IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Friday, September 2, 2011

NIK ABDUL AZIZ 'FATWA' HALALKAN UNTUK MEROGOL!!!!

Friday, September 2, 2011

Siapa pula yang MENYAMAR sebagai Nik Abdul Aziz Nik Mat, Menteri Besar Kelantan merangkap Mursyidul Am PAS? Takkanlah Nik Abdul Aziz Nik Mat yang kelihatan seperti seorang yang zuhud dan sentiasa berhikmah sanggup mengeluarkan kenyataan, ROGOLLAH PEREMPUAN YANG BUKA AURAT dan PADAN MUKA sebab dirogol?

Audio dalam rakaman tersebut bagaimanapun, tidak pula memperdengarkan ROGOL TERHADAP WANITA YANG MENUTUP AURAT, sama ada pada pandangan orang yang kedengaran seperti Nik Abdul Aziz itu, salah atau tidak!

Maka tidak hairanlah bagaimana para pemimpin dan pencacai PAS sentiasa menjadikan Kelantan sebagai model Kerajaan Islam, memandangkan ROGOL tidak dianggap sebagai jenayah, sebaliknya DIBENARKAN MEROGOL terutama terhadap wanita-wanita yang kurang menutup aurat.

Ajaran pemimpin-pemimpin PAS yang agama dan ilmu agamanya SEPARUH MASAK ialah meletakkan jenayah KESERAKAHAN KEMALUAN LELAKI kepada wanita. Lelaki merogol wanita, dibenarkan dengan alasan, wanita itu menarik perhatian untuk dirogol kerana berpakaian tidak menutup aurat. Lelaki belasah wanita, juga dibenarkan dengan alasan lelaki adalah pemimpin dan wanita perlu diajar dengan cara memukul dan dibelasah. Lelaki mencagarkan pernikahannya dengan talak tiga dan dibenarkan dengan alasan, untuk memenangkan perjuangan Islam ala-PAS. Lelaki dibenarkan MENUJAH KEMALUANNYA ke dalam KEMALUAN WANITA YANG TELAH BERKAHWIN ATAU ISTERI ORANG kerana memangkah PAS bererti, segala larangan agama tidak lagi bernilai.

Artikel ini tidak bertujuan untuk menafikan HUKUM yang dikeluarkan oleh Nik Abdul Aziz Nik Mat, memandangkan walau dalil-dalil, bukti-bukti dan hujah-hujah menenggelamkan 'fatwa' tersebut, para pencacai dan pengiman Nik Abdul Aziz tetap beranggapan, apa yang dikatakan oleh Nik Abdul Aziz adalah betul, tepat dan mengikut ajaran Islam!

Sebaliknya, artikel ini hanya untuk memberitahu kaum wanita yang sangat meminati PAS dan para pemimpinnya, anda hanyalah objek seks dan taraf anda hanyalah seperti lampin pakai buang. Anda di mata para pemimpin PAS, hanyalah sebagai penyedap... pandai anda kemut, lamalah anda disimpan... tak pandai mengangkang, bermakna anda boleh dirogol dengan alasan, anda tidak menutup aurat!!!

0 comments:

Blog Archive

Labels