IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Sunday, November 18, 2012

UNIT AMAL LARI BALIK AWAL DARI MUKTAMAR PAS!!!

Sunday, November 18, 2012

Pagi ini, unit yang paling datang awal dan balik lewat, UNIT AMAL menyaksikan 'pemberontakan kecil' apabila Unit Amal dari Perak, Pahang dan Terengganu mengambil keputusan untuk mengemas beg dan meninggalkan muktamar jam 10:30 pagi tadi. Sesuatu yang tidak pernah dilakukan oleh Unit Amal sepanjang mana-mana Muktamar, ialah meninggalkan majlis sebelum majlis selesai.

Tindakan Unit-Unit Amal dari ketiga-tiga negeri tersebut dilakukan sebagai tanda protes atas keegoan pimpinan PAS Kelantan. Dikatakan, sepanjang muktamar dijalankan, PAS Kelantan bertindak seperti tuan besar dan bukannya sebagai penganjur majlis. Dan sememangnya, PAS Kelantan sentiasa menampilkan diri mereka sebagai 'Kaabah PAS' yang perlu dipandang tinggi serta diberikan keutamaan.

Bagaimanapun, Muktamar Ke-58 yang diadakan di Kota Bharu kali ini, dipenuhi dengan pelbagai insiden yang tidak sepatutnya akibat daripada pengurusan muktamar yang kucar-kacir. Kebanyakan ahli-ahli pengurusan penganjuran, bertindak bagaikan orang gila kuasa... SAMBUNG BACAAN DI SINI

0 comments:

Blog Archive

Labels