IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Sunday, April 15, 2012

PATUTNYA HUMBAN SAJA BUDAK-BUDAK BANGANG TU KE SUNGAI KELANG!!!

Sunday, April 15, 2012


Dasar budak-budak bodoh yang bukan nak pi mengaji atau tumpukan krpada pelajaran tapi sibuk nak berdemonstrasi...

Padan muka bila khemah mereka dirobohkan dan satu dirampas. Sudahlah enggan menikut arahan agar tempat itu tidak dibenarkan mendirikan sebarang struktur tanpa kebenaran dari Datuk Bandar, ada hati pula nak menyalahkan DBKL kononnya DBKL bertindak kasar terhadap mereka.

Mujurlah ini negara Melayu!

Kalaulah ini negara Zionis, dah lama budak-budak bodoh mengaji tak pandai itu makan peluru. Kalaulah di China, sudah lama mereka hilang tanpa sebarang jrjak. Kalau di Amerika, sudah tentulah mereka semua berada di Guantamao Bay.

Nga Kor Ming dalam kenyataan TWITTERnya berkata Dataran Merdeka adalah hak rakyat. Justeru DBKL tidak boleh engahalang sebarang tunjuk perasaan di situ kerana itu adalah hak rakyat!

Satu retorik yang cukup menarik memandnagkan wakil rakyat seperti Nga Kor Ming tidak pernah pandai bekerja untuk rakyat tetapi sibuk bekerja untuk partinya bercakap tentang hak rakyat. Itu belum lagi cerita bagaimana duit rakyat walau seciput pun nak disonglapnya!

Hak rakyat adalah modal utama Pakatan Rakyat. Kalau ada apa-apa yang mereka mahu, semuanya adalah hak rakyat. Tapi kalau ada apa-apa yang dituntut dari mereka, mereka akan segera mengeluarkan retorik MEMPERTAHANKAN HAK pula.

Inilah perangai Zionis apabila mereka merampas tanah penduduk Palestin. Malah salah satu rukun Zionis ialah mencuri hak orang lain adalah dibenarkan kerana menganggap semua harta dan benda adalah milik Tuhan. Bagaimanapun, apabila harta mereka disentuh atau terancam, mereka akan menghalalkan semua cara untuk membunuh sesiapa sahaja yang dirasakan terancam.

Apa lagi yang hendak dinafikan bahawa Pakatan Rakyat, terutama sekali PKR dan segala entiti yang menyokong mereka, termasuklah pelajar-pelajar universiti tak sedar diri dan tongong nak mampus, bukannya dipengaruhi oleh ajaran Iblis Zionis?

0 comments:

Blog Archive

Labels