hatinya apabila dia terpaksa BERMADU DENGAN BAU NONOK NORMAH ABDUL HALIM menyebabkan dia terpaksa membesar-besarkan cerita tentang 'penyerbuan' dan 'menghantar' wartawan seramai-ramainya sehingga memaksa dia meminta bantuan para pencacai PAS MENYERANG BALAS MENERUSI FB.

Ini bukan kali pertama Normah Alwi berhadapan dengan perkara yang sama. Bagaimanapun, ekoran terdedahnya PHONESEX Mat Sabu dan Normah Abdul Halim yang dipercayai dihasilkan oleh GRUP ANWAR IBRAHIM bertujuan 'memerasugut' Mat Sabu, maka yang boleh dijadikan sasaran adalah UMNO.

Walhal penyerahan memorandum dan bantahan di hadapan rumah Mat Sabu tidak ada kena-mengena langsung dengan UMNO. Takkanlah Normah Alwi juga sebaghal lakinya yang menganggap semua orang yang membantah Mat Sabu adalah UMNO?

Nampaknya kesan BAU NONOK DI MUKA MAT SABU, telah menjadi satu fobia yang keterlaluan dan ekstrim kepada Normah Alwi sehinggakan sesiapa sahaja yang berpiket di hadapan rumahnya atau sesiapa sahaja yang datang menyatakan bantahan kepada Mat Sabu, semuanya dianggap sebagai UMNO...

Dan tidak mustahil juga, pembaca meter elektrik dan pembaca meter air selain posmen turut dianggap sebagai orang UMNO kerana kerap datang ke rumah Mat Sabu.... atau boleh jadi juga mereka dikatakan sebagai Special Branch kalau tidak pun, perisik-perisik UMNO....

Alahai... BAU NONOK LEKAT DI MUKA la katakan....

0 comments:

Blog Archive

Labels