IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Sunday, April 29, 2012

CHEGU BARD PONDAN TIPU POLIS BELASAH DIA UNTUK COVER KEPONDANANNYA!!!

Sunday, April 29, 2012

Kalau kita baca TWITTER Chegu Bard semalam, rasa kesian dan simpati kepadanya pasti akan membuak-buak walaupun kita tidak menyokong PKR. Apakan tidak, Chegu Bard mengadu kepada Latheefa Koya, Nga Kor Ming, N.Surendran dan Sivarasa yang dia telah ditangkap dan dibelasah dengan teruk oleh pihak polis.

Cuma bagi yang berakal waras, kalau dah dibelasah teruk, bagaimana pula dia boleh hantar mesej TWITTER.

Apabila gambar dia meminta ampun dan ketakutan sehinggakan member yang ambik gambar kata, Chegu Bard siap minta izin untuk pergi kencing agar dia tak terkencing dlaam seluar macam Ketua AMK yang gemuk bulat dan cukup terkenal dengan sikap pengecutnya itu, barulah motif sebenar mengapa Chegu Bard buat cerita yang dia dibelasah polis, diketahui.

Pengikut tegar BABI itu rupa-rupanya nak cover malu!

Cakap berdegar-degar tapi bila berhadapan dengan polis, takut sampai ketar lutut. Siap minta ampun, minta maaf dan minta izin nak pi kencing.

Mujurlah polis Malaysia jenis yang akur dengan undang-undang dan ada hati perut. Kalau di China, dah harus keluarga Chegu bard dah dapat perintah mahkamah untuk membeli peluru-peluru yang bakal digunakan oleh pasukan penembak bagi hukuman mati Chegu Bard.

Tak hairanlah puak-puak Pakatan bersungguh-sungguh tak mahu mengaku salah selepas beberapa orang anggota polis, seorang wartawan danharata awam dimusnahkan oleh pengikut mereka sendiri... Jenis Chegu Bard rupa-rupanya puak ni... Berani buat, tapi bila kena tangkap, terkencing-kencing ketakutan. Nak cover malu, buat cerita bohong kononnya kena belasah polis!!!

0 comments:

Blog Archive

Labels