IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Wednesday, April 11, 2012

RAHSIA ZURAIDAH KAMARUDDIN MENYEBABKAN MULUTNYA BERBAU LONGKANG!!!

Wednesday, April 11, 2012
Patutlah dipanggil mulut longkang!
DAKWAAN ataupun tuduhan yang dilemparkan oleh bekas Ketua Penerangan KeADILan PKR Cabang Ampang terhadap Zuraidah Kamarudin,MP Parlimen Ampang bahawa beliau banyak menyimpan rahsia tentang Zuraida hingga membolahkan MP itu hilang kelayakan sebagai Ahli Parlimen bukan tuduhan ataupun dakwaan yang boleh dibiarkan begitu sahaja.

Suruhanjaya Pilihanraya Malaysia (SPR) maupun polis perlu menyiasat dakwaan tersebut dan sekiranya benar Zuraidah menang ataupun menjadi calon parlimen tersebugt melalui unsur-unsur penipuan,beiau perlu di bawa ke muka pengadilan dan dihukum selayaknya sekiranya beliau menipu sehingga berjaya menang sebagai Ahli Parlimen.

Biasanya Ahli Parlimen hilang kelayakan untuk menjadi MP adalah beliau perna h dihukum penjara dan tidak boleh menyertai parti politik selama lima tahun,didedan oleh mahkamah melebihi Rm2,000 ataupun telah diistiharkan mufils dan mungkin ada lagi sebab-sebab lain atau Zuraidah sebelum bertanding merupakan bukan warganegara Malaysia.

Tuduhan Mohd Isa Saidi, bekas Ketua Penerangan tersebut bukan tuduhan yang trngan kerana melibatkan institusi berparlimen dalam Negara ini dan SPR jangan sesekali memandang ringan dan perlu menyiasat hingga ke akar umbi tuduhan tersebut.

Malah kita juga turut mencabar Isa untuk mendedahkan secara terbuka dan membuat laporan kepada mana-mana pihak berkuasa bagi disiasat segala latar belakang MP ini dan sekiranya Isa didapati membuat tuduhan palsu yang boleh menggugat kredibilti Zuraida sebagai MP,beliau perlu membuat laporan polis kerana Isa telah memfitnah beliau.

Isa Saidi dipecat oleh Zuraidah setelah Ketua Penerangan PKR itu mencabar Azmin Ali untuk memperjelaskan tentang segala tuduhan yang diilemparkan kepada beliau termasuklah memperdagangkan isterinya Shamsidar kepada Anwar Ibrahim,selain daripada tuduhan yang ilemparkan oleh beberapa penulis blog dan juga kandungan buku politik yang menyentuh maruah beliau sebagai pemimpin parti dan suami serta bapa kepada anak-anaknya.

Dalam masa yang sama Isa juga mencabar Zuraidah untuk memecat beliau sebagai ahli parti itu dan bersedia untuk membukansegala pekong Ahli Parlimen beliau itu dan setelah Isa Saidi memberikan kata dua,Zuraida berdiam diri dan ini memungkin beliau ada bukti hingga beliau berani mendedahkan yang membolehkan Zuraida hilang kelayakan menjadi Wakil Rakyat.

Ugutan Isa Saidi menjadikan Zuraida takut untuk bertindak dengan lebih berani dan ketakutan ini menjadikan seolah-olah dakwaan ataupun bukti yang Isa ada itu mempunyai kesahihan serta kebenarannya kerana sebelum ini pun sudah ada bisik-bisik yang mempertikaikan ketulenan pemenang kerusi Parlimen Ampang ini pada tahun 1998.

Soal Zuraida yang dikatakn begitu kuat menyokong gerakan LGBT tidak menghairankan kerana beliau sebelum ini pernah dikatakan antara pengamal tegar gejala tersebut dan rakyat sudah tidak hairan dengan cakap-cakap Zuraida hingga beliau digelar sebagai Mak Lampir ataupun pemimpin wanita bermulut longkang.... SAMBUNG BACAAN DI SANGGAH TOK JANGGUT

0 comments:

Blog Archive

Labels