IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Thursday, February 14, 2013

CHEGU BARD CUBA LAGA-LAGAKAN MINDEF DAN BUKIT AMAN PULAK!!!

Thursday, February 14, 2013

Menantu saudara Anwar Ibrahim ini memang jenis melampau dan tidak pernah serik. Barangkali kerana tiada sebarang tindakan undang-undang diambil terhadapnya, malah penangkapannya sewaktu demonstrasi seringkali berakhir dengan pembebasan tanpa sebarang hukuman, menyebabkan dia begitu bebas membuat fitnah dan mencipta cerita bohong.

Terdesak untuk mengampu dan mengambil hati Anwar Ibrahim, Chegu Bard yang sebenarnya merupakan salah seorang daripada orang yang menerima PEMBAYARAN GAJI daripada seorang pemimpin Pemuda UMNO, menggunapakai data-data perangkaan yang dicipta oleh bekas Menteri Besar Perak yang masih meroyan sehingga ke hari ini, Nizar Jamaluddin.

Dan untuk menyedapkan cerita, Chegu Bard yang sangat terkenal dengan cerita bohong dan kosongnya, menggunakan nama MINDEF dan BUKIT AMAN. Konon-kononnya data yang digunakannya itu telah disalurkan oleh kakitangan daripada IBU PEJABAT POLIS BUKIT AMAN dan IBU PEJABAT KEMENTERIAN PERTAHANAN.


Sebenarnya ini bukan cerita lawak. Bukan juga jenaka. Penggunaan nama MINDEF dan Bukit Aman sebenarnya mempunyai signifikan yang amat besar kepada keselamatan negara.

Apakah sebenarnya Chegu Bard ingin menyatakan bahawa Bukit Aman dan MINDEF akan menyebarkan semua rahsia risikan kepada mana-mana pihak secara berleluasa dan bebas dengan sebebas-bebasnya? Atau Chegu Bard ingin menyatakan bahawa dia mempunyai agen CIA yang menyalurkan pelbagai maklumat tetapi kemudian mengatasnamakan MNDEF dan Bukit Aman?

Bebal tak pernah berkurangan untuk Chegu Bard. Dia sanggup melakukan apa-apa sahaja demi mendapatkan perhatian daripada Anwar Ibrahim, walhal namanya tidak tersenarai pun di Rembau apatah lagi di Nibong Tebal.

Dengan kata lain, memang tidak ada tempat buat Chegu Bard sungguhpun dia sanggup menyerahkan lubang punggungnya untuk diradak dek KOTE BENGKOK Anwar Ibrahim... itu pun kalau Anwar Ibrahim berahi sangat ler ngan punggung hitamnya!!!

1 comments:

Anonymous said...

chegu balik basuh taik sendiri lagi baik...dah busuk sangat

Blog Archive

Labels