IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Friday, January 25, 2013

PATUTLAH SI TUA PECACAI PENJILAT LUBANG JUBUR ANWAR, MEROYAN... 17 ADUN PAS KELANTAN BERMASALAH BESAR!!!

Friday, January 25, 2013
\
Benarkah cerita tentang 17 orang ADUN PAS Kelantan yang tidak akan dicalonkan semula kerana mendatangkan banyak masalah kepada PAS seperti yang dilaporkan oleh SAHABAT BLOGGER PUTRA MERDEKA?

Dan kerana itulah juga, seorang pecacai yang begitu memuja Anwar Ibrahim yang dahulunya kaki penjual kulit muka buku tanpa isi tetapi sekarang sudah hidup senang lenang kerana memuja Anwar Ibrahim, mula mencacai dan tercari-cari payung baru yang akan membiayai pencacaiannya?

ADUN PAS bermasalah?

Kalau ditanya kepada orang PAS, mereka tidak akan mengaku sama sekali. Bahkan akan berkata bahawa semua itu hanyalah KONSPIRASI dan FITNAH UMNO semata-mata. Ia samalah seperti dalam kes ADUN Ladang, ADUN Selising, ADUN Kelaboran dan ADUN Perupok, malah kes ADUN Melor yang cukup memalukan PAS Kelantan dengan penddahan berhubung pemilikan harta berjumlah jutaan ringgit.

PAS mendabik dada kononnya mereka akan berjaya mempertahankan Kelantan tanpa banyak masalah. Namun berdasarkan kepada kajian terbaru, PAS Kelantan terpaksa bergelut dengan pelbagai skandal seks, penyelewengan, penyalahgunaan kuasa, bahkan isu dalaman parti yang menyekat peluang parti tersebut untuk terus memerintah Kelantan pada penggal hadapan.

Adakah para pengikut PAS yang ghuluw akan terus memilih PAS dan Nik Abdul Aziz kali ini atau Allah Taala telah menaikkan hijab mereka, lantas membuatkan mereka dapat melihat kebenaran? Atau Allah Taala akan terus menutup hati, mata dan mentulikan telinga mereka sepertimana yang dilakukan-Nya kepada kaum kafir?

17 ADUN PAS Kelantan berada dalam kedudukan tidak menentu. Husam Musa yang menjadi jeneral perang PAS Kelantan, juga nampaknya sehingga kini masih lagi tidak keruan sehingga terpaksa bercakap tentang angan-angan, mimpi, fantasi dan ilusinya bagi mewujudkan gelembong syurga kepada para pengikut PAS?

2 comments:

Anonymous said...

ADUN PAS PUSS PISSSSS ke, ADUN UMNO ke, ADUN Parti Kencing Rakyat ke, MCA ke, MIC ke, Parti Dayak ke........SEMUA balik pada fakta yang SAMA sejak azali...YOU ALL MEN ARE THE SAME..........!!!!!!!

Anonymous said...

Betul! kerana itulah tidak ada parti yang berhak kata bahawa pemimpin parti mereka SEMUAnya suci..bersih..tulus.. dan segala-galanya sbb selagi kita bernama manusia, kita ada nafsu dan akan sentiasa buat silap.

Contoh: PAS kata selama 50 thn lebih M'sia diperintah BN (UMNO), maksiat berleluasa, arak mudah dibeli sbb kedai arak banyak dan sebagainya lah ..
Di K'tan takde maksiat ke? Di sekolah2 agama bawah pentadbiran YIK sendiri pun setiap tahun akan ada pelajar dibuang sekolah sbb berzina. Itupun salah UMNO juga ke?
Di KB, takde kedai arak ke? Org Islam takde yg beli senyap2 ke?
Bukankah, pengidap HIV dan AIDs di K'tan sentiasa meningkat setiap tahun?

Pendek kata, PAS juga tak mampu nak bendung gejala sosial yg dia dok tuduh UMNO gagal tangani. 22 tahun
perintah pun gagal, dah tahu susah tapi masih juga highlight pasal UMNO gagal.

Manusia ni sama aje. Yg kita boleh buat, berdoa minta Allah tunjukkan jalan.. parti mana yang baik bagi agamaku..negaraku...bangsaku..

Blog Archive

Labels