iklan

iklan

IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Friday, January 4, 2013

KES BUDAK 13 TAHUN CUBA ROGOL WANITA DI TANDAS STESEN PETROL DI MELAKA DAH MACAM CERITA DONGENG!!!

Friday, January 4, 2013



Semalam di Melaka, seorang wanita Cina mendakwa hampir dirogol oleh seorang budak lelaki yang umurnya terlalu muda iaitu 13 tahun. Dakwaan itu disebarkan melalui akaun Facebook miliknya dan ia mula viral petang ini.

Ketika kejadian, dia mendakwa sedang berada di dalam tandas wanita di sebuah stesen minyak di Jalan Munshi Abdullah, Melaka. Dengan tidak semena-mena, pintu bilik airnya ditolak oleh budak lelaki tersebut dan dia cuba melakukan perkara yang tidak senonoh.

Wanita itu mendakwa melawan tindakan budak lelaki tersebut dan berjaya diselamatkan oleh pekerja stesen minyak itu. Wanita itu juga meluahkan rasa sedih kerana selepas kejadian itu berlaku, dia telah pergi ke balai polis untuk membuat laporan tetapi dia mendakwa tidak mendapat layanan yang sewajarnya dari pihak polis.

Setiap kejadian itu diceritakan oleh wanita berkenaan dalam laman Facebooknya sendiri.

Berikut adalah tulisan wanita itu:



“Dear all, i was nearly been raped by a 13 year old malay kid at Shell Petrol Kiosk female toilet (Jalan Munshi Abdullah). I stop by there for a poo break and he stormed in when i opened the door after m done. With such a young mind, he manage to hold me and shut my mouth..he kissed my cheeks and molested my breast… While i struggled to fight him off … I shouted my lungs out till the opposite Bank Simpanan Nasional staff and customer heard my shouting..In between of fighting him off, i manage to bite his fingers..

“After a few attempts of trying to open the door, finally i heard a few person outside the toilet.. With that i try even harder to open the door and manage to slot my palm in between the door to avoid the door being shut again ..And thank god the shell assistant was right outside the toilet with another malay lady and malay man after the door was partly open.. They caught him and keep him in the male toilet till the police are here..

“And what was even heart breaking , is that the police ask me whether to let him go or continue with the police report.. Y on earth should i be letting him go??!!! And i m being questioned that did i make a lie??!! How sad is this that i m being questioned in such a way just because he is a kid….,Thank god he was not armed with any tool nor he is with other adult that may even harm me more.. And now i m in Hospital Besar Melaka for check up and will proceed with another investigation and report at IPK .. And a reminder to all the ladies and men out there, the world has changed.. A kid of 13 years old has managed to do such a criminal thing.Age doesnt matter when it comes to crime…please take extra precaution when u r out there..FYI, his name is XXXXXX (Mykad : 0****XXXX****). Address: XXXXXXXXXXXXX..”


“This is another front photo of the boy that tries to rape me yesterday.. He looks and act slumber.. Moreover, he tell lies that he is looking for his ‘adik’ at the toilet (the truth is , he is the youngest in the family)..And i got the info that his dad is a *** staff and his mom is a TEACHER.. how Shameful is this!!!!! A son of a Teacher can have such insane acts..! Now, family background doesnt matter, age doesnt matter, location doesnt matter, and time doesnt matter when it comes to crime..”

“This is how the police station welcomes me when i was there at around 8.30 night on new yr eve… No one was at the counter to assist me ( my 1st thought.. Did all the police went for new yr eve countdown celebration??) .. I have to find the way myself to the respective sergeant to do further interview.. Another sad part, the very 1st question that the lady officer ask me is


Lady officer: U tak dapat lawan dia ke??”..

Myself: kalau i tak lawan, i dah habis kena rogol..

Lady officer: tak mungkin la.. Dia budak kecil, lagipun itu tempat awam..

See, this is how our police handle cases..they take things easily.. And when i make my statement, she had it typed wrongly, and i ask for amendment.. All she said is “i sudah key in la, tak boleh nak tukar”.. But of cos i insist asking for amendment..and out of her frustration she said ” i kasi u tukar sampai u puas hati”..

Sad sad sad.. I will have more encounters with these people till the case is close.. God pls be with me all the time..”



ULASAN TFK:

Apa perlunya minah Cina berkenaan beria-ia nak menyebut tentang BUDAK LELAKI MELAYU? Kenapa pula minah Cina berkenaan cuba nak membuktikan bahawa Melayu memang bangsa perogol sepertimana katanya, 'latar belakang keluarga tidak penting, usia tidak penting, lokasi tidak penting dan masa tidak lagi penting apabila jenayah hendak dilakukan.'

Malah minah berkenaan cuba menunjukkan bahawa Melayu tidak bertamadun dan beradab walaupun ibu budak lelaki yang dituduh hendak merogolnya, adalah seorang guru!

Namun apabila minah berkenaan menceritakan pula tentang kejadian di balai polis, bau DAP sudah cukup kuat terhidu. Dalam dia seronok menulis dalam bahasa Inggeris, tiba-tiba sahaja bila tiba pada bahagian yang membabitkan anggota polis, terus nadanya bertukar dan bahasa yang digunakan dalam tulisan adalah Bahasa Melayu.

Kenapa?

Sudah tentulah kerana DAP amat anti dengan Melayu dan sentiasa menganggap anggota polis sebagai ANJING yang cukup rasis dan sentiasa seronok melihat wanita Cina sepertinya dirogol.

Benarkah kejadian tersebut berlaku atau ia merupakan satu lagi cetusan gelombang kebencian kaum yang cuba dicetuskan?

Jenayah memang tidak mengenal sempadan usia, bangsa mahupun agama. Namun apabila sesuatu jenayah kemudiannya cuba dikaitkan dengan bangsa dan kemudian diambil kesempatan untuk menghina sesuatu bangsa sepertimana yang cuba dilakukan oleh minah Cina yang jadi 'mangsa' di atas, ia sebenarnya lebih kepada lakonan berbanding realiti!!!


10 comments:

Anonymous said...

kita searang cuma mendengar/membaca tulisan cina binatang ni , one side story -

MERAGUKAN

INGAT DULU CRITE POLICE SURUH WANITA DLM TAHANAN DISURUH BOGEL DAN KETUT KETAMPI -ADA GAMBR KATA RAKYAT CINA - KECOH BILA CEK BETINA MELAYU - MEMANG PERBUATAN POLIS SALAH TAPI PENFITNAH LAGI SALAH MELIBATKAN NEGARA SAMPAI MINTA MAAF
TAPI BILA KEBENARAN TERBUKTI KENAPA POLIS/KRAJAAN TAK POHON MAAF PD BETINA MELAYU ?? KENAPA PENYEBAR FITNAH TAK DIDAKWA MALAH JADI AHLI PARLIMNT LAGIIII SETAN CINA - JGN SEJARAH BERULANG OPERA DONGENG CINA BABI -- INI TANAH MELAYU - HEI KERAJAAN APA ISTIMEWA NYA CINA NI

Anonymous said...

tengok baju dia yg menarik perhatian ada lambang mata satu, anak orang PKR tu, ha ha ha kantoi sudah

Anonymous said...

DAP mmg golongan bangsat. Dlm tu semua golongan anti-Melayu. Cuma Melayu bodoh aje yg duduk dlm DAP.

Tapi hal 'cubaan' rogol ni mmg wajar disiasat sama ada benar atau tidak. Ada kemungkinan juga budak ni dah terangsang tengok VCD lucah. Amoi plak pakai singkat. Tu yg budak pun berdarah hidung tu...

KAPAKTAJAM said...

Bloggers make an afford to find out the background of that busted female chinese who made the claimed. We have to correct the wrong doing of whatever any hidden agenda in her mind and action. Well, bloggers especially those in Malacca. We back you all. Thanks.

Anonymous said...

Accidently kut..maklumler sesetengah tandas ni semua gender leh guna...atau masalah pintu tu, kunci tak bagus, jadi budak tu terpa masuk.

Anonymous said...

Jenayah tetap jenayah. Sekarang ni yang kecil pun adiknya tetap boleh bangun. An old wise man once said that blood can only rush to one head at a time. Kesimpulannya kalau blood rush to the other head, otak dia pun tak sempat nak berfikir. Tanggungjawab yang lebih tua dan matang untuk mengajar anak2 kita cara berfikir secara yang lebih matang dan berkesan.

Anonymous said...

Exactly. Kenapa nk disebut bdk MELAYU? Actually dalam blog lain ada ditulis nama dan nombor IC bdk yang dikatakan nk rogol dia tu. Kalaupun nk bgtau dirogol, cakap je la budak umur 13 thn. Mcm ada niat x baik, nak mengapi-apikan kaum.

Anonymous said...

Sayang btoi laa tanah mlayu dh jadi MALAYSIA(mlayu mati)sape laa yg tukar kan nama TANAH MELAYU ke MALAYSIA??????yg ade skrg nie hanya laa KERETAPI TANAH MELAYU hahahahaha....

al -zarqawi said...

Pertama betul ke budak tersebut nak rogol? Kalau betul apa buktinyA ?

Kalau anwar konkek Betina Cina siap ada bukti video orang cina pro dap tak percaya WHY MUST WE BELIVE THIS CHINESE WOMAN THAT SHE IS BEING RAPE ?
KES INI MASIH DALAM SIASATAN.LET THE POLICE DO THEIR JOB.
Dan kalau benar pun budak tersebut ceroboh masuk ke dalam tandas adakah secara mental budak tersebut normal ? Semua ini perlu ditimbangkan sebelum tuduhan dikenal pasti. Dan peliknya kenapa so call mangsa begitu bangga nak cerita pasal episode nak dirogol ?
Mangsa kalau betul biasanya akan trauma dan takut apatah lagi nak berseloroh bercerita dalam facebook. To the boyfriend are you into cuckholding ? If not you should not be discussing this so call case in facebook.

Anonymous said...

walau pun kes ini sukar hendak dipercayai, tapi ianya telah membuat report secara rasmi dan pihak PDRM, kena ambil tindakan menyiasat, bukan kumpul report untuk mrnunjukkan kerja dan bebanan kerja banyak, tapi kes tidak diselesaikan.
Memandangkan isu ini melibatkan sensitiviti dan cara lapurannya sengaja ditekankan dan menampakkan kebencian orang-orang DAPig kepada Bangsa Melayu, adalah WAJIB bagi PDRM UNTUK MEMBUAT SIASATAN SEGERA.

Blog Archive

Labels