IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Wednesday, February 20, 2013

APA SAHAJA YANG NAJIB BUAT, ANWAR MESTI NAK TIRU... ITU MACAM NAK JADI PERDANA MENTERI MALAYSIA? ELOK DIA PI MELINGKUP SAJA!!!

Wednesday, February 20, 2013

Untuk apa Anwar mengadakan pertemuan dengan Nur Misuari selepas perjanjian Damai Bangsa Moro yang diusahakan oleh PM DS Najib ditandatangani?

Untuk apa Anwar menjemput puak Fatah datang ke Malaysia dan menderma buat masjid di Palestin sesudah PM mengadakan lawatan kemanusiaan ke Gaza?

Untuk apa Anwar pergi berjumpa PM Turki Erdogan selepas PM Najib mengadakan lawatan ke Istanbul?

Untuk apa Anwar berjumpa Yusof Qardawi setelah Negara ini memberi anugerah tokoh pejuang Islam kepada beliau?

Kenapa Anwar sentiasa melakukan "pendekatan memintas" setiap pergerakan dan perjuangan yang dilakukan oleh PM Najib?

Nampak macam ada masalah mental budak ni.

Kenapa Anwar masih terus mahu membawa kisah pembunuhan Altantuya mengikut versi dan ilusi sendiri tanpa mempertimbangkan segala fakta dan realiti kes yang telah diperdengarkan di mahkamah?

Kenapa Anwar masih terus berusaha menokok dan menambah pelbagai versi dan ilusi baru dan setiap ilusi beliau ini pasti cuba sehabis mungkin untuk tidak meninggalkan nama PM dan isteri?

Kenapa Anwar mahu memastikan rakyat mempercayai saluran dan rentetan versi beliau yang hanya bersandarkan kepada akuan bersumpah Balasundram yang sudah dihilangkan entah ke mana, sedangkan mahkamah dan siasatan oleh institusi yang diiktiraf cuba diwujudkan keraguan?

Zul Nordin sendiri sudah pecah lubang, Raja Petra pun sudah pecah lobang dan Deepak pun sudah pecah lubang, tapi Anwar masih juga mahu rakyat mempercayai versi dan ilusi pihaknya. Tapi tiada satu pun versi Anwar ini wujud bukti yang boleh diketengahkan di mahkamah.

Mahkamah Perancis sendiri pun tidak tahu menahu PM kita akan disapina oleh mahkamah Perancis, tapi Anwar masih juga mahu rakyat percaya PM akan disapina.

Sedangkan PM DS Najib sendiri sudah melakukan sumpah laknat di beberapa Masjid.

Setiap kali PM berusaha membina imej negara dan kepimpinan beliau selaku PM, setiap kali itu jugalah Anwar akan mencari jalan membantutkan segala usaha dan initiatif PM.

Memang betullah budak ni sakit mental.

Untuk apa Anwar menyokong rancangan pengkorporatan Nama Allah tanpa berselindung, malah memperlekehkan pula Hj Hadi dan Nik Aziz?

Untuk apa Anwar beria-ia mahu menggunakan xenophon untuk mencemar imej SPR sedangkan kerajaan Australia sendiri tidak bersetuju dengan tindakan xenophon?

Untuk apa Anwar menerima gelaran sebagai "Huguan Siou Haram"?

Untuk apa Anwar menyanyi tamil dan berjoget terkinja-kinja setiap kali hadir ke majlis perayaan hindu?

Untuk apa Anwar mengambil ruang memberi tazkirah dengan bacaan ayat Quran dan hadis yang qolqolah bila berada di dalam masjid?

Untuk apa Anwar bercakap soal kebebasan bersuara, human right, LGBT dan liberalisma bila berada di pentas antarabangsa?

Untuk apa Anwar membuat kenyataan menjamin keselamatan Israel bila berkomunikasi dengan pihak barat?

Memang kronik masalah mental yang dihadapi Anwar ni rupanya.

Semua ini gara-gara termakan sumpah. Semua ini gara-gara kegagalan memgawal diri dan perasaan sehingga membelakangkan hakikat dann takdir Allah. Semua ini gara-gara pintu hati sudah dipaling oleh Allah dari menerima hakikat dan kebenaran yang nyata.


3 comments:

Jokiden said...

Hahaha... "poie molingkup" ayat klasik Filem P Ramlee tu..

Anonymous said...

bro, utk apa tu kita mmg tak tahu la kn. tp yg aku heran sgt2 ni puak2 yg still menyokong dia ni, kalau cina or india aku tak heran tp ni MELAYU!!!..melayu yg agamanya ISLAM!!!..aku tak mau dok menuduh dorg ni still islam ke tak tu hal dorg ngn ALLAH... tp kalau mengaku islam kenapa still dok menyokong tindakkan dn fahaman yg di bawa oleh bangsat ni?? segala bukti da ada terang2 serta dgn pertunjuk dari ALLAH, tp aku mmg ckup pelik dgn bangsa jenis ni, still jugak dok menyokong org yg nk jahanamkan AGAMA BANGSA dan NEGARA dia sendiri..aduhaiii...=.=™

Anonymous said...

[url=http://www.yahooguccionline.com]gucci 財布 メンズ[/url]
[url=http://www.yahooguccionline.com]財布 gucci[/url]
[url=http://www.yahooguccionline.com]gucci の財布[/url]
[url=http://www.yahooguccionline.com]gucci 財布 新作[/url]
[url=http://www.yahooguccionline.com]gucci 長財布[/url]




グッチは、イタリアの方法および皮革製品商標(グッチグループの一部)です。それはフランスの会社PPRによって所有されます。グッチは1921年にフィレンツェでGuccioグッチによって設立されました。 オフィシャル オンラインショップ では、オンライン限定商品をはじめ、ハンドバッグやラゲージ、レザー小 物、スカーフ、ベルト、ウォッチなど幅広い製品のラグジュアリーなオンライン ショッピングをお楽しみいただけます。





[url=http://www.yahooguccionline.com/【gucci-財布特別価格セール】グッチ-gucci-インプリメ-gg柄-二つ折財布-ネイビー-224122-p-542.html]http://www.yahooguccionline.com/【gucci-財布特別価格セール】グッチ-gucci-インプリメ-gg柄-二つ折財布-ネイビー-224122-p-542.html[/url]
[url=http://www.yahooguccionline.com/☆大人気グッチ-長財布を激安販売中【送料無料】グッチ-gucci-ジョイ-ggプラス-長財布-ベージュ-212104-p-753.html]http://www.yahooguccionline.com/☆大人気グッチ-長財布を激安販売中【送料無料】グッチ-gucci-ジョイ-ggプラス-長財布-ベージュ-212104-p-753.html[/url]
[url=http://www.yahooguccionline.com/【gucci専門販売店】★安価高質★グッチ-gucci-グッチ-gucciシマ-スカーレット-インターロッキングg-p-236.html]http://www.yahooguccionline.com/【gucci専門販売店】★安価高質★グッチ-gucci-グッチ-gucciシマ-スカーレット-インターロッキングg-p-236.html[/url]
[url=http://www.yahooguccionline.com/グッチ-アウトレットがsale大幅値下げグッチ-gucci-グッチ-gucciシマ-ニューブリット-キーケース-ダ-p-107.html]http://www.yahooguccionline.com/グッチ-アウトレットがsale大幅値下げグッチ-gucci-グッチ-gucciシマ-ニューブリット-キーケース-ダ-p-107.html[/url]
[url=http://www.yahooguccionline.com/グッチアウトレット専門店【在庫あり!週末特価!】グッチ-gucci-gg柄-ポーチ-ベージュ&レッド-153228-p-490.html]http://www.yahooguccionline.com/グッチアウトレット専門店【在庫あり!週末特価!】グッチ-gucci-gg柄-ポーチ-ベージュ&レッド-153228-p-490.html[/url]

Blog Archive

Labels