IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Tuesday, May 1, 2012

HUJAHNYA, TAKKAN SECIKAI ITU AZMIN ALI BERSKANDAL SEKS DALAM JAMBAN!!!

Tuesday, May 1, 2012
Sudah ada yang cuba membela Azmin Ali dengan melabelkan pembongkaran skandal seks terbaru ini sebagai penyumbang fitnah walaupun mereka sendiri belum tahu apa-apa tentangnya kecuali ketaksuban dan keengganan untuk menerima kebenaran.

Kata mereka, takkanlah Azmin Ali secikai itu untuk melakukan hubungan seks dengan gundiknya di dalam jamban!

Tetapi bagi mereka yang waras, akan segera mengetahui, perbuatan zina boleh dilakukan di mana-mana sahaja. Kalau sudah ada isteri pun, masih ada yang ingin menambah nonok untuk disetubuhi, apa masalahnya kalau main dalam jamban? Kalau sudah ada isteri pun, masih mahu berzina dengan wanita lain, apa masalahnya berzina dalam jamban?

Kalau tempat dijadikan alasan untuk menafikan perbuatan terkutuk itu, sebenarnya ia adalah alasan yang paling bangang boleh dilakukan. Kalau di kawasan terbuka pun, manusia boleh bersetubuh tanpa sebarang rasa bersalah, kalau dalam kereta pun ramai yang beromen dan berasmara, apa masalahnya 'BERMAIN' dalam jamban?

Yang penting, lelaki di dalam gambar-gambar yang disiarkan tersangat menyerupai Azmin Ali sepertimana lelaki di dalam video seks China Doll yang tersangat menyerupai Anwar Ibrahim!!!

0 comments:

Blog Archive

Labels