IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Sunday, April 29, 2012

GAMBAR-GAMBAR BUKTIKAN WANITA DITINDIH KERETA POLIS ADALAH PENDUSTA TERHINA PAKATAN!!!

Sunday, April 29, 2012
Kaum Pakatan Rakyat sedang sibuk bercerita tentang kereta polis yang diterbalikkan untuk selamatkan perempuan Cina yang berada di bawah kereta berkenaan. Dan untuk menyedapkan cerita, ditambah pula dengan ayat 'KERANA DISYAKI'...

Bagaimanapun, gambar-gambar yang dipetik dari PERAKTODAY, memberikan cerita yang berlainan daripada apa yang cuba diperkatakan dan mahu ditekankan oleh Pakatan Rakyat!!!

Bermula dengan serangan yang dilakukan oleh para perusuh terhadap kereta polis tersebut sehingga menyebabkan ia terbabas dan melanggar tembok, para perusuh terus menyerang dan CUBA MEMBUNUH ANGGOTA POLIS yang sedang menjalankan tugasnya meronda di kawasan tersebut.

Anggota polis yang mengalami patah kaki akibat hentaman ke tembok, telah diserang ketika dia berada di dalam kereta lagi. Kemudian, ditarik dan dibelasah sehingga berdarah oleh para samseng dan penjenayah BERSIH 3.0.

Seorang wartawan TV Al-Hijrah yang cuba menyelamatkan anggota polis tersebut, turut dibelasah sehingga mengalami kecederaan parah oleh para samseng.

Dan wartawan itulah yang dikatakan oleh para mesin propaganda Pakatan Rakyat, ANGGOTA POLIS YANG BERHELMET!

Secara jelas, memang perusuh-perusuh itu yang melakukan jenayah dan mereka wajar diburu untuk menerima natijah daripada perbuatan mereka!!!

1 comments:

Anonymous said...

Bershit 3.0...Yg bersalah disini ialah K.D.N dan Menterinya yg Lembik, Bershit 3.0 bkn spontan tlh dircng lama tpi apa tindakan K.D.N takat amaran je, dah 2 kali Bershit takkan tak faham2 lagi,klu camni juga keadaannya,akan ada lg siri Bershit2. PDRM pun sama, Peg/Ang bergadai nyawa di medan, Para Pendemo dilayan mcm pelancong, mana nak serik, nak ambil hati sapa Pendemo kononnya lps ni mereka akan bertaubat, Kirim Salam Berok2 ni takkan insaf, Ingatlah walaupun 25 Ribu yg hadir ada lg 27 juta rakyat Malaysia yg tidak menyokong, K.D.N & PDRM ni menyokong sapa Pendemo @ Rakyat Malaysia yg majoriti. JGN jadi BACOL untuk bertindak jika rasa2 tak boleh [ dibaca TAKUT]bertindak LETAK JAWATAN saja... bertindak,

Blog Archive

Labels