IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Thursday, February 28, 2013

BUKTI TERDEDAH!!! PUNCA JAMBATAN ELIT-PUTRAJAYA RUNTUH, TELAH DIKENALPASTI!!! SEMUANYA SALAH UMNO!!!

Thursday, February 28, 2013

Semua dah pakat tulis tentang jambatan runtuh yang diarah tutup oleh Kementerian Kerja Raya semenjak Disember tahun lalu. Pun begitu, masih ada juga yang mahu memperkatakan salah Kementerian Kerja Raya berhubung insiden berkenaan.

Salah siapa sebenarnya?

Sebenarnya, punca runtuhan jambatan tersebut telah diketahui. Daripada maklumat yang kami perolehi, semuanya berpunca daripada kerana kesalahan sebuah AGENSI yang sedang berusaha untuk memenangkan UMNO dan Barisan Nasional pada PRU13 nanti.

AGENSI berkenaan langsung tidak mengambil kira faktor serta persekitaran Malaysia yang dipenuhi dengan jalan-jalan raya, lebuh raya serta jambatan. Akibat kecuaian berkenaan, jambatan tersebut telah runtuh dan telah menyebabkan satu lagi projek bertukar menjadi satu pembaziran besar.

Menurut maklumat yang diterima, kecuaian AGENSI tersebut mengawal selia serta menyediakan tapak yang sesuai untuk entiti yang mereka datangkan bagi memenangkan UMNO dan Barisan Nasional, menyebabkan jambatan berkenaan terdedah kepada bahaya runtuh.

Blog ini bernasib baik kerana telah berjaya memperolehi gambar sebagai bukti KECUAIAN AGENSI berkenaan serta punca yang menyebabkan jambatan ELIT-PUTRAJAYA runtuh...

Inilah puncanya....3 comments:

Anonymous said...

ultraman sokong pas ..
mengkarung man sokong Dap..

dua-dua berebut nak pergi putrajaya sehingga berlaku pergaduhan sehingga mengakibatkan jambatan yg.bakal dilalui mat jubo dan rombongan seksualiti merdeka ambiga runtuh..

siasatan sedang dijalankan oleh unit anal kenapa ultraman dan mengkarung man bergusti tanpa buat pengumuman. Ini kerana jika diumumkan awal2, tentu ribuan akan hadir menyaksikan pertarungan itu dan memudahkan unit anal mengedar tin milo bagi kutipan 'jihad' mereka.

orang ramai sedang menunggu fatwa kartun terbaru wally ajis berkaitan 'meruntuhkan jambatan' yg.menghalang mereka ke putra joyo.

gen2felda

Anonymous said...

gambar ultraman tu divert murahan pakatan cebuk taik bebb....

utk redakan kemarahan rakyat pada kjaan khalid gagap...

piller boleh runtuh logik ke? mana pi load test punya result??? sah2 kontraktor dan engineer PKNS sudah kenyangg...

Anonymous said...

Pelik juga....kalau dlm pembinaan runtuh mudah faham....tapi dah siap runtuh.....mcm mana ekk....
Tak ikut spec ke? Ini le yg membuat rakyat meragui kredibiliti kerajaan...apa pun SPRM perlu menyiasat utk memastikan jika ada unsur2 rasuah...apa yg membabitkan org politik maka tidak heran le...tak kira le kerajaan atau pembangkang.....sama aje tunggu peluang nak kapor saja...

Blog Archive

Labels