IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Tuesday, January 17, 2012

NGERI!!! PENGGANAS RUSIA SEMBELIH WANITA ISLAM CHECHEN!!!

Tuesday, January 17, 2012

Viewer discretion is advised!!!

Inilah nasib malang umat Islam yang dikatakan PENGGANAS dan Anwar Ibrahim juga bersetuju dengan ungkapan tersebut dikenakan kepada umat Islam yang cuba membalas kekejaman ke atas mereka.

Malang buat wanita Chechen beragama Islam dalam video yang dipaparkan ini. Sudahlah diculik dan dirogol oleh tiga orang tentera Rusia, akhirnya dia dibunuh dengan cara disembelih bagaikan haiwan.

Kekejaman ini berlaku beberapa hari selepas gambar-gambar tentera Amerika Syarikat mengencingi tiga mayat Taliban di Afghanistan.

Di Malaysia, umat Islam terus ditekan dengan permainan politik yang melampau terutama dalam penghapusan hak istimewa umat Islam di sebuah negara yang didirikan atas nama Melayu dan Islam sebelum ditoleransikan dengan penyertaan beberapa nama bukan Melayu biarpun sumbangan mereka sebenarnya tidaklah seberapa.

Tragedi 13 Mei 1969 yang digerakkan oleh DAP telah membuktikan, betapa kebencian terhadap umat Islam yang dianggotai majoritinya oleh orang Melayu di Malaysia, menjadikan umat Islam sebagai sasaran, dan penghapusan etnik yang cuba dilakukan telah membuatkan ramai orang Melayu hidup tertindas sehingga sekarang. Apatah lagi dengan kuasa undi 1+1 yang dimiliki oleh golongan terbabit menjadikan mereka begitu 'berkuasa' sekarang...

Dan sekiranya umat Islam, Bumiputera dan Pribumi Malaysia masih tidak peduli, barangkali nasib mereka pada masa hadapan tidak ada bezanya dengan nasib wanita Chechen yang menjadi habuan mata pisau tentera Russia yang kejam!!!0 comments:

Blog Archive

Labels