IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Wednesday, January 23, 2013

PECACAI PAKATAN TERPAKSA GUNA INFO ISRAEL UNTUK PERKECILKAN LAWATAN NAJIB KE GAZA!!!

Wednesday, January 23, 2013

Memang betullah... kalau dah namanya makan suap Zionis, maka segala-galanya pun akan kembali kepada Zionis!

Ada pecacai Pakatan yang begitu bersungguh-sungguh untuk memperkecil-kecilkan lawatan kemanusiaan Najib Abdul Razak yang turut disertai oleh isterinya, Rosmah Mansor, Ahli Parlimen Kulim-Bandar Baru dan Nasharuddin Mat Isa ke Gaza. Bengong dengan apa lagi isu yang harus diputarbelitkan, maka, pecacai Pakatan terbabit, terpaksalah mencari satu alternatif yang biasanya dilakukan oleh Zionis untuk melaga-lagakan rakyat Palestin.

Kaedah tersebut ialah mengembangbiakkan permusuhan antara HAMAS dan FATAH.

Maka laporan daripada agensi berita dan akhbar Zionis, telah dipergunakan untuk membuktikan bahawa lawatan Perdana Menteri Malaysia telah dikecam dan diperlekehkan oleh Presiden Mahmoud Abas, yang juga merupakan Pengerusi Fatah yang menguasai Tebing Barat.

Anda percaya dengan berita yang disampaikan oleh Zionis? Seperti percaya bahawa rakyat Malaysia akan memilih Pakatan Rakyat dan konon-kononnya satu dunia mengharapkan Barisan Nasional tumbang kerana berkerajaan kejam, zalim dan penindas?


Mahmoud Abbas bukannya sebodoh yang mereka sangkakan. Dan Mahmoud Abbas juga bukannya manusia yang mahu memutuskan hubungan dengan Malaysia, apatah lagi Malaysia merupakan penyumbang dana kemanusiaan terbesar buat Tebing Barat dan Gaza, dua bahagian Palestin yang telah dibelahbahagi oleh Zionis.

Apatah lagi Najib telah dijemput sendiri oleh wakil Fatah dan Ismail Haniyeh ke Palestin (Gaza-Tebing Barat). Amat mustahil, Najib dan rombongannya mampu sampai ke Tebing Barat yang dikepung oleh Zionis dari seluruh kawasan dan penjuru berbanding ke Gaza yang terletak di sempadan Mesir.

Tentu anda masih ingat bagaimana pembohongan pecacai Pakatan Rakyat berhubung duit pampasan yang berjumlah RM207 bilion, kononnya telah disalurkan oleh Kerajaan Jepun kepada Kerajaan Malaysia tetapi telah digunakan oleh Tun Mahathir untuk membiayai syarikat perkapalan anaknya? Apa yang berlaku selepas itu ialah penafian oleh Kerajaan Jepun dan permintaan agar Malaysia mengambil tindakan tegas terhadap pembuat fitnah.

Nampaknya perkara yang sama juga berlaku sempena lawatan Najib ke Gaza. Apa lagi agaknya yang disuruh oleh Anwar Ibrahim kepada para pecacainya tanpa mereka sedar, mereka sedang menjalankan kerja-kerja Zionis di negara ini?

4 comments:

Jijan Mali.... said...

NAma pun pencacai yahudi puak-puak PR ni terutama sekali spesis P'Gay'R.

Tolak PR dlm PRU13 ni. Satu undi untuk PR adalah satu undi untuk PAS-pis-pus, DAPpigs, P'Gay'R dan
satu undi untuk tuhan 'Allah Trinity' DAPpigs mereka tu. Jangan kita gadaikan masa depan anak-anak
dan cucu kita dengan memangkah parti-parti yang bersekongkol bawah PR dlm PRU13 nanti.....

Anonymous said...

Usah kelentong keling lah brader. Aku google, berlambak online portal rasmi media dunia cerita Najib kena maki dek Mahmud Abas dan cuba pecah belahkan fatah dan hamas

Anonymous said...

betul la tu, banyak online berita cover pasal isu ni. Tapi yang mula-mula terbitkan adalah media milik Israel iaitu Israel Nation News. Rakan baik Al-Juburi la tu.... takkan tu pun nak spin sampai teruk sekali wahai pencacai fuckatan...???

Anonymous said...

Laporan media Israel atau lebih tepat berita ini dikeluarkan agensi berita Israel... Hahahah. Ini sekadar kunjungan hormat ke Gaza yg baru dibedil Zionis.

Apa yang jelas nampaknya Israel makin beri tumpuan pd DS Najib kerana pemikiran yg sofistikated ditambah lg jika BN menang 2/3 pd PRU13.

Blog Archive

Labels