iklan

iklan

IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Wednesday, August 1, 2012

GEMPAR!!! ULAR TEDUNG BERKEPALA TUJUH DITEMUI!!!

Wednesday, August 1, 2012

Gambar Ular Kepala Tujuh | Pelik gak ni. Ular selalunya berkepala satu, kadang-kadang berkepala dua, jarang-jarang berkepala tiga. Tapi ular dalam gambar ni berkepala tujuh. Nak kata photoshop, macam low quality sangat gambar ni. Dari bentuk ular tersebut, aku yakin ular tersebut dari keluarga tedung. Eh ke ular selar. Macam sama je dua-dua ular tu huhu. Korang tengok je la gambar ular kepala tujuh kat bawah ni. Tapi jangan berlebih-lebihan sampai percaya yang pelik-pelik hingga boleh terjejas akidah sudah la ye. P/S: Tongkat Nabi Musa boleh bertukar menjadi ular, hanya dengan izin Allah SWT.

Ular Kepala Tujuh
Ular Kepala Tujuh

Gambar ular berkepala tujuh beredar di dalam Facebook baru-baru ini. Gambar ini dikatakan diambil sebelum Hari Raya Korban hari tu. Diambil oleh seorang pelombong di Maran. Dikatakan juga saksi sempat mengambil gambar sebelum bertempiaran lari. Gaya-gayanya penampakan yang aneh seperti ini biasanya gangguan makhluk halus/jin/iblis. Tengok lokasi gambar ini diambil, alur air. Tempat lembab dan berair sentiasa menjadi tumpuan ‘makhluk lain’ melepak.

Sumber: Gambar Hantu (MELAYUKINI)


0 comments:

Blog Archive

Labels