IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Wednesday, February 20, 2013

CALON PKR DUN DERGA SALUT MUKA DENGAN LEMAK BABI!!!

Wednesday, February 20, 2013

Bukan main lagi dia bantah BR1M tapi dialah yang awal beratur untuk mengambil BR1M dengan alasan itu duit dia. BR1M adalah duit rakyat dan sebagai rakyat, dia wajib mengambilnya. Jawapan standard daripada mana-mana golongan Pakatan Rakyat, tak kiralah sama ada mereka pemimpin, mahupun penjilat apatah lagi penyokong.
Bab duit rakyat yang tidak pernah dikembalikan oleh mana-mana Kerajaan Pakatan Rakyat, tak pula mereka hebohkan dan tak pernah pula mereka rungutkan. Yang Kerajaan UMNO-BN bagi, itu yang mereka kecohkan. 
Bakal calon PKR untuk DUN Derga ini namanya adalah CHIN YIT HON, nombor kad pengenalannya pula adalah 840921-02-5061 dan alamatnya pula 1772-A, Lorong Tiong, Jalan Telok Wan Jah Alor Star, Kedah. Nombor telefonnya pula adalah 012-5360080.
IMG-20130217-WA0005
Chin Yit Hon adalah Ketua AMK Cabang Pokok Sena. Kerjanya ialah berniaga di restoran milik bapanya di Alor Star Mall. Dia merupakan orang kuat dan anak asuhan Cheung Kai Yan, ADUN Derga sekarang. Cheung Kai Yan keluar dari GERAKAN dan menyertai Parti Keadilan Rakyat pada PRU12 setelah dia tidak lagi dilantik sebagai Exco selepas PRU-11. Chin Yit Hon juga merupakan pegawai khas kepada Ahli Parlimen Pokok Sena, Mahfuz Omar.
Menariknya Cina PKR yang berusia 29 tahun ini, dengan muka tak malu... TERUSKAN BACAAN DI SINI

1 comments:

Anonymous said...

cina pun ramai yg susah TAPI CINA JENIS NI 'SENGKEK'BIOK

Blog Archive

Labels