IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

BLOG INI MENYOKONG 1M4U

Monday, January 28, 2013

RAFIZI GELABAH BEWAK, MINTA MAAF KEMUDIAN TUDUH UMNO HACK AKAUN FACEBOOKNYA!!!

Monday, January 28, 2013

Kalau dah jenis BABI MONTOK, memanglah tak boleh buat apa-apa lagi. Sebabnya, memang telah dijangka, BABI MONTOK yang sentiasa bercakap bohong itu, akan berbohong lagi.

Kes samannya melibatkan Menteri Pertahanan, Zahid Hamidi, cuba digunakan untuk menarik perhatian masyarakat Malaysia. Helah yang digunakan cukup mudah.... MINTA MAAF konon-kononnya TIDAK MAHU DISAMAN, kemudian apabila sudah heboh, maka dinafikan dan dikatakan, bukan dia yang buat, sebaliknya AKAUN FACEBOOKNYA telah kena 'hack' oleh tentera UMNO.

Selepas itu, disuruh dan dikerahlah askar-askar upahannya untuk diuar-uarkan di dalam blog, portal dan medium masing-masing, kononnya UMNO kecewa kerana Rafizi Ramli enggan meminta maaf, sebaliknya UMNO menghantar askar upahan untuk menceroboh akaun Facebooknya dan membuat kenyataan palsu.

Trick lama yang cuba diperbaharui oleh Rafizi Ramli.

Dia fikir, kononnya dia Pengarah Strategi PKR, strategi bangang sebegini tidak boleh dibaca dan ditelah? Dia fikir, kalau dia boleh berbohong kononnya dia dahulu seorang akauntan dan auditor di Petronas, kemudiannya diimani dengan sesungguh-sungguh hati oleh para pengikut PKR dan Pakatan Rakyat, maka dia boleh membohongi seluruh rakyat Malaysia? Dia ingat, kalau pembohongannya kononnya dia adalah PELAJAR UNIVERSITI CEMERLANG yang dapat CGPA 4.0 dari semester pertama tahun pertama sampai semester akhir, maka strategi pembohongannya itu juga boleh diterima?

Sebenarnya Rafizi Ramli tidak perlu buat polemik bodoh sebegitu rupa. Memang terlalu ramai orang yang nak tengok dia dibicarakan dan Zahid Hamidi meneruskan saman malu itu. Malah terlalu ramai yang mendesak agar Zahid Hamidi tidak termakan dengan pujuk rayu Rafizi Ramli agar menarik semula samannya dengan apa cara sekalipun.

Jadi, tak perlulah BABI-BABI PINK belaan BABI MONTOK ini melalak, kononnya Rafizi Ramli dah nafi yang dia meminta maaf dan perbuatan meminta maaf itu adalah kerja UMNO sebab semua orang boleh baca trick BABI MONTOK bernama Rafizi Ramli!!!

2 comments:

Anonymous said...

http://darisungaiderhaka.blogspot.sg/2013/01/rafizi-ramli-mengaku-fitnah-zahid.html

Dah pecah lubang.Memang UMNO pengecut hingga berani ceroboh akaun facebook / twitter orang lain untuk taburkan fitnah.

Fitnah dan UMNO mcm darah dan daging.

Insaflah. Tak ingat ke mati ? Apa jua yang kita buat di atas dunia ini akan dipersoalkan Allah nanti.

Anonymous said...

Saman tetap saman...jangan bagi can langsung. Tengok aje pada bang Nuar....orang tembak, dia terus saman. Kalah menang belakang kira beb.Saman aje ooi YB Zahid pada Rafizi tu...biar dia rasakan.

Blog Archive

Labels