IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Monday, April 30, 2012

ISYARAT TANGAN ANWAR BUKAN UNTUK REMPUH POLIS TAPI HANYA NAK TEPIS LALAT HIJAU!!!

Monday, April 30, 2012
Siapa kata Anwar Ibrahim bagi isyarat supaya perusuh BERSIH 3.0 rempuh polis dan memulakan kekacauan, mereka adalah PEMBOHONG PALING BESAR!

Video yang menunjukkan Anwar menggawangkan tangannya sepertimana gaya dia menggawang kepada China Doll selepas selesai menoron pelacur tersebut, bukanlah isyarat untuk memulakan rempuhan dan melakukan provokasi.

Sebaliknya ia adalah isyarat untuk MENGHALAU LALAT HIJAU yang hinggap di atas baju lelaki yang dipeluk oleh Anwar Ibrahim dalam gambar di atas.

Dek kerana kasih sayangnya kepada lelaki tersebut, Anwar Ibrahim sanggup mencemar duli MENGHALAU LALAT HIJAU yang cuba bertenggek di atas bahu lelaki tersebut. Sebarang warna hijau tidak diperlukan oleh Anwar Ibrahim pada waktu itu. Kalau ada warna hijau, bermakna tenggelamlah warna merah dan warna kuning.

Disebabkan itulah, dia cuba menghalau lalat berkenaan.

Malangnya, pergerakannya itu telah disalahanggap sehingga mengakibatkan beberapa orang anggota polis cedera dan beberapa buah kenderaan polis dimusnahkan.

Percayalah, Anwar Ibrahim tak bagi isyarat menyerang dan membunuh, sebaliknya dia hanya menggawang tangan MENGHALAU LALAT HIJAU SEBESAR PUNTUNG JARI di atas bahu lelaki berbaju jingga!!!

0 comments:

Blog Archive

Labels