IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Thursday, April 19, 2012

PADAN MUKA, NAK SANGAT KOTE HITAM NEGRO!!! RASAKAN!!!

Thursday, April 19, 2012

Hanya kerana silap memasukkan kad mesin juruwang automatik (ATM) sehingga kad itu disekat, seorang wanita mendakwa diseksa teman lelakinya yang berasal dari Nigeria selama lebih 24 jam di sebuah kondominium di USJ 1, di sini.

Dalam kejadian kira-kira jam 7 malam Isnin lalu, mangsa yang juga pelajar kolej swasta berusia 25 tahun mendakwa kepalanya dihantuk ke dinding, badannya dihempas ke sinki dan mukanya dicucuh dengan rokok oleh teman lelakinya yang berusia 26 tahun.

Sumber berkata, kejadian berlaku sejurus mangsa pulang dari tempat kerja sambilannya apabila dia tiba-tiba diserang suspek yang menunggunya di dalam rumah.

Menurutnya, pada mulanya mangsa dipukul menggunakan botol plastik sebelum kepala wanita malang itu dihantuk ke dinding beberapa kali.

“Selepas puas menghantukkan kepala mangsa, suspek kemudian mengangkat wanita terbabit sebelum menghempasnya ke atas sinki bilik air dan perbuatan kejam itu berterusan sehingga kira-kira tiga jam.

p/s: Apo laie nak di kato... Padan muko ekau je lah!!!! Hahahahaha...


ULASAN TFK:

Nak kesiankan budak perempuan bangang yang memilih lelaki Afrika sebagai teman lelaki, teman serumah, teman sebilik, teman sekatil dan teman setubuhnya apabila anda membaca berita di atas?

Sudah pelbagai kisah diceritakan dan dikhabarkan tetapi ramai sangat perempuan-perempuan tempatan yang perasan mereka akan menjadi lebih hebat apabila bermain mani Afrika. Segala pesanan tidak mahu didengar dan menganggap segala cerita hanyalah cerita bohong yang digunakn untuk merendah-rendahkan nilai bangsa teman lelaki mereka.

Bila dah keadaan sebegini berlaku, barulah sibuk nak mengadu dan menceritakan keburukan teman lelaki mereka. Bila dah kena belasah dan hampir mampus, baru nak minta simpati. Masa bersedap-sedapan, tak pula minta bantuan daripada orang ramai?

Padan la muka hang, pompuan oiii... nakkan kesian dan simpati? Kirim salam... lebih baik anda teruskan sahaja usaha anda untuk berjantankan jantan Afrika tu selama-lamanya!!!

Patutnya akhbar berkenaan menyiarkan secara jelas muka perempuan mencari malang itu agar semua rakyat Malaysia dapat jadikan sebagai koleksi mangsa-mangsa Mat Afrika!!!

0 comments:

Blog Archive

Labels