IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Wednesday, May 2, 2012

JAMBAN SKANDAL SEKS LELAKI MIRIP AZMIN ALI TELAH DIKENALPASTI!!!

Wednesday, May 2, 2012

Setiap kali pendedahan tentang kelaku sumbang pemimpin-pemimpin Pakatan Rakyat dibuat, setiap kali itulah kita akan mula didendangkan dan diperingatkan tentang nilai moral, etika dan contoh baik yang perlu ditunjukkan.

Namun apabila Pakatan Rakyat pula yang membuat pendedahan tentang skandal seks pemimpin UMNO dan Barisan Nasional, perkara-perkara yang mereka zikirkan dan tahmidkan itu langsung tidak kedengaran, bahkan ditekankan pula tentang keperluan terutamanya kepada kalangan umat Islam bahawa pemimpin yang dipilih perlulah bersih dan kelihatan bersih.

Penafian telah dibuat oleh Azmin Ali dan para pecacai Pakatan Rakyat yang berasa sekali lagi mereka terpukul selepas BERSIH 3.0 gagal menepati sepertimana yang mereka hajatkan iaitu REVOLUSI DATARAN TAHRIR, terpaksa bergelut mencari helah-helah baru agar imej Azmin Ali yang sedang berangan-angan besar untuk menjadi Menteri Besar Selangor yang baru, dapat diselamatkan.

Tentu sebahagian daripada kita masih ingat tentang kamera besar gedabak yang ditemui di dalam pejabat Khalid Ibrahim. Biarpun kandungan kamera tersebut barangkali boleh menyebabkan nyawa Khalid Ibrahim berada dalam bahaya, Menteri Besar Selangor itu tidak berani membuat laporan polis.

Siapa yang meletakkan kamera besar gedabak dan merakamkan setiap gerak-geri Khalid Ibrahim bersama seorang wanita bernama Rahmah, tidak diketahui dan kekal misteri sehingga kini. Ada yang menceritakan bagaimana Khalid Ibrahim yang turut menonton isi kandungan rakaman video tersebut, telah membuat keputusan agar isu tersebut tidak dipanjangkan... secara serta-merta.

Kini, tersebar pula gambar-gambar intimate dan blowjob seorang lelaki mirip Azmin Ali di dalam jamban. Penyebaran gambar-gambar ini kelihatan agak syncronize dengan apa yang berlaku di pejabat Khalid Ibrahim tidak lama dahulu.

Kalau dahulu Azmin Ali, diam dan tidak memberikan respons sambil berpura-pura bodoh, kini giliran Khalid Ibrahim pula berlagak-lagak bodoh!

PKR mempunyai keyakinan tinggi yang mereka akan dapat mempertahankan Selangor daripada dirampas oleh UMNO dan Barisan Nasional pada PRU13 akan datang. Dek kerana keyakinan yang terlalu menebal, seperti biawak yang berebut bangkai, kepimpinan PKR Selangor berkecamuk dan saling cuba bunuh membunuh sesama sendiri biarpun masing-masing masih cuba untuk berlakon kononnya tiada apa-apa yang berlaku.

Modus operandi PKR cukup mudah... sebarang masalah yang tidak boleh mereka jawab atau tangani, mereka akan salahkan UMNO dan Barisan Nasional. Kalau dah perlu sangat, mereka akan salahkan polis dan institusi awam yang lain.

Dalam kes SKANDAL SEKS JAMBAN Azmin Ali pun, perkara yang sama juga akan dilakukan!!!

0 comments:

Blog Archive

Labels