IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Wednesday, May 16, 2012

PASANGAN ZINA RAKAM PERSETUBUHAN MEREKA SEBELUM DICEKUP!!!

Wednesday, May 16, 2012
Gambar menunjukkan wanita dan pasangannya sedang disiasat

Betul lah kata pepatah "bukan salah ibu mengandung"...tapi salah anak tak pandai berfikir yang mana baik dan buruk..apabila hawa nafsu menguasai diri begini lah jadi...keseronokan diutamakan, agama dilupakan ! neraka sentiasa menunggu !...

Seorang wanita menangis sambil merayu supaya dibenarkan masuk semula ke dalam bilik tidur teman lelakinya bagi membolehkan dia memakai semula seluar dalam sejurus diberkas pegawai pencegah maksiat, pagi kelmarin.

Permintaan itu dipenuhi pegawai agama Islam daerah Grik, di sini, apabila mendapati wanita terbabit dalam keadaan ‘mengghairahkan’ kerana hanya memakai seluar ketat nipis. Wanita berusia 21 tahun dan kekasihnya 26 tahun sekali lagi mengejutkan pihak berkuasa apabila mengaku melakukan zina sejak lima tahun lalu selain gemar merakamkan aksi seks haram menggunakan telefon bimbit.

Mereka yang berasal dari kampung berlainan di pinggir pekan ini membuat pengakuan itu sejurus ditahan penguat kuasa pada jam 10 pagi kelmarin ketika memadu asmara dalam sebuah bilik di rumah kongsi di sini.

Penolong Penguat Kuasa Pejabat Agama Daerah Grik, Mohd Jonid Abdul Syukor berkata, enam pegawainya dibantu dua anggota Rela menyerbu rumah berkenaan selepas menerima maklumat orang awam mengenai perlakuan pasangan itu-
Hmetro

0 comments:

Blog Archive

Labels