IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Thursday, February 9, 2012

ELIZABETH WONG KE INDONESIA TEMUI KEKASIHNYA!!!

Thursday, February 9, 2012
Benarkah berita yang baru diterima ini?

Khabarnya secara senyap-senyap, Elizabeth Wong telah ke Indonesia untuk bersemuka dengan Hilmi Malik atau Azmin Heli yang telah ditangkap oleh pihak berkuasa Indonesia baru-baru ini kerana pemalsuan dokumen pengenalan diri?

Hilmi Malik adalah orang yang bertanggungjawab merakamkan GAMBAR KEMALUAN Elizabeth Wong dan gambar-gambar tersebut 'bocor' ke Internet. Ekoran penyiaran gambar-gambar tersebut, Pakatan Rakyat, khususnya FAEKAH HUSSIN, Setpol Khalid Ibrahim segera menuduh, dalang di sebalik kejadian yang MEMPERLIHATKAN SUSUR GALUR Elizabeth Wong itu adalah KHIR TOYO.

Menariknya, Hilmi Malik melarikan diri ke Indonesia setelah mengetahui dia diburu. Dari awal lagi, Hilmi Malik telah dibiayai oleh PKR bagi mengelakkan taktik menyalahkan UMNO diperjelaskan oleh lelaki yang menjadi ahli PKR dan kekasih Elizabeth Wong itu. Dan dalam pengakuannya kepada pihak berkuasa Indonesia, Hilmi Malik mengakui bahawa dia dibiayai sepenuhnya sepanjang berada di Indonesia oleh PKR dan Pakatan Rakyat!

Kalau benarlah Elizabeth Wong ke Indonesia untuk bertemu dengan Hilmi Malik, tentu sekali perkara yang diperbincangkan adalah gambar-gambar berkenaan dan SKRIP yang perlu dibacakan oleh Hilmi Malik sekiranya dia diekstradisi pulang ke Malaysia.

Biar SUSUR GALUR ELIZABETH WONG terperongah, asalkan jangan rahsia PKR menggunakan SUSUR GALUR ELIZABETH WONG itu sebagai modal menyalahkan UMNO dan Khir Toyo pecah berderai!!!

0 comments:

Blog Archive

Labels