IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Monday, December 26, 2011

HARI NI BONGKAR PENIPUAN AWANG HITAM, ESOK TERDEDAH PEREMPUAN MELAYU NGANDUNG ANAK AWANG HITAM!!!

Monday, December 26, 2011

Polis berjaya membongkar satu lagi sindiket penipuan di Internet membabitkan AWANG HITAM ekoran penahanan tiga orang lelaki dan seorang wanita INDIA yang menjadi konco-konco kepada AWANG-AWANG HITAM berkenaan. Demikian menurut, Penolong Pengarah Jenayah Siber dan Multimedia Jabatan Siasatan Jenayah Komersial, ACP Kamaruddin Md. Din (gambar di atas).

Kesemua yang ditahan adalah pekerja restoran yang bersetuju memberikan nombor akaun bank mereka bagi digunakan oleh AWANG-AWANG HITAM yang berjaya menipu mangsa-mangsa mereka.

Itu baru operasi di Seremban. Dan cerita ini bukan setakat di Seremban semata-mata. Kisah penipuan dan tipu perdaya AWANG HITAM menjangkau ke seluruh Malaysia, termasuklah di Sabah dan Sarawak.

Kisah AWANG HITAM dan BATANG HITAM LEGAM sudah lama diperkatakan. Dulu-dulu, malu punya fasal, dikatakan AWANG HITAM pandai pukau sampai perempuan-perempuan Melayu terkangkang dan mengangkang dengan mudah. Ada cerita bini orang bermain curang dengan AWANG HITAM, dikatakan AWANG HITAM daring mengurat dan mengacau sampai berani goncang pintu jeriji sebab syokkan bini orang.

Sekarang ini, cerita-cerita 'malu' macam tu dah tak laku lagi. Yang terdedah ialah bagaimana mudahnya PEREMPUAN-PEREMPUAN TEMPATAN terpesona dengan BATANG HITAM LEGAM tetapi kemudian mengeluh dan merintih, mereka ditipu dan ditinggalkan. Masa bagi duit dan bagi kangkang kepada AWANG HITAM, jangankan nasihat, dilarang pun, nak dibuat juga. Bila dah duit semua habis, bila kangkang dah koyak rabak, baru cari media untuk meluahkan perasaan sambil-sambil cuba 'KONONNYA' nak nasihatkan perempuan-perempuan tempatan lain agar tidak terpedaya dengan AWANG HITAM yang tidak ada kerja lain yang pakar untuk mereka buat selain daripada MENIPU, MEMPERDAYA dan MENJUAL DADAH!!!!

Hari ini, polis berjaya bongkarkan satu sindiket penipuan Internet membabitkan AWANG HITAM, esok-esok pasti ada lagi cerita perempuan Melayu dan wanita tempatan yang telah dihamilkan serta ditinggalkan oleh AWANG HITAM!!!

Itu baru AWANG HITAM, belum lagi cerita LOMBOK, PAKISTAN, AFGHANISTAN, INDIA, MYANMAR dan sebagainya...

Dan yang paling menariknya semuanya TERARAH KEPADA.... IMIGRESEN!!!!!

0 comments:

Blog Archive

Labels