IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Monday, April 30, 2012

RUPA SEBENAR WANITA CINA 'CORRUPTED WHITE IDIOT' YANG BENGONG SELEPAS KENA SOUND WARTAWAN ISLAM!!!

Monday, April 30, 2012

Betina sial yang konon-kononnya sangat cintakan Malaysia tetapi tidak boleh berbahasa Melayu, dimalukan oleh seorang wartawan setelah wanita berkenaan berlaku biadap kepadanya!

Sayangnya, video ini TIDAK BERANI dimainkan oleh mana-mana blog Pakatan Rakyat, terutama sekali yang memperjuangkan Islam kononnya!

"SAYA ORANG ISLAM. SAYA TINGGAL DI SINI. ISTERI SAYA ORANG MALAYSIA. JANGAN BIADAP!"

Betina sial yang perasan dia hebat sangat, terkulat-kulat dan terbirat-birat sebab orang asing yang disangkakannya bengap dan baghal rupa-rupanya telah membaghalkan dia dengan BAHASA MELAYU YANG SANGAT FASIH sekalipun wartawan berkenaan hanyalah orang asing yang tinggal di Malaysia dan beristerikan orang Malaysia.

Dan terlebih besar bezanya lagi ialah WARTAWAN BERKENAAN DENGAN BERANI MENYATAKAN DIA ADALAH ORANG ISLAM dan TOLONG JANGAN BIADAP.

Ada mana-mana orang Islam yang berani seperti wartawan berkenaan terutama sekali dalam pengungkapan kata SAYA ORANG ISLAM di hadapan BETINA-BETINA BERSIH yang bukan sahaja Bahasa Inggerisnya tidak betul, bahkan Bahasa Melayunya pun terjun masuk ke mulut Ambiga.

Jom kita tanya orang PAS... ada berani ker menyatakan kepada BETINA-BETINA CHAUVINIST yang mereka adalah ORANG ISLAM dan sebagai ORANG ISLAM, mereka ada priority di Malaysia?

Atau mereka sekadar tahu yang mereka hanyalah lembu-lembu pawah yang boleh dikerah dan disuruh untuk menurut dan patuh dengan apa-apa sahaja arahan BETINA-BETINA CHAUVINIST!

Cuba tengok muka BETINA CHAUVINIST itu dalam video yang dipaparkan!!!

Salute kepada wartawan asing yang berani menyatakan dia adalah ORANG ISLAM dan BOLEH BERBAHASA MELAYU DENGAN BAIK berbanding chauvinist yang sibuk menyatakan cinta kepada negara, tetapi berbahasa Melayu tunggang langgang.

2 comments:

Ashraf said...

Haha kantoi...tengok muka dia bangang 99 sen pas2 wahaha

danieyl said...

muka dah mcm tahi. tak tahu nak ckp apa lg. bodoh la org bersih ni. mengutuk org tp diri sendiri yg kena

Blog Archive

Labels