IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Saturday, May 5, 2012

AKHIRNYA KHALID ISMATH KENA TERAJANG UITM DAN DITAHAN POLIS!!!

Saturday, May 5, 2012

Berita baik dan bagaikan satu rahmat kepada seluruh rakyat Malaysia apabila anak muda yang sangat gila dengan fahaman Syiahnya menerima natijah daripada ketaksuban fahaman songsangnya. Khalid Ismath yang merupakan anak sepasang pemimpin PAS, yang baru-baru ini mengeluarkan kenyataan di Facebook tentang cita-citanya untuk membunuh setiap orang anggota polis.

Bagaimanapun, Khalid Ismath tidak perlu bimbang kerana ramai peguam yang sanggup untuk membelanya. Sudah menjadi resmi di Malaysia, kes yang melibatkan jenayah politik akan diangkat sebagai isu politik. Bahkn ramai peguam yang bersekongkol dengan jenayah berkenaan tanpa dikenakan sebarang tindakan kerana mereka bijak berselindung di sebalik jubah undang-undang.

Majlis Peguam sendiri pu sudah bertukar menjadi hub perlakuan jenayah politik menerusi pelbagai gelagat ahli-ahlinya yang menunjuk pandai dan mencampuri bidang politik secara langsung. Sebarag kes jenayah akan dipolitikkan sehingga perkara sebenar akan hilang begitu sahaja dan digantikan dengan hentaman ke atas UMNO dan Barisan Nasional sebagaimana yang melibatkan kematian penjenayah dan pelaku jenayah seperti K.Kugan dan sebagainya.

Justeru dala kes Khalid Ismath yang ahu membunuh anggota polis, ramai peguam akan menjadikan kes tersebut sebagai resume masing-masing manakala ahli-ahli politik Pakatan pula akan berusaha mengapungkan kes tersebut untuk promosi kerjaya masing-masing dan parti yang mereka sertai. Dan yang paling penting mereka akan mengaitkan kes itu sebagai lambang fobia UMNO dan Barisan Nasional walaupun hakikatnya kes yang melibatkan Khalid Ismath adalah kes jenayah dan ugutan membunuh yang boleh mengancam keselamatan negara!

5 comments:

Anonymous said...

Entah mengapa sekarang dh terlalu ramai anak GAMPANGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!Pejuang konon!nak bezakan antara pejuang dan petualang pun x reti.

Anonymous said...

Cari peluang utk perkenalkan diri supaya laku.Gitu le dunia 'perloyaran'

Anonymous said...

Budak hancing ni sepatutnya diusir keluar negara....mungkin U.S atau Israel mahu menerimanya

Anonymous said...

Rakyat Malaysia tak perlu emak, babak dan bebudak seperti ini. Bagi le kat mana-mana negara yang hinginkan mereka. Rakyat Msia tak hingin, adapun tak mendatangkan paedah, tak ada lagi baik.

Anonymous said...

...bahu yg dia pegang tu isteri dia lar... Saya pergi kenduri kawin dia. Sblm publish gmbr periksa dulu.. Bab artikel kamu di atas sy xnk komen. Itu pndgan masing2....sy berniat nk elak fitnah yg blh memkn diri.. Ingt buat baik di balas baik,buat jahat dibalas jahat. Dunia sementara akhirat selama2nya.. - pck45-

.

Blog Archive

Labels