IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Sunday, April 15, 2012

GIMIK SIDANG MEDIA BERSAMA WAN AZIZAH-SHAMSIDAR TAHARIN SUDAH BOLEH DIBACA!!!

Sunday, April 15, 2012

Kalau jadilah sidang media bersama Wan Azizah dan Shamsidar sudah tentulah orang yang paling seronok adalah ANWAR IBRAHIM. Selain daripada membuktikan yang segala cakap-cakap busuk tentang hubungan terlarangnya dengan isteri orang iaitu Shamsidar Taharin semenjak dari hari pertama Shamsidar bergelar isteri kepada Azmin Ali, serta hubungan dingin dan konflik berterusan antara kedua-dua wanita itu, adalah tidak benar, rancangan itu juga mampu menaikkan semula semangat ahli-ahli PKR yang sudah berada di bawah tapak kaki terutama apabila menyentuh tentang keburukan moral Ketua Umum PKR itu.

Namun gimik itu tidak jadi kenyataan. Seperti yang dijangka, rancangan menggabungkan dan meletakkan Wan Azizah serta Shamsidar Taharin di atas satu pentas tidak akan berjaya.

Bukan lagi rahsia bagaimana kemarahan Wan Azizah kepada Shamsidar Taharin sekalipun pada masa yang sama, lelaki yang menjadi puncanya cuba untuk mempamerkan konon-kononnya tiada apa-apa yang berlaku dan dia boleh mengendalikan situasi dengan penuh strategik.

Segala-galanya terdedah menerusi sampel air mani di atas tilam yang cuba dilawak-lawakkan oleh para pengikut Anwar Ibrahim pada tahun 1999. Siasatan klinikan mendapati air mani di atas tilam itu bercampur antara Anwar Ibrahim dan Shamsidar Taharin.

Kecoh pada ketika itu dan bukti-bukti tersebut cuba ditolak sehinggalah muncul pula teori yang cukup melawakkan iaiti air mani Anwar Ibrahim dan Shamsidar telah diperah oleh pihak berkuasa untuk dipercikkan di atas tilan berkenaan walaupun sehingga kini belum ada trknologi pemerahan air mani.

Ada ramai yang berpendapat ekoran dari situlah, Anwar Ibrahim enggan menyerahkan sampel DNA nya kerana bimbang lebih banyak tembelangnya akan terbuka. Dan bermula dari situlah, Anwar cuba menentang rang undang-undang yang berkaitan dengan DNA.

Jadi, tiada apa-apa yang hendak dihairankan dengan perubahan rancangan menemukan Wan Azizah dan Shamsidar Taharin. Sebagai wanita dan isteri bagi seorang suami yang jenis jahatnya memang tahap dewa, Wan Azizah berhak untuk menolak pertemuan tersebut.

Gimik dan drama bukanlah perkara asing dalam PKR terutama yang membabitkan Anwar Ibrahim, bahkan ia merupakan rukun utama dalam kelangsungan hidup mereka. Ia samalah seperti gimik 16 SEPTEMBER yang sehingga kini cuba dihindari daripada diperkatakan oleh Anwar Ibrahim dan balaci-balacinya.

0 comments:

Blog Archive

Labels