IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Monday, December 3, 2012

ANWAR IBRAHIM PANAS PUNGGUNG APABILA LATAR BELAKANG DEEPAK DIDEDAHKAN!!!

Monday, December 3, 2012

Secara aktifnya, baru beberapa jam sahaja pendedahan tentang latar belakang Deepak Jaikishan yang dijadikan Anwar Ibrahim sebagai senjata terbaru untuk menumpaskan Najib Abdul Razak, dibuat oleh blog-blog pro-kerajaan. Dengan latar belakang yang buruk dan begitu jelas, Deepak adalah orang yang terdesak yang sanggup melakukan apa-apa sahaja asalkan perniagaan permaidaninya dapat diselamatkan, dia bukanlah senjata yang terbaik boleh digunakan oleh Anwar Ibrahim dengan sewenang-wenangnya. Apatah lagi 29 November lalu, Mahkamah telah pun menolak keterangannya yang dipenuhi dengan ayat-ayat karangan Sivarasa Rasaiah yang diarahkan oleh Anwar Ibrahim dalam kes undang-undangnya berhadapan dengan tuntutan daripada sebuah syarikat.

Anwar Ibrahim telah pun memberikan respons berhubung pendedahan secara besar-besaran tersebut. Dan seperti biasa, jawapan standardnya adalah 'TIDAK TERLIBAT' dan BUKAN DALANG dalam pendedahan yang dibuat oleh Deepak Jaikishan. Bagi melunakkan lagi keadaan, Anwar juga mengatakan, dia tidak terlibat dalam pendedahan yang dibuat oleh bekas Ketua Polis Negara, Datuk Musa Hasan.

Bab Musa Hasan itu, memang semuanya sedia maklum, Anwar Ibrahim tidak akan berani berhadapan atau menjadi dalangnya. Sebabnya, Musa Hasan adalah antara orang yang paling banyak tahu tentang Anwar Ibrahim, terutama yang membabitkan kes liwat pertamanya dahulu. Malah keterangan daripada Musa Hasanlah yang telah menyebabkan Anwar Ibrahim berada dalam kurungan di Penjara Sungai Buluh.

Penafian yang dibuat oleh Anwar Ibrahim berhubung peranannya dalam pendedahan yang dibuat oleh Deepak Jaikishan, sememangnya cukup melucukan. Anwar buat penafian tetapi dia masih tidak dapat menerangkan, mengapa selepas Deepak dibawa berjumpa dengannya oleh RAVI DHARAN, maka pendedahan oleh Deepak dibuat?

Paling ketara ialah... SAMBUNG BACAAN DI SINI

0 comments:

Blog Archive

Labels