IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Monday, December 12, 2011

PELAJAR KOLEJ ISLAM DITANGKAP BLOWJOB DALAM KERETA!!!!

Monday, December 12, 2011
Ni apa pulak cerita nih? Buat malu kaum, bangsa, suku dan ras sajalah... Dan lebih memalukan lagi ianya berlaku pula di negeri Kedah yang ditadbir oleh PAS. Yang terlibat adalah dua orang pelajar semester ke-2 Kolej Islam Madrasah Darul Ulum (MDU) yang dimiliki sepenuhnya oleh PAS Kedah!!!

Ketika Ketua Menteri Melaka mengumumkan penubuhan sekolah perlindungan dan pemulihan untuk remaja wanita yang mengandung luar nikah, berkokok sakan para pecacai Pakatan Rakyat, khususnya pro-PAS yang seringkali menganggap mereka lebih Islam daripada orang lain. Dikatakan Melaka sedang menternak anak-anak luar nikah, walaupun hakikatnya kebanyakan yang datang ke sekolah berkenaan adalah dari KELANTAN!

Sekarang, kita tengok apa pula yang akan mereka spin tentang berita ini. Apatah lagi ianya melibatkan institusi pendidikan yang dimiliki oleh PAS. Tentu ramai yang masih ingat, bagaimana sebahagian besar daripada cuba memutarbelitkan berita tentang seorang Ustaz PAS yang telah membunuh seorang pelajar berusia 7 tahun semata-mata kerana duit dua ringgit?

Ini yang diambil dari BLOG MEDIA KEDAH
10/12/2011 pukul 11,Tentera telah menahan 2 orang pelajar semester ke 2 Kolej tersebut sedang Blowjob di ladang getah berhampiran sempadan Malaysia-Thailand Kota Shah Putra.ketika kejadian Blowjob pasangan terbabit berada di dalam kereta..pasangan tersebut telah di serahkan kepada Pejabat Agama Padang Terap untuk tindakan..sungguh memalukan,,berjayakah PAS Kedah mendidik akhlak orang muda,tambahan pulak di pusat pendidikan PAS Kedah Sekiranya bersangkutan dengan kes keruntuhan Akhlak,pasti Cybertrooper PAS akan menunding jari pada BN,,nah sekarang apa yang berlaku apa yang PAS ajar?berjayakah PAS?.kalau bab nak hantam orang cukup hebat la Cybertrooper PAS ni,,ayat punya la putaq belit nak lindungkan kesalahan.


0 comments:

Blog Archive

Labels