IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Wednesday, January 2, 2013

RAFIZI SAH KANTOI MENIPU BILA DEEPAK BUAT PENAFIAN!!!

Wednesday, January 2, 2013
Memang sahlah si Rafizi Ramli yang diprojekkan sebagai Ahli Parlimen Pandan, sebagai seorang PENIPU TERHEBAT!

Bukan main lagi dia buat sidang media untuk menunjukkan bukti kononnya Deepak Jaikishan memang ada urusan dengan Rosmah Mansor dalam kes cincin yang batu permatanya sebesar buah tembikai kalau diikutkan kepada nilai yang diberikan oleh PKR kepada cincin berkenaan.

Alih-alih tak ada bukti bahkan bukti yang dikatakan pula, hanyalah ciptaan Rafizi Ramli sahaja. Dan bukti tersebut hanyalah sebuah email yang boleh dicipta oleh budak tadika, apatah lagi invois tersebut hanyalah dalam bentuk Excel, perisian yang memang digunakan untuk membuat perkara-perkara berkaitan dengan perakaunan dan simpankira.

Dan Rafizi yang kononnya seorang AKAUNTAN boleh buat kesilapan sebegitu rupa dan bersifat sangat bodoh waimma kepada kerani akaun yang baru belajar nak kenal invois.

Belumpun sampai 12 jam berbohong, Deepak Jaikishan sendiri yang mengesahkan bahawa Rafizi adalah seorang penipu.

Kata Rafizi, bukti yang diperolehinya adalah daripada Deepak. Tapi kemudian, Deepak menyatakan bahawa RAFIZI BERBOHONG, BAHKAN DIA TIDAK PERNAH pun berjumpa Rafizi Ramli.

Secara tak langsung Deepak Jaikishan telah mengesahkan Rafizi menggunakan namanya untuk menipu.

Dengarnya esok, Rafizi akan buat sidang media lagi. Apa lagi kali ni nak membohong pula? Adakah Rafizi akan mengatakan Deepak Jaikishan yang dimaksudkannya bukanlah Deepak Jaikishan yang dikenali sebaliknya orang lain yang mempunyai nama sama.

Kita tunggu sama-sama. Tapi jangan hairanlah sebab kalai bersabit dengan PKR, ALLAH TAALA pun mereka kata boleh diperanakkan dan mempunyai anak!!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comments:

Anonymous said...

Suara macam deepak, muka macam deepak tapi bukan deepak, tapi kepala bapak.

Blog Archive

Labels