IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Tuesday, February 28, 2012

TIMBALAN PRESIDEN PAS DARI KALANGAN BUKAN ISLAM? DAH TAK PERCAYA DENGAN JENAMA ISLAM KA?

Tuesday, February 28, 2012


Gatal sungguh mulut Dzulkefly Ahmad apabila mencadangkan agar Timbalan Presiden PAS yang kedua dari kalangan bukan Islam. Entah syaitan keterbukaan dan keliberalan apa yang merasuk dalam kepala jendulnya, hanya dia sendiri sahaja yang faham.

Dalam Perlembagaan PAS amat jelas, cadangan Dzulkefly Ahmad itu tidak lebih daripada satu penipuan semata-mata untuk mendapatkan undi serta pengaruh di kalangan bukan Islam. Untuk merealisasikan cadangannya, Perlembagaan PAS perlu dipinda dengan membuang perkataan Islam dan umat Islam, sebaliknya ditukar menjadi Rakyat Malaysia sepertimana yang terdapat dalam Perlembagaan DAP.

Masakan PAS sanggup membuang jenama ISLAM yang ada pada batang tubuh parti itu. Tanpa jenama ISLAM, apalah PAS. Malah PAS hanyalah sebuah parti tupperware yang hanya dihadiri oleh si bongok-si bongok yang memikirkan apabila mereka berada dalam parti tersebut, mereka akan masuk syurga dengan mudah.

Takkanlah Dr. Dzulkefly Ahmad ingin menghapuskan PAS dari sejarah negara ini dengan cadangan bodohnya itu?

Tapi tak tahulah... semenjak berkawan dengan DAP sekarang ini, PAS buat macam-macam perkara yang tidak pernah mereka lakukan. Keseronokan bertahalluf siyasi menjadikan PAS tidak ubah seperti sebuah parti pecacai yang akan sanggup melakukan apa-apa sahaja yang disuruh oleh Anwar Ibrahim dan DAP.

Adakah maksud Dr. Dzulkefly Ahmad, PAS ingin menjadi salah satu sayap DAP dan penyatuan dengan DAP akan menjadi serupa dengan penyatuan Parti Rakyat Malaysia dengan Parti Keadilan Nasional yang kemudian daripada gabungan tersebut bertukar menjadi Parti Keadilan Rakyat?

Mungkinkah kita akan melihat kewujudan sebuah Parti Tindakan Demokratik Islam atau DAPI tidak lama selepas cadangan Dr. Dzulkefly Ahmad diterima oleh para penyokong PAS yang tidak pernah mampu dapat berfikir atau menggunakan akal mereka?

Kita tunggulah sama-sama!

0 comments

BADROL AMIN PERLU DIPERCAYAI SEBAB DIA PAKATAN RAKYAT!!!


Seolah-olah telah menjadi satu trend di kalangan para penyokong Pakatan Rakyat. Sebarang perkara negatif yang terpalit ke tubuh badan para pemimpin Pakatan Rakyat, akan segera dibasuh dan disucikan. Dan pada masa yang sama, segala tuduhan negatif tersebut akan dihamburkan semula kepada pihak lawan iaitu UMNO dan Barisan Nasional.

Itulah yang berlaku dalam dua KRISIS PAKATAN iaitu krisis kepimpinan di Kedah dan kontroversi khalwat Ketua Penerangan Pakatan Rakyat Selangor yang bertaraf EXCO, Badrul Amin Bahrom.

Dalam kedua-dua kes, UMNO diperlihatkan sebagai pihak yang bertanggungjawab mencipta isu iaitu fitnah dan konspirasi untuk memburukkan Pakatan Rakyat. Dikatakan, UMNO merupakan pihak yang merangka serta merancang untuk menfitnah selain berkonspirasi bersama-sama pihak lain untuk menunjukkan Pakatan Rakyat sebagai pihak yang tidak berguna!

Alasan menyalahkan UMNO dan Barisan Nasional dalam semua masalah yang dihadapi oleh para pemimpin Pakatan Rakyat sebenarnya alasan yang sudah basi dan memperlihatkan ketidakupayaan para pemimpin Pakatan Rakyat sendiri untuk berhadapan dengan masalah yang mereka cipta.

Apakah rakyat akan terus mempercayai alasan-alasan menyalahkan UMNO secara berterusan. Satu dua, mungkin akan mudah dipercayai tetapi kalau semua masalah yang melibatkan para pemimpin Pakatan dikatakan telah dimulakan dan dijayakan oleh UMNO, ia menjelaskan kedudukan para pemimpin Pakatan yang sebenarnya begitu mudah terjerat dan dijerat serta terperangkap terutama dengan isu-isu seks.

Anwar Ibrahim dengan kes liwatnya, dikatakan sebagai konspirasi tertinggi pihak UMNO tetapi yang membedal, menutuh dan memancutkan air mani di dalam rektum Saiful Bukhari Azlan adalah Anwar Ibrahim sendiri. Mustahil ada mana-mana pemimpin UMNO yang cukup berkuasa memindahkan air mani Anwar Ibrahim secara paksa dan di luar sedar Anwar Ibrahim ke dalam rektum Saiful Bukhari Azlan. Malah belum ada teknologi pemerahan air mani walaupun Anwar Ibrahim cuba mencipta cerita dongengan kononnya, DNAnya telah dipindahkan tanpa sedarnya..... SAMBUNG BACAAN DI KEDAHAN69ERS.COM


0 comments

MELAMPAU!!! BADROL AMIN MINTA TENGKU MAHKOTA PAHANG BERSIHKAN NAMANYA!!!

Terdesak dan tersepit, akhirnya Badrol Amin melihat satu-satunya cara untuk membersihkan namanya daripada tuduhan khalwat adalah dengan campurtangan YTM Tengku Mahkota Pahang. Kenyataan yang disiarkan itu, secara jelas menunjukkan betapa bersalahnya Badrol Amin tetapi masih cuba untuk menipu.

Dan mesin propaganda yang dilihat paling berkesan untuk melakukan pembohongan adalah MALAYSIAKINI.

SEL13.COM menjelaskan bahawa Badrol Amin adalah pembohong besar yang sedang tersepit kerana KEJAHATAN KOTE sendiri.

Badrol Amin dalam kenyataannya berkata, kesnya mendapat perhatian khusus daripada Tengku Mahkota Pahang memandangkan Tengku Mahkota Pahang adalah kenalan baiknya. Tengku Mahkota Pahang telah menghantar orang kanannya untuk berbincang dengan Badrol Amin dan besar kemungkinan akan campurtangan untuk membersihkan nama Badrol Amin yang sedang berhadapan dengan kontroversi khalwat.

Bagaimanapun, seperti yang dinyatakan oleh SEL13.COM, Tengku Mahkota Pahang tidak berada dalam negara kerana sedang berada Korea Selatan.

Barangkali memikirkan yang dia adalah seorang USTAZ maka bebaslah si Badrol Amin yang pernah mengangkat Anwar Ibrahim sebagai Imam Mahdi berbohong tentang Tengku Mahkota Pahang pula. Apa pula agaknya yang diangkat oleh Badrol Amin terhadap Tengku Mahkota Pahang dalam usahanya membodek, mengampu dan membuat cerita bohong demi membersihkan dirinya sendiri dalam kes khalwat dengan isteri orang di Kuantan?

0 comments

PASANGAN PENJAWAT AWAM DITANGKAP HANYA BERSELUAR DALAM!!!

Dua penjawat awam yang juga rakan sekerja di sebuah agensi kerajaan di Dungun, didenda RM2,800 atau dua bulan penjara selepas masing-masing didapati bersalah melakukan perbuatan tidak bermoral di sebuah rumah, dekat sini, awal pagi, Disember lalu.

Khairul Mubin Abdullah, 26, dan pasangannya, Laily Norashikin Che Sukeri, 22, menerima pengajaran paling berharga apabila kedua-duanya dijatuhkan hukuman setimpal oleh Hakim Mahkamah Rendah Syariah Dungun, apabila masing-masing membuat pengakuan bersalah atas tuduhan persediaan melakukan persetubuhan.

Mengikut fakta kes yang dibaca pendakwaraya, Khairul, seorang Pembantu Kebajikan Masyarakat bersama pasangannya, Laily, kakitangan kerajaan berstatus janda yang beralamat di Ketengah Jaya, Dungun ditahan sepasukan Pegawai penguat kuasa syariah dalam satu serbuan di sebuah rumah di Jalan Sekolah Intan Zaharah Balai Besar, Dungun kira-kira jam 2.10 pagi, 7 Disember 2011.

Selepas pintu rumah dibuka, tertuduh lelaki didapati hanya memakai tuala mandi, dan pemeriksaan lanjut dalam sebuah bilik menemui seorang perempuan tidur dalam keadaan berselimut dengan toto.

Pemeriksaan lanjut juga mendapati perempuan tersebut hanya memakai seluar dalam.

Turut dirampas dalam serbuan itu sebagai barang kes, coli milik tertuduh perempuan.

Soal siasat mendapati keduanya tidak mempunyai hubungan muhrim dan mereka dibawa ke Pejabat Agama Dungun untuk siasatan lanjut sebelum didakwa melakukan persediaan untuk melakukan persetubuhan luar nikah.

Ketika mengemukakan rayuan kepada mahkamah, kedua-dua tertuduh merayu agar diringankan hukuman dengan alasan kedua-duanya kini sudah mengikat tali pertunangan dan bakal melangsungkan perkahwinan Mac ini.

Bagaimanapun, Hakim Syarie, Shamsuddin Ngah tetap berpendirian bahawa kesalahan dilakukan mereka amat serius, dan kedua-duanya berhak menerima hukuman setimpal atas perbuatan dilakukan.

Khairul yang berasal dari Sarawak bersama pasangannya menjelaskan denda yang dikenakan. -SH

0 comments

PELAJAR ASING BERSETUBUH DALAM KERETA DI TEPI SURAU!!!


Melampau!

Itulah yang boleh dikatakan apabila sepasang kekasih pelajar asing yang berasal dari Afrika, melakukan hubungan seks dalam kereta di tepi sebuah surau di Kota Damansara. Timbul pertanyaan, adakah Malaysia terlalu bebas sehinggakan sesiapa sahaja boleh melakukan hubungan seks secara bebas di mana-mana sahaja yang mereka mahu.

Apa nak jadi dengan Selangor ni?

Sudahlah Ketua Penerangan PR ditangkap berkhalwat dengan bini orang pada waktu subuh di sebuah hotel di Kuantan Pahang, di Kota Damansara pula, pelajar asing buat hal di tepi surau.

Baca petikan berita di bawah ini....

Kota Damansara - Tindakansepasang pelajar asing membuat hubungan seks di dalam kereta di tepi sebuah surau di Seksyen 6, kelmarin mengundang kemarahan penduduk setempat.

Perbuatan tidak senonoh pasangan warga Afrika disedari oleh seorang ahli jawatankuasa surau yang kebetulan melalui blok rumah yang menempatkan asrama pelajar sebuah kolej kira-kira jam 10 pagi.

Kelakuan tersebut menyebabkan penduduk berang dan bertindak memancitkan tayar kereta tersebut.

Ahli Jawatankuasa Surau An-Nur Flat Gugusan Seroja, Harun Ali berkata, dia sangsi selepas melihat kereta Myvi berwarna putih di letakkan di parkir blok berkenaan bergoyang.

“Bila saya pergi lihat di tingkap kereta terbabit, saya lihat pasangan warga Afrika sedang melakukan hubungan seks di belakang kereta,” katanya. -SH

0 comments

WANITA SUBAHAT KHALWAT BADROL AMIN BACA SKRIP SAMA!!!


Wanita yang menjadi subahat khalwat Badrol Amin menafikan dia bersama-sama Badrol Amin di dalam sebuah bilik bertemankan seorang anak kecil berusia dua tahun ketika ditangkap berkhalwat. Sebaliknya berkata, dia bertemu Badrol Amin di luar bilik hotel tetapi kemudian, Badrol Amin telah dimasukkan ke dalam bilik, dikurung dan dipukul!

Wah... sudah ada versi baru tentang tragedi TUTUH BINI ORANG DI BILIK HOTEL di Balok, Kuantan itu!

Sesuatu yang sangat pasti ialah, sekali lagi kamera CCTV hotel berkenaan akan digunakan sebagai saksi. Atau barangkali akan terkeluar lagi satu fatwa yang mengatakan, kamera video serta rakaman tersebut tidak boleh dijadikan sebagai bukti dan saksi kerana sifatnya besi yang tuli dan bisu?

Penafian yang dibuat oleh wanita berkenaan, tersangat mirip dengan penafian Badrol Amin, sekaligus menandakan wujudnya skrip yang sama, dikongsi oleh kedua-dua orang yang dituduh berkhalwat itu.

Konspirasi atau sebaliknya, wanita berkenaan telah pun mengakui bahawa kedatangannya ke hotel tersebut dan pertemuannya dengan Badrol Amin pada waktu subuh adalah atas kerelaannya sendiri, sekaligus menafikan TEORI KONSPIRASI yang cuba diwujudkan oleh Badrol Amin dan barisan peguamnya.

Badrol Amin yang diketahui merupakan seorang pemimpin PKR yang turut bersama-sama isterinya di Kuantan, memilih untuk bersendirian membantu isteri orang itu walaupun padanya terlekat title USTAZ. Sedangkan sebagai seorang USTAZ, Badrol Amin seharusnya mengetahui perbuatannya itu sendiri adalah satu fitnah.

Menyalahkan UMNO kerana kesilapan perbuatan sendiri, hanya menunjukkan betapa terdesaknya pasangan yang sudah ditangkap khalwat itu. Cubaan untuk menyalahkan suami wanita yang bertemu Badrol Amin di bilik hotel pada waktu subuh, kerana membelasah Badrol Amin juga menjelaskan betapa terdesaknya pasangan Badrol Amin itu untuk membela Badrol Amin, apatah lagi penjelasan seterusnya ialah, dia dalam proses memohon cerai daripada suaminya!

Maknanya, wanita tersebut mahu menutup malu dengan meminta cerai daripada suaminya dan kemudian... jeng jeng jeng... sendiri boleh fikir apa yang akan berlaku selepas itu dalam cubaan menutup malu!!!

0 comments

KAKI PUKUL TIGA BININYA DAN BAKAL EMPAT? HEBATNYA BILA JADI PENGIKUT ANWAR!!!

Para pecacai PKR dan Pakatan sedang bergembira sakan apabila wanita subahat khalwat Badrol Amin menyatakan bahwa khalwat tidak berlaku. Bagaimanapun, mereka tidak pula dapat menerangkan bagaimana kes khalwat terbina dan Badrol Amin ditangkap dan terpaksa memberi keterangan kepada JAIP berhubung penangkapan itu selain daripada terpaksa menegaskan bahwa itu semua cumalah perangkap UMNO, JAIP dan blogger pro-UMNO semata-mata.

Badrol Amin mendakwa, dia telah dibelasah oleh 20 orang lelaki yang tidak dikenali. Katanya, dia lebam-lebam kena belasah. Tapi hairan, ubat kuat apalah agaknya yang dia telan sehinggakan dia tidak kelihatan mengalami sebarang kecederaan pun. Kalau orang biasa, 20 orang bantai terutama pada bahagian kepala dan belakang tubuh, bukan sahaja sedang koma di hospital, malah silap-silap harus terus lumpuh kalau tidak sekejap pun, selama-lamanya!

Tapi Badrol Amin langsung tidak mengalami sebarang kecederaan dan tiada langsung laporan polis dibuat berhubung perkara itu. Laporan kepada pihak hotel yang sentiasa menjaga reputasi mereka, juga tidak dibuat oleh Badrol Amin.

Barangkali Badrol Amin sedang merancang untuk menyaman hotel itu kerana membenarkan 20 orang lelaki tidak dikenali membelasahnya di dalam bilik hotel!

Sekarang, Badrol Amin kata, dia nak berundur untuk selamatkan PKR walaupun dia tidak bersalah dan belum didapati bersalah!

Amboi, lunak benar bunyinya. Zuhud benar suaranya!


Rakan blogger THE UNSPINNERS mendedahkan perangai busuk dan jahat Badrol Amin yang suka membelasah bini. Tetapi yang paling mengejutkan ialah, pendedahan itu juga membuka satu lagi tembelang Badrol Amin yang dia sebenarnya berbini tiga. Manakala wanita yang menjadi subahat khalwatnya di Kuantan pula dalam proses perceraian, sekaligus dilihat bakal menjadi isteri keempatnya!

Manakala sahabat blogger SEMUT HITAM pula mempertikaikan cakap berbolak-balik Badrol Amin yang antara lain, dalam kenyataan awal, dia kena pukul tetapi disebabkan tidak ada tanda-tanda pada tubuhnya untuk menyokong pendapatnya yang dia dipukul, dia kata pula, saksi atau wanita subahat khalwatnya pula yang dipukul.

Nampak sangat bersalahnya Badrol Amin!!!0 comments

BADROL AMIN DITANGKAP HANYA BERTUALA BASAH? ISYYYY....!!!!

PKR yang sedang dalam program RETREAT di Kuantan Pahang sambil menantikan esok untuk demonstrasi menentang Lynas, terpalit dengan sejarah yang amat memalukan. Sekali lagi, PKR terpalit dengan masalah moral yang teruk di kalangan para pemimpinnya. Bermula dengan masalah moral yang melibatkan Ketua Umum Anwar Ibrahim, ADUN Bukit Lanjan, Khalid Ibrahim, kini melarat pula kepada pemimpin-pemimpin peringkat bawahan seperti Badrulamin Bahrom.

Macam kena bala, Badrul Amin yang pernah melantik dan mengangkat Anwar Ibrahim sebagai Imam Mahdi, kini terpalit pula dengan kes khalwat selepas perkahwinan keduanya yang penuh dengan kontroversi tidak lama dahulu.

Cerita-cerita tentang proses penangkapan Badrul Amin mungkin telah disensasikan tetapi faktanya sangat jelas iaitu, Badrul Amin telah ditangkap oleh suami wanita yang bernama Fazli Pungot setelah dua malam, lelaki berkenaan cuba memujuk isterinya yang bermalam di hotel berkenaan. Dan pada malam atau subuh hari ketiga, bagaikan mendapat strike, suami berkenaan berjaya ‘menangkap’ isterinya bersama-sama Badrul Amin di dalam sebuah bilik hotel dengan hanya ditemani oleh seorang anak kecil berusia 3 tahun.

Itu adalah faktanya!

Badrul Amin cuba berdalih dengan mengatakan, ketika ditangkap, dia tidak berdua-duaan dengan wanita yang disabitkan sebagai subahat khalwatnya. Sebaliknya terdapat ramai orang lain di dalam bilik tersebut termasuklah si suami wanita berkenaan.... BACA SETERUSNYA DI KEDAHAN69ERS.COM


3 comments

Monday, February 27, 2012

KES KHALWAT TAK KUAT, BADROL AMIN TAK DITANGKAP BERDUA-DUAAN!!!

Monday, February 27, 2012

Jam 2:40 tengah hari tadi, iaitu selepas lebih 24 jam, Badrul Amin Bahrom tiba di pejabat Jabatan Agama Islam Pahang dengan ditemani oleh Ahmad Nizam bin Abdul Hamid, Ketua PKR Cabang Temerloh yang juga merupakan seorang peguam dan isterinya.

Ketika artikel ini ditulis, Badrul Amin Bahrom masih lagi berada di tingkat atas pejabat Jabatan Agama Islam Pahang untuk memberi keterangan. Badrul Amin sebelum ini ketika mempertahankan dirinya sebagai tidak bersalah, menyatakan, tragedi yang berlaku itu adalah disebabkan konspirasi UMNO dan Jabatan Agama Islam Pahang.

Badrul Amin Bahrom ditangkap oleh Jabatan Agama Islam Pahang ketika berdua-duaan dengan isteri orang bernama Zati Wani, seorang juruteknik sebuah kolej komuniti di Rompin.

Berdasarkan keterangan yang dibuat oleh Badrul Amin, dia telah berkenalan dengan pasangan tersebut semenjak mereka menyertai rombongan umrahnya. Bagaimanapun, Badrul Amin tidak menceritakan bagaimana dia boleh terlibat jauh dengan isteri orang sehingga boleh dibawa masuk ke bilik hotel.

Ini laporan yang diterima:

Pada 27 Februari 2012, Badrul Amin telah tiba di pejabat JAIP jam 2:40 petang dengan ditemani oleh Ahmad Nizam bin Abdul Hamid, Ketua PKR Cabang Temerloh yang juga seorang peguam. Turut menemaninya adalah salah seorang isterinya.

Badrul Amin datang dengan menaiki kereta Camry berwarna hitam bernombor pendaftaran CAP 16. Sebaik-baik sahaja sampai, dia terus ke tingkat atas pejabat JAIP.

Seramai lebih kurang 8 orang wartawan dari TV3 dan ASTRO AWANI berada di hadapan pejabat JAIP. Tiada kelibat ahli atau penyokong hadir mengiringi Badrul Amin.

Jam 3:03 petang, Izawati Irwani binti Abdul Rasyid dengan diiringi suaminya, Fazli bin Pungot serta seorang lagi wanita yang dipercayai saudara Izawati Irwani tiba di pejabat JAIP dengan menaiki sebah kereta jenis Proton Exora berwarna putih dan bernombor pendaftaran JMB 1846... SAMBUNG BACAAN DI SEL13.COM

0 comments

IMEJ SUAMI WANITA SUBAHAT KHALWAT BADROL AMIN DIROSAKKAN DEMI BELA BADROL AMIN!!!Beberapa pihak pecacai PKR dan Pakatan Rakyat sedang berusaha untuk membela Badrol Amin yang telah ditangkap berkhalwat dengan isteri orang. Sudah ada kenyataan yang mengatakan, Badrol Amin sebenarnya bukan ditangkap berdua-duaan dengan wanita berkenaan sebaliknya ditangkap dengan ramai orang termasuk suami wanita tersebut di bilik hotel.

Kononnya anggota-anggota penguatkuasa JAIP hanya datang pada pukul 4:40 pagi ke bilik berkenaan. Sewaktu anggota-anggota JAIP datang, sudah ada ramai orang dalam bilik hotel tersebut. Jadi, berpandukan kepada kenyataan terrsebut, Badrol Amin dikatakan tidak berkhalwat dan berita tentang khalwat hanya diuar-uarkan dan direka oleh blogger-blogger pro-UMNO.Ada juga cerita, Badrol Amin tidak bersendirian bersama-sama wanita berkenaan, sebaliknya dia telah diheret masuk ke dalam bilik hotel itu oleh suami wanita terbabit sebelum JAIP datang menyerbu. Kononnya suami wanita tersebut yang bernama Fazli Pungot cemburukan Badrol Amin yang begitu berkarisma dan seringkali menjadi sebutan di bibir isterinya.

Para pecacai PKR dan Pakatan yang seringkali MENGHALALKAN YANG HARAM, sekarang ini bertungkus-lumus untuk merosakkan segala faktor yang mampu memberikan imej terbaik buat Badrol Amin. Malah dari awal lagi, mereka telah cuba menjadikan Jabatan Agama Islam Pahang sebagai mangsa pertama dengan menuduh Jabatan Agama Islam Pahang berkonspirasi dengan semua pihak untuk mengenakan Badrol Amin.

Yang pasti dalam sehari dua ini, kita akan dapat membaca banyak kisah Fazli Pungot yang merupakan suami kepada wanita yang ditangkap khalwat bersama-sama Badrol Amin. Tidak setakat itu sahaja, pastinya juga cerita pembelaan diri oleh Badrol Amin akan dijadikan kalam wajib oleh puak-puak pencacai PKR yang sudah terdesak dalam semua perkara.

Kita tunggu!!!

1 comments

BADROL AMIN MAKAN PENAMPAR LAKI SUBAHAT KHALWATNYA!!!!


Rupa-rupanya, bukan malam itu sahaja berlakunya persunyian antara Badrol Amin dengan wanita yang menjadi subahat khalwatnya. Dua hari suami wanita tersebut merayu-rayu wanita subahat Badrol Amin agar pulang dan menyelesaikan masalah antara mereka. Tetapi rupa-rupanya GETAH Badrol Amin lagi kuat.

Laporan dibuat kepada JAIP. JAIP datang dan menyerbu. Badrol Amin ditangkap bersama-sama wanita subahat khalwatnya.

Badrol Amin masih terus cuba mengaitkan UMNO dan konspirasi bersama-sama Jabatan Agama Islam Pahang!

Namun cerita tentang Badrol Amin ditampar oleh laki wanita tersebut, kurang mahu diperkatakannya.

Wajar atau tidak suami wanita yang bernama Ramli itu menampar Badrol Amin yang sangat kurang ajar kerana bersunyi-sunyian bersama-sama isterinya di dalam sebuah bilik hotel, tidak boleh diperkirakan. Badrol Amin sebaliknya cuba menfitnah suami malang itu dengan menyatakan, dia telah diserang oleh lelaki berkenaan bersama-sama 20 orang lelaki yang berlagak samseng.

Yang Badrol Amin tidak boleh jawab ialah, mengapa 20 minit baru nak buka pintu? Mengapa isteri Badrol Amin yang dikatakan dibawa sekali, tidak menyelesaikan masalah wanita tersebut? Dan mengapa wanita itu datang mencari Badrol Amin, kemudian merelakan dirinya untuk bersama-sama Badrol Amin di dalam bilik hotel bersunyi-sunyian tanpa orang lain kecuali seorang anak kecil berusia 3 tahun?

Adakah benar ketika ditangkap, Badrol Amin hanya bertuala basah?

Dah memang eloklah, makan penampar!

Nampaknya para pemimpin PKR memang tak boleh harap. Alangkan mereka belum berkuasa pun, habis segala anak bini, janda dan jantan disapu... kalau dah berkuasa, barangkali sesuka hati sahaja mereka mengutip sesiapa yang mereka suka di tepi jalan!

Patutlah beria-ia sangat PKR dengan konsep politik, LIWAT SUKA SAMA SUKA tak salah!!!

OSTAT TAK OSTAT... kalau jenamanya adalah PKR, mereka ini memang jenis suka pelantak hak orang!

4 comments

SUAMI WANITA SUBAHAT KHALWAT BADROL AMIN DIBAYAR UMNO UNTUK PERANGKAP BADROL AMIN!!!

Kesian Badrol Amin!

Dia betul-betul telah dianiaya dan pihak yang menganiayainya adalah UMNO-BN!

Swiss Garden Balok, Kuantan, Bilik 6385 menjadi saksi bagaimana Badrol Amin telah dianiayai oleh konspirasi jahat UMNO. Wanita isteri orang yang datang ke bilik 6385 pada pukul sebelum diserbu oleh anggota penguatkuasa Jabatan Agama Islam Pahang pada jam 3:10 pagi.

Badrol Amin pun dah bagitahu, dia hanya ingin menolong wanita yang hendak bercerai dengan lakinya yang bernama Ramli itu. Kesian Badrol Amin. Niatnya nak menolong dan melindungi wanita yang hendak bercerai dengan lakinya dan memberikan tazkirah secara tertutup di dalam bilik hotel.

Retreat tiga hari yang dilakukan oleh PKR telah digunakan oleh Badrol Amin dengan sebaik-baiknya untuk membuktikan betapa hebatnya konsultasi yang ditawarkan oleh ostat-ostat PKR seperti Badrol Amin. Buktinya ialah konsultasi untuk pasangan yang hendak bercerai diberikan walaupun di dalam sebuah bilik hotel dan tanpa kehadiran orang lain kecuali seorang kanak-kanak berusia 3 tahun yang merupakan anak wanita berkenaan.

Ada kisah yang mengatakan Badrol Amin datang ke Kuantan bersama-sama isterinya. Isteri yang mana satu, tidak pula diketahui. Namun daripada laporan berita yang diyakini benar oleh pihak Pakatan sendiri, ketika ditangkap, bilik dalam keadaan gelap dan Badrol Amin bersama wanita yang cuba mendapatkan konsultasinya itu pula terpaksa mengambil masa selama 20 minit sebelum pintu hotel dibuka.

Malah sewaktu suami wanita berkenaan menyerbu ke dalam bilik, tidak pula kelihatan isteri Badrol Amin di dalam bilik berkenaan. Yang ada hanyalah Badrol Amin dan wanita isteri orang itu serta anak kecil berusia 3 tahun.

Berdasarkan maklumat yang diterima pula, Badrol Amin telah ditangkap khalwat di Swess Gardn Hotel, Kuantan pada 26 Februari 2012. Badrol Amin Bahron telah ditangkap berkhalwat dengan isteri orang di Hotel Swiss Garden, Kuantan oleh Jabatan Agama Islam Pahang (JAIP). Wanita tersebut bekerja sebagai juruteknik di sebuah kolej di Rompin.

Badrol Amin hadir di Kuantan untuk menyertai Temurapat Majlis Pimpinan Pusat (MPP) PKR di MS Garden and Spa, Kuantan yang dijaadualkan pada 24-25 Februari 2012.

Dikatakan Manager on duty hotel tersebut telah memanggil salah seorang kepimpinan PKR yang turut menyertai Temurapat untuk memaklumkan penangkapan tersebut.

Badrol Amin kini menjawat jawatan sebagai Ketua Penerangan PR Selangor bertaraf Exco Kerajaan Negeri.

Untuk menutup malu, PKR telah mengarahkan supaya Badrol Amin dihantar pulang kerana memalukan parti. Sebelum itu, beberapa orang pemimpin PKR juga cuba menyogok anggota penguatkuasa JAIP dengan 'harga' RM3 ribu agar kes tersebut tidak dipanjangkan. Bagaimanapun sogokan itu telah ditolak dan satu laporan polis telah dibuat terhadap pimpinan PKR tersebut kerana cubaan menyogok dan menghalang petugas awam menjalankan tugas.

Agak menarik ialah apabila Badrol Amin segera memberikan dalih mengapa dia ditangkap khalwat. Menurutnya, semuanya adalah konspirasi UMNO. Yang menjadi masalahnya sekarang ialah, kalaupun KONSPIRASI UMNO, mengapa pula hanya dia dan wanita isteri orang itu di dalam biliknya?

Adakah Badrol Amin ingin menyatakan bahawa suami wanita tersebut telah diupah oleh UMNO untuk MENGHANTAR ISTERINYA ke bilik hotelnya sekaligus menyebabkan dia telah ditangkap khalwat? Adakah Badrol Amin ingin menyatakan bahawa suami wanita itu saja-saja nak belasah dia setelah serbuan mendapati isteri dan anaknya ada bersama-sama Badrol Amin di dalam sebuah bilik hotel yang terpaksa mengambil masa selama 20 minit untuk dibuka pintunya?

Dan adakah Badrol Amin ingin menyatakan, berita ini hanyalah berita yang disiarkan oleh blogger-blogger pro-UMNO untuk memalukannya sedangkan perkara yang sebenar tidak berlaku sebagaimana yang dilaporkan?

Sesungguhnya, Badrol Amin telah dianiayai. Maka wajarlah dia membuat laporan polis kerana konspirasi besar-besaran daripada semua pihak termasuklah anggota Jabatan Agama Islam Pahang yang telah menangkapnya berkhalwat bersama-sama dengan suami wanita yang bersama-samanya di dalam bilik hotel itu!!!


0 comments

Saturday, February 25, 2012

PETAKA DI KEDAH BUKAN SETAKAT KEPIMPINAN TETAPI JUGA KENCING TIKUS!!!

Saturday, February 25, 2012
Sejak kemenangan PAS diKedah..(bukannya PAKATAN) sering terdengar serangan virus kencing tikus, beberapa tempat peranginan yakni air terjun telah ditutup utk orang ramai buat seketika.

Kemudian heboh pula kononnya di Kedah kebersihan tidak dapat dijaga..ni menyebabkan tikus makin membiak.

Akibatnya virus kecing tikus makin merebak dalam kepala pempin2 PAS diKedah sehingga berusaha pula hendak runtuhkan masjid dan surau demi pembangunan kononnya..

Kemudian dengor pulak nak jadikan tanah dikawasan Melayu sebagai jirat Cina yg terbesar diAsia Tenggara..Kedah yg penduduknya majoritinya Melayu tapi ada jirat Cina yg terbesar di Asia, ni ni mungkin usaha penjajahan kerajaan cina DAP keatas Kedah!! Silap2 meruntuhkan masjid dan surau dan bangunkan pusat membeli belah mungkin juga jalan penjajahan kerajaan Cina di Kedah..

Serangan virus kencing tikus semakin runcing kini...exco2 PAS pulak nak tekan Ostad letak jawatan MB, tak sabor2 tunggu PRU13...ishhh ada perancangan terbesar utk jajah Kedah ni..dulu British, sekarang ni orang2 Cina DAP..

Steady Ostad,,,PAS dan pempin2 ulamak PAS tak mampu tolong ostad, pasal ulamak2 PAS dan PAS telah diliwat ngan teruknya oleh Anugerah Tuhan, dan telah diserangi virus kencing tikus..

Bertahan sungguh2 atas serangan kerajaan Cina DAP Pulau Penang!! Elok ngadap je Sultan minta Sultan batalkan perjanjian dan tuntut Penang kembali pada Kedah!!
Kalau Ostad dipecat dari PAS, tapi Sultan tak pecat..ostad masih MB lagi, kalau nak support..guna je UMNO.

KINI..diKedah..PEPERANGAN PENYOKONG ISRAEL NGAN OSTAD!! Sapa akan menang?? Cam mana Israel rampas tanah Palestine..gitu juga ler kerajaan Cina DAP akan rampas tanah Kedah..yg sioknya ahli2 PAS akan terus bertakbir sedangkan tanah2 mereka sedang diliwat oleh rakan mereka, Cina DAP dan Penyokong Tegar Israel.

-aa

0 comments

GATAL KOTE, BADROL AMIN DITANGKAP KHALWAT!!!


Badrol Amin Baharom, ustat PKR yang telah mengiktiraf Anwar Ibrahim sebagai Imam Mahdi, telah ditangkap berkhalwat oleh Jabatan Agama Islam Pahang. Badrol Amin Baharom dicekup berkhalwat dengan isteri orang bernama Zatiwani, juruteknik Kolej Komuniti.

Badrol Amin Baharom merupakan antara pemimpin PKR yang sedang dalam proses RETREAT di Kuantan selama tiga hari.Ini macam punya RETREAT, memang bagus punya sampaikan bini orang pun main hentam semacam.

Menurut maklumat, Badrol Amin Baharom dan pasangan khalwatnya ditangkap di Swiss Garden, Pahang oleh anggota penguatkuasa Jabatan Agama Islam Pahang!

SUMBER: KEDAHAN69ERS.COM

1 comments

KESIAN KHALID IBRAHIM... DIA PUN MENTERI BESAR LA!!!


Khalid Ibrahim bengang tak terkira apabila dia tidak dijemput sama dalam mesyuarat Menteri Besar dan Ketua Menteri Barisan Nasional Ke-114 baru-baru ini. Terlebih-lebih bengang lagi ialah apabila Ketua Setiausaha Negara, Sidek Hassan dijemput pula, sedangkan dia Menteri Besar Selangor tidak dijemput!

Kata Khalid, Najib telah mempengaruhi penjawat awam memboikot kerajaan Pakatan. Itulah sebabnya Sidek Hassan ada dalam mesyuarat sedangkan dia yang berjawatan Menteri Besar pula, tidak hadir!

Laaa... bongok juga rupa-rupanya Menteri Besar Selangor ini. Dengar kata, dia yang merupakan bekas guru tetapi disebabkan jasa UMNO Selangor telah menaikkan dia menjadi tokoh korporat yang bertongkat subsidi dan hak keistimewaan Melayu, terlalu hebat. Rupa-rupanya kekasih Faekah Hussin dan jantan subsidi Elizabeth Wong ini hanyalah si bengap gagap yang tidak sedar diuntung!

Kalau dah itu adalah perhimpunan Menteri Besar dan Ketua Menteri Barisan Nasional, yang dia sibuk nak ikut serta pasai apa? Bukannya tak ada mesyuarat antara Menteri-Menteri Besar dan Ketua-Ketua Menteri, yang dia sibukkan mesyuarat Menteri Besar dan Ketua Menteri Besar Barisan Nasional, siapa yang agaknya bagi nasihat kepada Menteri Besar rambut dan fikiran kusut itu?

Ketua Setiausaha Negara tentulah ada dalam mesyuarat sebegitu. Tidak timbul soal mempengaruhi penjawat awam boikot kerajaan Pakatan atau sebaliknya. Yang jadi masalahnya ialah kerajaan Pakatan yang kerapkali memboikot penjawat awam. Perhatikan sahajalah bagaimana layanan yang diberikan oleh Khalid Ibrahim kepada Khusrin, penjawat awam Selangor sendiri!

Sendiri tidak pandai jaga, sendiri yang salah, mengapa perlu disalahkan kepada orang lain?

Buatlah sendiri mesyuarat Menteri-Menteri Besar dan Ketua Menteri Pakatan. Bukankah empat nama Pakatan sebagai Menteri Besar dan Ketua Menteri Pakatan, hebat-hebat belaka?

Kesian Khalid Ibrahim... bingai rupa-rupanya. Takkan dia tak tahu, kalau bukan kerana penjawat awam di negeri-negeri Pakatan, haram tak satu kerja pun boleh dijalankan. Bahkan tidak ada satu sen pun peruntukan daripada Kerajaan Pusat akan mengalir ke negeri-negeri Pakatan.

Bukankah selama ini, Pakatan yang sering berbangga kerana kemasukan pelaburan yang cukup banyak, sebenarnya adalah hasil kerja penjawat-penjawat awam yang dibiayai oleh Kerajaan Pusat?

Itu sahaja sudah cukup untuk membuktikan, tidak ada satu pun pemboikotan dilakukan. Yang memboikot adalah pemimpin Pakatan sendiri, terutama sekali Khalid Ibrahim!

Kesian Khalid Ibrahim... dia tak tahu yang dia tu Menteri Besar Selangor paling celaka dalam sejarah!!!

1 comments

PAS KEDAH SEMAKIN GILA... DAH TAK TAHU BIDANG KUASA!!!


Mereka cumalah Exco yang dipilih oleh Menteri Besar Kedah. Tetapi lagak mereka cukup besar... jauh lebih besar daripada kembang luas hidung Phahrolrazi Zawawi yang merupakan Exco Kanan yang sedang berusaha menekan Azizan Abdul Razak untuk melepaskan jawatan selaku Menteri Besar Kedah.

Phahrolrazi Zawawi yang sakit hati kerana duit peruntukan jalanraya tidak lagi melalui tangannya sebaliknya, Menteri Besar sendiri yang mengambilalih tugasnya yang tidak dilaksanakan oleh Phahrolrazi berusaha menyengutukan diri dengan kumpulan Anwar Ibrahim di Kedah yang diketuai oleh Mahfuz Omar.

Anehnya, mereka ini jenis yang tidak sedar diri. Sudahlah dilantik oleh Menteri Besar Kedah, ada hati pulak nak berlagak mengalahkan merekalah tuan besar.

Tetapi lebih aneh lagi apabila para pecacai Anwar Ibrahim pula melakukan desakan agar Menteri Besar Kedah dipecat dari PAS sekaligus memberikan ruang yang lebih besar kepada Phahrolrazi dan kawan-kawannya, terutama sekali Taulan Mat Rasul untuk menjadi Menteri Besar Kedah.

Hebat sungguh permainan para pemimpin PAS Kedah. Jauh lebih hebat berbanding orang UMNO yang lebih 'bersopan' dan lebih tahu menghormati hierarki.

Cuba baca KEDAHAN69ERS.COM untuk penjelasan lanjut.

0 comments

BARU 13 TAHUN TETAPI PAYUDARANYA SEPANJANG LENGAN!!!


Nia,alami masalah payudara terus memanjang seperti lengan.Payudara Membesar Sepanjang Lengan.

Nia Kurnia (13), gadis berasal Subang, Jawa Barat, mengalami pembengkakan payudara atau giant mamae displasia. Kedua payudara Nia membesar hingga sepanjang lengan.

”Payudara Nia membengkak hanya dalam enam bulan terakhir. Pembesarannya sangat cepat. Sekarang payudara yang kanan lebih besar daripada yang kiri,” ucap Imas, ibu Nia ketika ditemui di RS Cipto Mangunkusumo (RSCM). Nia yang selama ini tinggal di Kampung Bojongloa mengaku tak merasakan sakit ketika terjadi pembengkakan. Payudara yang membengkak ini membuatnya merasa berat untuk berjalan walaupun belum sampai membuatnya tidak masuksekolah.

Nia lebih sering tidur sehingga bebannya terasa lebih ringan. Sebelum ke RSCM, Nia telah menjalani pengubatan di tiga hospital di Subang dan Bandung. Bahkan, rumah keluarga di Bojongloa sudah dijual untuk membiayai pengubatan Nia. Namun, belum ada kemajuan dari penyakit yang dideritanya. Ketika diperiksa di RSUD Subang, doktor setempat tidak menemukan penyakit yang menyebabkan pembengkakan payudara Nia. Dokter kemudian merujuk Nia ke RSCM. Di RSCM Dr Antaria mengatakan, sementara ini Nia akan menjalani rawatan.

”Dia akan memeriksa kesihatan Nia secara menyeluruh meliputi cek darah, USG, mamografi, dan rontgen. Hal ini diperlukan untuk memastikan penyebab pembesaran payudara, sekaligus diambil tindakan yang tepat,” ucap Antaria. Kemungkinan besar, Nia akan menjalani pembedahan pengecilan ukuran payudaranya. Tindakan ini akan dilakukan setelah ada pemeriksaan menyeluruh. Apabila melihat keadaannya, Nia diperkirakan tidak mengalami kanser ganas atau tumor ganas karena keadaan pesakit masih relatif segar. ”Kemungkinan, Nia mengalami kelainan genetik,” kata Antaria lagi. (ART)

0 comments

PERJUMPAAN NIK AZIZ DAN WAKIL ISRAEL: PEMUDA PAS RANCANG DEMONSTRASI


BismiLlaahirRahmaanirRahiim

Pemuda PAS dikatakan tidak berpuashati apabila Mursyidul 'Aam mereka sudi menerima kunjungan hormat dari wakil Israel untuk menjelaskan tentang cara perhubungan yang boleh dijalin di antara PAS dan Israel di masa hadapan.

Wakil Israel tersebut, Enche Anwar berharap agar PAS dapat sama-sama membantu untuk menjaga keselamatan Israel yang terus digugat oleh para pejuang Palestine melalui persetujuan sempadan.

Sebaik-baik sahaja menerima berita tersebut, Ketua Pemudanya telah merancang untuk mengadakan demonstrasi di Rumah Nik Abdul Aziz di Pulau Melaka bagi menyatakan ketidakpuasan hati mereka kerana kesudian Nik Abdul Aziz menerima kunjungan Wakil Israel tersebut.

Pemuda PAS musykil bagaimana hubungan diplomatik PAS-Israel boleh terjalin ketika Malaysia tidak menerima Israel yang telah banyak mengsengsarakan Ummat Palestine.

SUMBER: TOKPAKIR KD

1 comments

Friday, February 24, 2012

MENGAPA HANTAR MEMORANDUM MASA ANWAR TAK ADA DI PEJABAT PKR?

Friday, February 24, 2012

Hari ini pecacai PKR mentertawakan Pergerakan Pemuda UMNO dan orang ramai yang cuba menghantar memorandum kepada Anwar Ibrahim dan PKR di ibu pejabat parti itu di Tropicana. Memorandum menentang Anwar Ibrahim yang menyokong kewujudan dan ikrar Ketua Umum PKR itu untuk mempertahankan keselamatan Israel, bagaimanapun, tidak dapat disampaikan kepada Anwar Ibrahim mahupun salah seorang kakitangan yang bertugas di ibu pejabat PKR di Tropicana.

Sebabnya, pejabat PKR ditutup hari ini. Dan dipercayai kakitangan PKR berada di Kuantan untuk PEMUKIMAN selama tiga hari!

Usaha Pemuda UMNO Selangor untuk melakukan bantahan terhadap Anwar Ibrahim yang menyatakan secara jelas sokongannya kepada Zionis Israel, diejek-ejek dan dicerca oleh pecacai Pakatan. Para pecacai PKR kemudiannya merujuk kepada dua buah kapal dagang yang didaftarkan di Liberia sebagai bukti Malaysia mempunyai hubungan dagang dengan Israel berbanding Anwar Ibrahim dan PKR serta keseluruhan Pakatan Rakyat yang secara terang-terang memang mendapat bantuan dana daripada Zionis Israel.

Malu kerana setiap aktiviti Pakatan Rakyat dijanakan oleh duit-duit Zionis Israel menjadikan Pakatan meraban sakan dan mula mengaitkan segala benda sebagai membuktikan sokongan UMNO dan Barisan Nasional kepada Israel sekalipun ianya tidak secara langsung seperti yang dilakukan oleh Pakatan Rakyat.

Ibarat pencuri yang ditangkap mencuri, Pakatan segera menuduh UMNO dan Barisan Nasional mempunyai hubungan dengan Israel sekalipun tuduhan-tuduhan mereka itu terlalu rambang dan tidak berasas sama sekali. Kedua-dua buah kapal dagang yang dijadikan sebagai alasan dan fakta, sekalipun telah diterangkan bahawa kedua-dua kapal berkenaan didaftarkan di Liberia, menjadikan PKR semakin meroyan sakan dan kelam-kabut untuk membela Anwar Ibrahim yang sedang berusaha membeli jiwa Zionis Israel bagi tujuan kewangan dan dana aktiviti pilihanraya PKR serta Pakatan.

Bagaimanapun, memorandum yang cuba dihantar kepada Anwar Ibrahim di ibu pejabat PKR di Tropicana, Petaling Jaya itu biarpun tidak berjaya, namun menjelaskan satu perkara iaitu betapa PKR dan Pakatan sebenarnya amat takut sekiranya UMNO terus memainkan isu sokongan Anwar Ibrahim kepada Zionis Israel.

Lebih ditakuti lagi sekiranya rahsia pengoperasian Pakatan Rakyat yang menggunakan dana daripada Zionis diketahui dan didedahkan oleh UMNO. Itulah sebabnya, mengapa Pakatan berusaha sedaya mungkin untuk mengaitkan dua buah kapal dagang yang didaftarkan di Liberia sebagai bukti hubungan dagang Malaysia dengan Israel!

Sedangkan Liberia bukanlah Israel!!!


0 comments

CUBA TENGOK KIT SIANG BELA ANAKNYA! GUAN ENG!!!


Siapa yang kata Kit Siang tak sayang anak, memanglah mereka jenis yang buta perut!

Kit Siang tahu, Guan Eng dah hentak-hentak kepala pasal skandal penjualan tanah yang dia sendiri tidak mampu dan tidak mahu menjawabnya. Guan Eng memerlukan bantuan agar skandal tanah RM10.10 bilion yang dibuat secara rundingterus dan bukannya tender, tidak lagi diperkatakan. Kalau kes itu berterusan diperkatakan dan dipanjangkan, bukan sahaja DAP malu besar kerana Setiausaha Agung yang kuat penipu serta melakukan penyonglapan wang rakyat untuk parti dandiri sendiri, malah kalau SPRM masuk dan benar-benar bekerja untuk rakyat, Guan Eng boleh terlepas masuk dalam penjara dan reput di dalamnya.

Maka untuk membantu anak lelaki kesayangannya yang telah dididik puluhan tahun untuk berada dalam politik negara, Kit Siang mula memperkatakan tentang audit yang perlu dijalankan terhadap pentadbiran Tun Dr. Mahathir yang dikatakannya telah menyebabkan negara kerugian RM100 bilion sepanjang 22 tahun pentadbiran Mahathir.

Kit Siang tahu, kalau dia usik Dr. Mahathir, dia bukan sahaja akan menyebabkan para penyokong Pakatan terutama sekali Melayu-Melayu yang sangat malu kerana Mahathir telah menjadikan mereka sebagai Melayu yang boleh berfikir. Kit Siang juga tahu, nama Dr. Mahathir laku dalam usaha mengalihkan perhatian rakyat daripada penyelewengan dan perompakan yang dilakukan oleh anak lelakinya.

Dek kerana itulah, Dr. Mahathir dijadikan kambinghitam selepas skandal tanah di Bayan Mutiara mula diperkatakan.

Kalau benar Kit Siang inginkan ketelusan, jangandiperkirakan 22 tahun Mahathir mentadbir negara. Minta audit buat kerja betul-betul di Pulau Pinang dan hebahkan apa yang telah dilakukan oleh Guan Eng sepanjang empat tahun dia jadi Ketua Menteri. Klaau dalam tempoh empat tahun pu, Guan Eng masih tidak dapat menerangkan beapa banyak wang negeri yang telah dibazirkan semata-mata untuk menyewa rumahnya sendiri untuk Ketua Menteri, bagaimana Kit Siang ada hati hendak persoalkan orang lain?

Seharusnya Kit Siang minta pihak berluasa mempercepatkan dan mempergiatkan siasatan berhubung tragedi 13 Mei 1969 dan menyeret sesiapa sahaja yang mencetuskan tragedi tesebut ke tali gantung dan digantung sampai mati di khlayak awam.

Ada berani Kit Siang buat gesaan begitu? Lagipun sehingga kini, ahli-ahli politik yang bertanggungjawab dengan tragedi tersebut sehingga kini masih bebas ke sana ke mari dan menghasut rakyat sepertimana yang dilakukan oleh anak lelaki Kit Siang sendiri.

Wajarkah rakyat Malaysia mula menggerakkan kempen menyeret dan menghukumgantungkan Lim Kit Siang danbarisan kepimpinan DAP yang masih hidup sehingga kini kerana mereka masih lepas bebas ealaupun beribu rakyat Malaysia terbunuh dalam tragedi yang dicetuskan oleh kegilaan Malaysian Malaysia DAP?

0 comments

ARAMAKK!! WARGA TUA DITANGKAP BERMASTURBASI DI TEMPAT AWAM!!!


Kalau dah tak malu dan dah tak tahan, macam ni ler yang berlaku. Tak kira tempat, tak kira apa, yang penting, nafsu dapat dilepaskan!

Manusia ada macam-macam jenis perangai. Ada yang berperangai mengalahkan malaikat sehinggakan malaikat pun terasa malu melihat manusia. Ada manusia yang perangainya, membuatkan Iblis pun rasa lega kerana dia adalah Iblis dan bukannya manusia.

Cuma satu sahaja kelebihan manusia berbanding makhluk-makhluk lain. Istimewanya manusia, sehinggakan mereka boleh bertaubat pada bila-bila masa dan taubat mereka diterima oleh Allah Taala, lantas segala kesalahannya dihapuskan dan mereka diberikan ganjaran kebaikan.

Jadi, terpulanglah kepada manusia, apa dan di mana mereka harus bermula serta berakhir!!!

0 comments

TERINGIN NAK BERMAKSIAT DI KEDAH? INI BUTIRANNYA!!!

No.58, Jalan Kempas 4, Taman Kempas Indah, Kulim

Antara kerja Exco tertentu yang kemaruk nakkan jawatan Menteri Besar ialah membanyakkan pusat-pusat persundalan dan hiburan di seluruh Kedah. Apabila rakyat bising, maka segala taik itu akan tertumpuk ke kepala Menteri Besar. Akan dikatakan kononnya Menteri Besarlah yang punya angkara sehingga Kedah yang dahulunya susah nak cari pusat hiburan, sekarang ini bersepah-sepah pusat hiburan dan persundalan walaupun pentadbirannya adalah diketuai oleh Azizan Abdul Razak dari kem Ulama PAS.

Taktik membanyakkan pusat-pusat hiburan dan persundalan di Kedah, sememangnya telah lama diperkatakan tetapi puak-puak PARASIT dalam PAS Kedah yang dilantik sebagai Exco sentiasa bijak melarikan diri atau menyalahkan orang lain.

No.37-38, Lebuh Bandar 3/1, Bandar Putra, Kulim

Pada ketika Mursyidul Am PAS yang diketahui menjadi tonggak kepada PARASIT-PARASIT Kedah yang diketuai oleh Mahfuz Omar, menghentam UMNO-BN, kononnya UMNO-BN membiakkan persundalan dan hidup dengan hasil riba serta arak dan judi, apa yang dilakukan oleh PARASIT-PARASIT PAS di Kedah membuktikan bahawa HASIL LENDIR merupakan jalan pintas untuk mereka mendapatkan keuntungan cara mudah.

Siapa yang menjadi Exco Perumahan dan Kerajaan Tempatan.... SAMBUNG BACAAN PENDEDAHAN DI KEDAH69ERS.COM


1 comments

ARTIS PAKAI TUDUNG... UMPAMA PELACUR BARU BELAJAR CUKUR BULU!!!


Kalau nak pakai tudung, pakai sajalah. Tak payahlah nak rasa besar kepala dan besar sangat rambut tu sebab sekarang sudah pakai tudung. Tak payahlah bercerita kononnya, pakai tudung itu telah menyebabkan dihina, disindir dan diketawakan!

Sebenarnya, trauma dan stigma pakai tudung di kalangan para penghibur di negara ini, jauh lebih besar berbanding kemahuan mereka sendiri untuk bertudung atau menutup aurat. Cerita artis dapat hidayah, diperbesar-besarkan sehinggakan perkahwinan di Makkah juga menjadi tajuk cerita dan berita!

Itu belum lagi cerita bagaimana insafnya seorang artis sehingga akhirnya dia bertudung. Belum lagi cerita artis yang sudah mendapat hidayah sehingga sekarang ini dia menjadi penceramah yang lidahnya lebih munafiq dan zindiq daripada kaum kafir yang membenci Islam serta umatnya. Belum lagi cerita artis yang dahulunya, wanita dan arak jadi hidangan setiap hari, sekarang ini kopiah dan jubah jadi pakaian harian!

Sebenarnya yang dibimbangi sangat puak-puak penghibur ini ialah ketiadaan kerja. Disebabkan itulah, mereka terpaksa mencipta cerita dan terpaksa membesarkan tudung yang dipakai atau perubahan yang sedang mereka alami.

Bayangkanlah begini...

Seseorang yang tidak mengenal tikar sembahyang, tiba-tiba sahaja 'dapat hidayah' dan mula bersolat sampai lebam-lebam dahi. Punyalah mendapat taufik dan hidayah, masa sujud, bukan main lagi dia tenyeh dahinya agar kelihatan berbekas dan kelihatanlah dia seperti seorang yang alim serta tanda di dahi itu akan menjadi cahaya penyuluh di dalam kubur nanti.

Dan disebabkan dia bersolat, maka semua orang lain di sekelilingnya dilihat tidak menjaga solat. Maka dia pun berdakwah meminta agar orang-orang di sekeliling bersolat. Walaupun tidak berbunyi, bersolat seperti dia, tapi tindakannya berdakwah itu ialah, TIRULAH AKU. Maka diceritakan kesedapan bersolat, kesyahduan bersolat, kecintaan kepada Allah Taala menerusi solat dan seangkatan dengannya.

Cakap-cakap sebegitu memang betul. Dakwah itu benar. Yang tidak benar dan munafiqnya ialah tindakan berdakwah yang hanya kerana diri sendiri. Kewajipan solat telah bertukar menjadi cerita untuk menunjukkan yang dia telah menemui jalan pulang!

Begitu juga dalam bersikap terhadap tudung di kepala.

Dewasa ini, kita melihat terlalu ramai para artis dan penghibur yang 'sudah menemui jalan pulang'. Tetapi mereka tidak reti tutup mulut dan duduk senyap. Sebaliknya, perubahan itu menjadi satu fenomena dan satu pemberitahuan. Seolah-olah besar sangatlah perubahan yang telah dibuat sehingga memerlukan awam mengetahui dan menyanjungi perubahan tersebut.

Secara tidak langsung, hidayah dan inayah itu masih jauh dan belum dekat. Terlalu banyak daki-daki kecintaan dunia dan dunia glamour yang melekat di sanubari. Dan tidak lama lagi, kita akan menyaksikan bagaimana tudung yang tidak menarik bertukar menjadi trend dan fesyen yang berwarna-warni dan mereka kekal mempunyai alasan mengapa tudung yang dikenakan itu sangat berfesyen dan berwarna-warni.

Artis dan tudung... umpama pelacur yang baru belajar cukur bulu.... bersihnya belum tentu tetapi pengumumannya penuh dengan cerita-cerita dongeng tentang perubahan sikap!!!

1 comments

KEMALUAN ELIZABETH WONG, YANG RAKAM BOYFRIENDNYA, TAPI YANG DIPERTANGGUNGJAWABKAN ADALAH UMNO!!!


Hilmi Malik dituduh bekerjasama dengan UMNO untuk memalukan Elizabeth Wong dan PKR. Itu yang terkandung dalam kenyataan pemimpin-pemimpin PKR seperti Tian Chua yang menuduh UMNO telah membayar upah yang besar untuk Hilmi Malik membuka skandalnya bersama-sama Elizabeth Wong!

Menjadi PKR cukup mudah. Apa-apa sahaja bala bencana yang menimpa parti dan pemimpin parti itu, pasti akan dipersalahkan kepada UMNO. Seolah-olah UMNO yang mengorek setiap lubang dalam PKR sehinggakan lubang kemaluan Elizabeth Wong, UMNO jugalah yang bertanggungjawab!

Menariknya, dalam Malaysia Chronicles, seorang penjilat Anwar Ibrahim bernama Eddie Lee, cuba membela Anwar Ibrahim dengan menyatakan bahawa musuh-musuh Anwar seperti Dr. Mahathir dan Najib Abdul Razak sebenarnya yang telah cuba menjatuhkannya dengan cara tidak bermoral, bukan kerana kemaluan Anwar Ibrahim sendiri yang telah mendedahkan perangai buruknya kepada rakyat Malaysia.

Timbul pertanyaan, sampai bila sebenarnya PKR hendak belajar bertanggungjawab atas perbuatan mereka sendiri? Sampai bila sebenarnya PKR hendak terus menyalahkan UMNO-BN setiap kali keburukan yang terkandung dalam parti itu terdedah kepada umum?

Persoalan moral merupakan persoalan besar yang tidak boleh dipindahkan sesuka hati kepada pihak lain. Yang berkelakuan buruk atas para pemimpin PKR tetapi mengapa pula UMNO yang harus bertanggungjawab dalam kes sedemikian?

Kalau para pemimpin UMNO-BN yang berkelakuan buruk, tidak bermoral, dan tidak berpekerti baik, adakah PKR yang bertanggungjawab?

Pastinya semua pihak dapat menerima hakikat bahawa setiap orang bertanggungjawab atas dirinya sendiri. Hanya kerana semata-mata Elizabeth Wong adalah pemimpin PKR, maka Elizabeth Wong tidak perlu menjaga kemaluannya dan kemaluannya yang terdedah, salah UMNO juga?

Kalau itulah asumsi yang dibuat oleh PKR, maka tidak layaklah langsung PKR menjadi sebahagian daripada elemen politik di negara ini. PKR tidak reti bertanggungjawab dan PKR tidak pernah mahu memikul tanggungjawab. Justeru, tidak perlulah PKR sibuk bercerita tentang politik negara kalau PKR sendiri gagal menyelesaikan masalah moral dan pekerti di kalangan mereka sendiri!

Yang sedap Elizabeth Wong dan Hilmi Malik tetapi yang dipersalahkan adalah UMNO. Yang membedal punggung jantan adalah Anwar Ibrahim. Yang menoron China Doll adalah Anwar Ibrahim tetapi yang dipersalahkan adalah Najib Abdul Razak dan Tun Dr. Mahathir!

Memang PKR semulajadi lawak!!!

1 comments

MELAYU PAS KEDAH MEMALUKAN KESELURUHAN MELAYU!!!

Kedah negeri tua. Malah sejarah Kedah jauh lebih tua dari mana-mana negeri di Malaysia. Kedah juga pernah menjadi pusat ibu kota Langkasuka dan Kedah jugalah pencetus kepada kewujudan Gangga Negara.

Negeri ini juga menjadi fenomena agama. Orientalis mengatakan penduduk Kedah pada zaman sejarah, menganuti agama animisme, kemudian beragama Hindu dan sesetengahnya Buddha. Islam hanya datang kemudian.

Itu kata kaum Orientalis…

Tetapi tidak pernah sekali, mana-mana pendokong teori sejarah Orientalis yang dapat menerangkan mengapa terlalu banyak pengaruh Iran, sama ada daripada perkataan, ungkapan mahupun pengenalan kepada sesuatu objek. Tidak pernah pula ada mana-mana penyokong teori Orientalis yang dapat menerangkan mengapa Muzaffar Syah I bergurukan Syeikh Abdullah Al Yamani walaupun sebelum itu sudah ada Syeikh Kuala!

Maka bagi yang kurang memahami apa yang ingin diperkatakan bersandar kepada faktor di atas, ia sekadar ingin menerangkan penduduk Bumiputera sebenarnya sangat kaya dengan sejarah yang amat unik.

Begitulah, pada ketika negeri-negeri lain, penjajah mereka hanyalah Inggeris dan Siam manakala Melaka pula mempunyai tambahan dua lagi penjajah iaitu Portugis dan Belanda. Namun Kedah lebih dari itu.

Kini, selepas merdeka, Melayu-Bumiputera nampaknya berdepan dengan penjajahan berbentuk baru terutama sekali di kawasan selatan.

Kekurangan dan harga tanah yang tinggi di Pulau Pinang, selatan Kedah mulai tededah kepada satu lagi bentuk pelaburan iaitu PELABURAN KE ATAS TANAH-TANAH PERKUBURAN SWASTA. Ditambah pula dengan kegilaan orang Melayu yang gemar menjual tanah, akhirnya menjadikan kawasan tanah pemilikan Melayu di selatan Kedah semakin mengecil.

Sebenarnya tidak ada sebarang akta yang boleh mencegah orang Melayu selatan Kedah daripada menjual tanah-tanah mereka kepada pihak yang sanggup menawarkan harga yang sedikit tinggi atau kerana ‘kawan-kawan’ lain telah menjual tanah mereka, jadi trend itu juga ingin dituruti.

Dalam banyak keadaan, Melayu Kedah hilang tanah kerana gelagat-gelagat seperti inilah. Berapa ramai Melayu Kedah yang akhirnya tersadai di KEDA-KEDA di seluruh Kedah kerana tidak lagi mempunyai tanah sekalipun pada masa yang sama, mereka jugalah yang bertukar menjadi penyokong kuat PAS di Kedah?

Tanah merupakan maruah yang paling tidak ternilai. Namun berapa ramai daripada orang Melayu Kedah yang mampu menilai.... SAMBUNG BACAAN DI KEDAHAN69ERS.COM


0 comments

Blog Archive

Labels