IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Monday, January 30, 2012

SEMUA PAKAT ASAK ANWAR!!!! KESIAN DIA!!!!!

Monday, January 30, 2012

Kenyataan yang Anwar keluarkan bahawa dia menyokong dan akan memastikan kewujudan serta keselamatan Israel telah menarik minat bukan sahaja dari kelompok UMNO yang merupakan musuh kuat Anwar Ibrahim tetapi juga dari kalangan kawan-kawan politik Anwar sendiri.

Sememangnya Anwar sedang MEMINTA AMPUN kepada tuan besarnya di Zionis Israel selepas dia cuba menjadi juara kelompok yang membenci apa-apa sahaja yang berkaitan dengan Yahudi apabila bersungguh-sungguh membelasah APCO sekalipun kerana APCO itulah juga Anwar membuktikan yang dia adalah PENIPU yang mendapat didikan khusus daripada IBLIS LAKNATULLAH.

Sehingga kini, Anwar gagal membuktikan kata-katanya dan tuduhannya tentang APCO walaupun dia berceramah sekeliling negara menyatakan BUKTI ADA DI TANGANNYA. Kerana kegagalan membuktikan tuduhan itulah, Anwar digantung daripada menghadiri sidang Dewan Rakyat selama enam bulan pada tahun lepas.

Anwar secara berterus terang memberitahu tuan besarnya yang dia akan mempertahankan Israel. Kenyataannya itu telah menimbulkan kemarahan Duta Palestin ke Malaysia. Duta Palestin bagaikan tidak percaya seorang rakyat Malaysia sangguap mengeluarkan kenyataan sebegitu rupa walaupun Malaysia adalah penyokong kuat Palestin.

Nik Aziz juga dilaporkan telah bersuara dalamusaha untuk menenangkan perasaan ahli-ahli PAS. Nik Aziz dikatakan meminta Anwar membuat penjelasan berhubung kenyataannya itu. Bagaimanapun, seperti yang lepas-lepas, penjekasan Anwar sudah boleh diagak dengan menjadikan UMNO sebagai bahan belasahannya. Penjelasan Anwar tidak lain dan tidak bukan hanyalah siri pembohongannya yang baru!!!

0 comments:

Blog Archive

Labels