IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Sunday, January 27, 2013

KURANG AJAR! PUAK LGBT DAN PLURALISME CABAR KEDUDUKAN ISLAM DI PULAU PINANG SECARA TERANG-TERANGAN!!!

Sunday, January 27, 2013
Dari jam 12:00 tengah hari tadi sehinggalah ketika artikel ini ditulis, sebuah kumpulan bebas (kononnya) yang amat dikenali mempunyai hubungan yang rapat dengan SUARAM dan ALIRAN telah menganjurkan sesi ‘Holly Book Reading’ di mana penganut-penganut agama Kristian, Hindu, Buddha dan Islam dijemput membawa kitab masing-masing dan ‘bermuzakarah’ bagi mencari persamaan antara agama-agama berkenaan.

Sesi berkenaan diadakan di Dataran Pidato, Padang Kota Lama atau lebih tepat lagi di Speaker’s Square, Esplanade, Pulau Pinang. Ketua kumpulan tersebut dikenali sebagai Kevin dengan nombor telefonnya adalah 016-5515429, mendakwa sesi tersebut adalah untuk memahami agama antara satu sama lain.

sel13-5
Ketiadaan Akta Keselamatan Dalam Negeri telah dipergunakan oleh pihak musuh dengan menyusup masuk bagi melemahkan fundamental negara ini iaitu ajaran Islam. Untuk berperang secara berdepan-depan dengan Islam, pihak musuh berasa gerun apatah lagi sekiranya sebuah Negara Islam berjaya mewujudkan kedamaian di kalangan rakyatnya.

Lantas, pendoktrinan dan serangan bagi tujuan melakukan pelumpuhan adalah dengan menyerang saraf dan tunjang. Islam diserang dari pelbagai penjuru. Acapkali Islam dan penganut diperlihatkan sebagai sasaran akademik dan kecendikiawanan yang lebih mudah berbanding mengangkat senjata. Salah satu kaedah terbaik untuk memperlekehkan Islam adalah dengan MENYAMAKAN ISLAM dengan agama-agama lain di dalam sebuah negara yang terang-terang mengangkat Islam sebagai Agama Rasmi Persekutuan, seperti Malaysia.

sel13-1
Melihat kepada wajah-wajah Melayu-Islam yang terlibat dalam ‘perbincangan’ tersebut, jelas menunjukkan mereka sebenarnya adalah golongan yang langsung tidak memahami apa-apa tentang agama yang mereka anuti. Dan sekalipun salah seorang daripada mereka bertudung litup, ternyata pemikirannya juga terlitup dan gagal memahami apa sebenarnya yang dinamakan Islam dan mengapa Kerajaan Malaysia begitu melindungi Islam sebagai Agama Rasmi Persekutuan melalui peruntukan Perlembagaan Malaysia.

Manakala salah seorang daripada mereka, Mislina Mustafa yang dikenali sebagai seorang yang menolak TUHAN atau lebih tepat lagi, seorang ATHEIS sebenarnya tidak mempunyai kelayakan langsung untuk memperkatakan tentang Islam.... SAMBUNG BACAAN DI SEL13.COM

1 comments:

Anonymous said...

Semenjak 1998 umum tahu kumpulan LGBT bergerak bawah tanah sudah timbul dan kini ujud secara terbuka selepas 2008 kerana ada peluang,ruang dan utama ada perlindungan.

Walau pun media cetak dan maya hebah kan berita dan ulasan atas LGBT,pihak liberal mengalak kegiatan sumbang atas nama terbukaan dan tranfomasi.

Tempat premise mengidangkan maksiat, berlaku dimana saja dan akan terus berlaku kerana ADA permintaan dan pembekalan.

Negara kita mengsasar kan 28,000,000 pelancung setahun.

Nak saing dengan tempat2 di Thailand, Indonesia.

Wajib ada perlongaran perengkat perseketuan dan negeri untuk jayakan open sky dan liberalization dan transfomaci politik dan ekonomi.

Sesiapa saja bolih anjurkan kumpulan kumpulan amalan impot dari barat selagi tidak melanggar law and order.

Lesen atau tiada lesen menjadi soalan terakhir.

Rugi Malaysia,rugi belia ,rugi jati diri, rugi harga diri,jual maruah memang kebiasaan dan lazim.
Ramai betul orang berlumba lumba jual agama mereka.

Ramai juga yang ber ia ia tolong penganut Islam keluar Agama,atas nama Liberal dan kesepakatan politik nak mempertahan ATAU nak rampas PUTRAJAYA. !

Ramai yang lupa bahawa yang penting dan utama,ADA pelindungan dan tangan ghaib di KESEMUA bentuk LGBT,atas dasar engage terbukaan.

setiap musim perayaan XMAS,NY dan CNY, banyak betul pusat premis vice dan immoral earning sudah di serbu tetapi makin ramai lagi pompuan dan juga LGBT warga Chinese,Vietnam,Tahiland Indonesia dan Nigeria datang ke ibukota untuk jamu selera mereka yang sudah kaya raya kesan berbillion RM subsidy dimana penduduk negara ini menjimat perbelanjaan barangan asas hanya di tabur untuk hiburan maksiat.

Kalau lah ,1,400,000 pekerja sektor awam dan, tambah ahli JPAM,3,000,000 ahli ReLa RT,
di tugaskan pengawasan kesemua jenis masalah penyakit sosial saperti gelanganang dan maksiat ini, memang pun tak cukup anggota.

Di mana kah asal usul punca :lihat dan kaji semua dasar negara yang melibatkan 28,000,000 pelancong, Malaysia my 2nd home,Iskandar yang ta payah pas pot, sasaran 3,000,000 pelancong dari tanah besar cina,sasaran 400,000 pekerja bangladesh di tambah kapada 500,000 2,000,000 warga Indo yang sahihkan olih duta negara itu,berapa juta PATI ?

Bangla datang ke negara ini liwat budak.Indon datang sini jadi penjenayah.

Bangla come bangla stay.
Cina pompuan datang sini jadi GRO ,vice pakai pas di keluar kan kementerian Khaled.Kementian Pelajar Tinggi...ADAM Bawangi
Maka LGBT no hal lah, akibat liberal terbukaan engage world view bodek obama dan cameron perancis.
Nak kan sangat GNP per kapita US6,000 ke 9,000 .
hingga 14,000, 1M terpaksa liberal sekular vernakular Sino centric transformaci 1M4U,terpaksa bagi universiti China buka cawangan di sini,paksa CEO SIME Darby jual Tanah.
so apa hal nya LGBT? St John sekolahkan 1M, maka naik atas kepala sekolah mission.Kena jentik oleh Dong Zong dan sekolah mission habis dasar pembelajaran negara di jahanam kan olih 1M.

Tapi seronok 1M kerana peminpin pakatan yang tak benci 1M,tetap sama liberal dan kesamarataan setuju dengan 1M, sebab ketagih sokongan European Union.

Tak ada Beza 1m dan Ketua Umum yang di sokong olih Ah Beng dan Hadi.

malaysia mengundang kemurkaan Illahi.
Hadhari berubah ke wasatiyah !
So LGBT di bolih kan kerana pertengahan ?

Hebat betul Malaysia.
Hebat betul 1M liberal ETP.
arjuna waspada.

Blog Archive

Labels