IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Wednesday, May 2, 2012

KHALID ISMATH WAJAR DISIASAT TERAJANG POLIS TRAFIK KETIKA BERSIH 3.0!!!

Wednesday, May 2, 2012
Masih segar dalam ingatan rakyat Malaysia yang cintakan kedamaian tentang keganasan perusuh BERSIH 3.0 yang lagaknya ala-ala komunis Bintang Tiga pada 28 April 2012 lepas. Apa yang Tok Beng cukup terkilan ialah gelagat BERUK-BERUK Pencacai Pakatan Rakyat membelasah dan mencederakan polis yang cukup setia menjaga kemanan negara ini. Dalam ruang media sosial pencacai-pencacai PR ni asyik spin individu yang membelasah seorang anggota polis trafik di hadapan Sogo adalah juga anggota polis yang turut bertugas semasa kejadian tersebut. Pelik bin ajaib, individu yang sama dalam dua lokasi berasingan. Tok Beng amat tertarik dengan apa yang MYKMU paparkan bahawa mungkin yang membelasah polis itu ialah seorang aktivis pelajar yang cukup aktif iaitu Khalid Ismath. Untuk makluman semua Khalid Ismath merupakan individu kesayangan Papagomo yang dijadikan beliau idola "MONKEY".


Siapa Khalid Ismath?
Monyet tajaan Syiah dan Nuari Juburi merupakan Timbalan Presiden KAMI, sebuah pertubuhan haram mahasiswa yang cukup aktif berdemo seperti di hadapan UPSI pada malam 31 Disember 2011, mansuhkan PTPTN di Dataran Merdeka pada 14 April 2012 dan macam-macam demo harami lagi. Mungkin ramai abang-abang polis ingin berkenalan dengan MONYET ini. Di sini Tok Beng ingin kongsikan bersama serba sedikit latar belakang MONYET ini untuk abang-abang polis kirim kad raya atau surat cinta:-


Nama: Khalid bin Mohd Ismath
K/P: 900119-10-5453
T/Lahir: 19 Januari 1990 di Pelabuhan Klang
Alamat Rumah: No. 38 Jalan Bunga Raya, Kg. Raja Uda, 42000 Pelabuhan Klang, Selangor
Pekerjaan: Pelajar Tahun Akhir Jurusan Undang-Undang UiTM Shah Alam
Persatuan: Timbalan Presiden Kumpulan Aktivis Mahasiswa Independen (KAMI)
Blog: Revolusi Habib/ http://khalid -ismath.blogspot.com

Nauzubillah, terkejut Tok Beng, rupanya MONYET ini pelajar undang-undang tetapi kenapalah tak pandai nak hormati undang-undang? Memang dasar MONYET! Apapun tahniah juga kepada MONYET ini kerana baru sahaja mendirikan rumah tangga dengan NURUL JANNAH AZIZ, pelajar Kolej Universiti Islam Selangor (KUIS). Harap-harap selepas ini bolehlah berendam air mata kerana suami tersayang mendapat surat cinta dari abang-abang polis.

Orang sibuk sembahyang kau peluk bini, tahulah baru kahwin

Khabarnya, MONYET ini juga cuba membawa fahaman Syiah dengan mendeklamasikan puisi sempena peringatan Peristiwa Pembunuhan Saidina Hussin di Karbala di UiTM Shah Alam sekitar bulan Mac 2012 lalu. Kuat syiahnya anak kepada Faridah Ismet, antara pemimpin utama Muslimat PAS Kawasan Klang.


Apapun Tok Beng harap agar abang-abang polis kita yang taat setia menjaga keamanan negara ini dapatlah berkenalan dengan lebih rapat dengan Khalid Ismath Monkey ini. Sudah cukup onar yang dibawa dan dibuatnya di Malaysia tercinta ini. Elok dibuang sahaja ke Iraq agar dapat dia lebih mencintai Syiah dan Karbalanya itu. Tolak BERSIH 3.0!
http://mediaterengganu.blogspot.com/2012/05/adakah-khalid-ismath-yang-belasah-polis.html

0 comments:

Blog Archive

Labels