IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Sunday, June 10, 2012

ANWAR MAKIN BENGONG, TERPAKSA UNGKIT DIA BAYAR SEWA RUMAH MUHYIDDIN YASSIN BERPULUH TAHUN DULU!!!

Sunday, June 10, 2012

Ketika berceramah di Padang Stadium Kajang semalam, Anwar Ibrahim nampaknya seperti terdesak dan malu apabila harta-hartanya yang tidak pernah diisytihar tetapi mempunyai wasangka yang menebal sehingga terpaksa mencabar Muhyiddin Yassin agar menceritakan siapa yang membayar sewa rumah Muhyiddin ketika dilantik menjadi Menteri Kabinet.

Ceramah malam tadi sebenarnya tidak sampai pun 5000 sepertimana yang diuar-uarkan oleh puak-puak PAS. Sebaliknya yang lebih ramai adalah penjaja dan peniaga sehinggakan kawasan dalam padang stadium berkenaan pun, ada gerai dan kedai.

Jumlah kehadiran tidak melebihi 3 ribu orang, dengan kawasan parking di kawasan Restoran Samuri tidak pun sesak, begitu juga dengan medan letak kereta yang terletak di Medan Satey juga tidak penuh. Kenderaan yang diletakkan di tepi jalan juga tidak sebanyak mana.

Apa kena bayar sewa rumah dengan memiliki harta RM3 bilion?

Sepatutnya Anwar jawab dulu dan jelaskan tentang RM3 bilion sepertimana yang terdapat dalam akuan bekas penolong gabenor Bank Negara itu? Apa perlu berbelit-belit dan kemudian menyatakan kononnya tidak kisah kalau disiasat!

Azmin Ali dalam kesnya dulu, mengapa Anwar sangat kisah sehingga MEMAKSA dan MENGARAHKAN BPR menghentikan siasatan?

Shamsidar Taharin, mengapa ada campurtangan Anwar Ibrahim dalam kes siasatan ke atas harta-harta dan pemerolehannya yang tidak sah dan amat meragukan?

Sepatutnya Anwar terus meminta SPRM menyiasat tentang harta-hartanya itu, bukannya sibuk berceramah dan menjaja-jaja cerita orang lain sepertimana yang dilakukannya dalam kes liwat dahulu yang akhirnya dimenangi oleh Anwar Ibrahim kerana TEKNIKAL!!!

0 comments:

Blog Archive

Labels