IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Wednesday, January 16, 2013

DISEBABKAN ANWAR TARIK BALIK SAMAN DAN MEMBOHONG, PECACAI TAK CUKUP KULIT MUKA TAHAN MALU!!!

Wednesday, January 16, 2013

Hari ini, berita paling sensasi yang keluar dari mulut Anwar Ibrahim, sudah tentulah berkenaan penarikan balik saman fitnahnya terhadap Ketua Pemuda UMNO Malaysia, Khairy Jamaluddin. Anwar yang terlebih dahulu membuat kenyataan bahawa Khairy Jamaluddin telah menarik balik kenyataannya dan meminta maaf, sekaligus mengiktirafnya sebagai PEJUANG MELAYU dan bukannya boneka Amerika Syarikat atau Yahudi.

Itu kata Anwar Ibrahim, sedangkan Anwar yang terkenal dengan pembohongan, bukan kali pertama memutarbelitkan cerita sebenar sepertimana dalam kes samannya terhadap bekas pembantu peribadinya, Saiful Bukhari Azlan 13 September 2012 lalu. Saman fitnah terhadap Saiful Bukhari telah ditarik balik ketika pengurusan kes sedang dilangsungkan.

Anwar bagi alasan, penarikan balik saman tersebut adalah kerana, Mahkamah Tinggi telah membebaskannya daripada tuduhan liwat Januari tahun yang sama.

Saiful Bukhari Azlan yang sememangnya menantikan kes tersebut, terpinga-pinga dengan keputusan Anwar. Dia sebaliknya sudah bersedia untuk berhadapan dengan Anwar Ibrahim sekali lagi di dalam mahkamah. Bagaimanapun, Anwar memilih untuk tidak meneruskan kes dan kemudian membuat cerita bohong kononnya Saiful sudah menyesal dan meminta maaf kepadanya.

Walhal apa yang dikatakannya itu, langsung tidak berlaku dan Saiful masih serta bertegas bahawa Anwar Ibrahim memang meliwatnya... SAMBUNG BACAAN DI SINI

0 comments:

Blog Archive

Labels