IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Monday, December 12, 2011

PELACUR LELAKI... FDI BARU PULAU PINANG DI BAWAH GUAN ENG!!!

Monday, December 12, 2011
Apa nak jadi dengan Pulau Pinang yang sangat dibangga-banggakan oleh kaum Pakatan, khususnya Melayu-Melayu PKR dan PAS. Lim Guan Eng sememangnya diberikan label dan jenama yang sangat-sangat mulia dan tulus bagi menunjukkan betapa lelaki yang sudah berubah mukanya itu merupakan seorang pemimpin yang sangat rakyat, dan sangat hebat berbanding pemimpin-pemimpin yang pernah dilahirkan di Malaysia.

Bukan lagi rahsia bagaimana ekonomi Pulau Pinang digembar-gemburkan sangat hebat pada zaman Lim Guan Eng. Malah para pecacai DAP dan Pakatan tidak segan silu untuk menyatakan bahawa Lim Guan Eng telah berjaya membawa lebih banyak pelaburan ke Pulau Pinang walaupun hakikatnya adalah sebaliknya.

Sesuatu yang benar-benar berlaku di Pulau Pinang semenjak berada di bawah pentadbiran Lim Guan Eng ialah semakin banyak kegiatan yang berasaskan kepada industri lendir di negeri berkenaan.

Laporan terbaru yang kemudiannya dipetik oleh Sahabat BLOGGER DINTURTLE, sememangnya amat menarik untuk direnung.

Pendedahan tentang wujudnya premis PELACUR LELAKI dan industri tersebut kian membesar di Pulau Pinang, barangkali hanya dianggap sebagai satu lagi pelaburan langsung ke negeri tersebut. Pelacur-pelacur lelaki dari China, India, Thailand, Monaco, Australia dan New Zealand telah menjadikan Pulau Pinang sebagai hub utama mereka beroperasi.

Apa agaknya yang bakal diputarbelitkan oleh pecacai-pecacai Guan Eng dan Pakatan dalam hal ini? Selalunya bila isu-isu yang memalukan sebegini terdedah, Guan Eng lebih gemar para pecacainya yang memberikan 'penjelasan' dan membuat 'penafian'.

0 comments:

Blog Archive

Labels